ceylanbilisim
Üye
faz2 administrator sifresi lazim atak programi icin yollayabilir misiniz ? yeni atandim kurum kodumu bilmiyorum
Okulunuzun resmi mail adresini yazınHocam acill bi olay okul kodu 5199 kodu hoca verdi özelden adminstrator sifresi atabiliemisin tahtaya virus girdi onu temizlicez sifreyi unutmuslar yardimci olursaniz severim gmil monsterygt7@gmail.com acill gerek
748902 okul kodu bu bu yetmezmi hocam yetmez diyosan gmaile bakacam okulunOkulunuzun resmi mail adresini yazın
Okulunuzun resmi mail adresini yazın
Tahtamıza virus girdi ve okulumuzda pc hocası eksik ögretmenlerimizden biri ne danistim ve bulabiliyosan bul dedi ondan bende yardim istiyorum kotu bi amacim yok
Okulunuzun resmi mail adresini yazın
Hocam yemin ettim daha ötesi varmı bana güvenin okul kodu 748902diğer okullardan resmi kanallardan isteyin.
Hocam yemin ettim daha ötesi varmı bana güvenin okul kodu 748902
hocam veremiyolarmış ilçe deki okullardan istiyecekmişiz yarın bakarız hocam iyi günler hocam bide yazılıları okudunuzmu ?Hocam ben okulda tahtaya program kuramıyorum diğerlerinde kuruluyor nedeni nedir ?
Sosyal hocasıyım fazla anlamıyorum okulumuzda bilişim hocası eksiği var benim ögrencim size ulasmis ama vermemissiniz sifreyi öyle dedi hocam ama pek anlamiyorum nedeni nedir
arkadaşlar müdürüm atak kurmamı istedi fakat administrator şifrem yok bilen bir arkadaş gönderebilir mi ? İsteyen özelden yazabilir isteyen kurum mailine yazabilir isteyen özelden atabilir. Kurum maili 716936@meb.k12.trfaz2 administator kullanıcı şifresi lazım atak programı için
974089@meb.k12.tr teşekkürler.