Fatih Eğitmenlerine Tablet...!

Kodla Büyü

salih01tr

Site Gezgini
FATİH Projesi kapsamında donanım kurulumu yapılan okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizin tamamına yakınının eğitimleri tamamlanmıştır.
Bu eğitimlerde görev alan eğitmenlerimizin verdikleri eğitim bilgileri BT il koordinatörlerinden toplanmış ve bu bilgiler MEBBİS üzerinden kontrol edildikten sonra altı ve üzeri eğitim veren FATİH Projesi eğitmenlerimize eğitimlerde kullanmaları için tablet bilgisayar gönderilmiştir.
:++:

Tablet alan arkadaşlara hayırlı olsun... Sanırım önceki ihaleden(pilot aşaması) kalan samsung tabletleri bu şekilde değerlendirme yoluna gitmişler.

Yazı eğitmenlerin iletişim için verdikleri maillere geldi. Listede var. Aynı şekilde il milli eğitimlere de gelmiştir. 6 kurs veren arkadaşlar varsa il koordinatörüyle bir görüşsün.

Ben de eğitmenim ve 6 eğitimi tamamladım ama bana böyle bir mail gelmedi sağolsun ilçe eğiticim bilgilendirdi. Ne zaman gelecekmiş peki bununla ilgili bir bilgi var mı mailde?

6 kurs vermeyen eğitmene neden verilmiyor acaba bizler üvey evlatmıyız!

Zaman vermemiş ama "gönderilmiştir" diyor. Sağolsunlar ildeki eğiticilerimiz her konuda hızlı olduğu için şahsen ben teslim aldım. :alkis: Diğer illere de yakın zamanda gelir herhalde gelmemişse bile.

İstanbul ne alemde arkadaşlar...ben 6 dan fazla kurs verdim adım sanım yok?

Her ile belli sayıda kontenjan ayrılmış il il değişebiliyormuş her 6 eğitim verene değil yani, kontenjana göre en yüksek sayıda eğitim verenlere gelmiş, ilerisi için tüm eğitmenlere verilmesi planlanıyormuş, olması gereken de bu aslında.

bende 6 eğitimden fazla verdim ama herhalde il kontenjanına takıldık bize haber veren yok

Yani tüm eğitmenlere gelmemiş doğru anladım sanırım. Ona göre arayıp ili soralım yoksa elazığda kimsenin bişey bilgilendirdiği olmuyor da

Bizim burda bırakın 6 kursu kurs vermemize bile izin vermiyorlar. 8 yıldır Bilişim Öğretmeniyim. 3 yıldır BTR'yim. Kursa gittim felan. İli aradım ben bulunduğum yerde kurs açmak sitiyorum, program düzenleyin ben kurs veriyim diye. Tamamdı şöyleydi böyleydi ortada bişey yok. Bana diyorki siz oradaki öğretmenlere anlatın onlarda öğrensinler akıllı tahtayı.

Yahu diyorum yazı çıkarınsana ben de resmi olarak vereyim kursu. İş oraya gelince maalesef yan çiziyorlar. Sonradan çıkacak menfaatlerden yararlanmamamız için sanırım. Bunlar varya bunlar :verymad:

Bu arada teblet de bayağı iyiymiş, alanlara hayırlı olsun.

http://www.beyazstore.com/samsung-p7500 ... e&v=1.44.8

mebbis den belli kim ne kadar kurs verdi. yap bir liste bunlara yolladık de,,, bizim ki başka birine gider kesin,, tabletinde değilim tablet im de var da okula tablet dağıtacaklar kadromuz orta okulda diye bize vermeyecekler programını v.s. bilmeden pratik yapamadan uğraşıp duracağız...

arkadaşlar eğitmenlerden, tableti alanlar arasında aktivasyon sorunu yaşayan oldu mu? sorunu nasıl çözdünüz?

Arkadaşlar sizler nasıl fatih eğitmeni oldunuz bize öyle bir eğitimle ilgili yazı gelmedi yada bilgilendirme neye göre sizleri fatih eğitmeni yaptılar? Yanlış anlamayın arkadaşlar sadece merak ettiğim için soruyorum bizim ilçede bir arkadaş gittiğini fatih eğitmeni olduğunu duydum ama neye göre nasıl onu seçip eğitime aldıklarını bilmiyorum? şimdiden bilgilendiren arkadaşa teşekkürler

efe83izmir' Alıntı:
Arkadaşlar sizler nasıl fatih eğitmeni oldunuz bize öyle bir eğitimle ilgili yazı gelmedi yada bilgilendirme neye göre sizleri fatih eğitmeni yaptılar? Yanlış anlamayın arkadaşlar sadece merak ettiğim için soruyorum bizim ilçede bir arkadaş gittiğini fatih eğitmeni olduğunu duydum ama neye göre nasıl onu seçip eğitime aldıklarını bilmiyorum? şimdiden bilgilendiren arkadaşa teşekkürler
kardeş mebbis hizmet içi eğitimleri takip et ve başvur, olmadı il in kendi bünyesinde yapıyor olabilir, il koordinatörünün tel bul ara sor.. il de ile değişir...

arkadaşlar kurs bilgilerini mebbisden almışlar sanırım. ben geçen yıl 7 tane kurs vermeme rağmen 5 tane kursu mebbise işlemişler. 2 tane kurs işlenmediği için 6 taneden az oldu. Bu durumda tablet yalanmı oldu benim için? Mebbise kursları işletsem tablet verirlermi

Tabletlerde herhangi bir kısıtlama yok, aktivasyon gerekmiyor. Bilgileri mebbisten aldıklarını düşünmüyorum.

Herhangi bir şey yapılmadan açılıyor mu? bir arkadaşın tableti açılmamış, aktivasyon kodu istemiş galiba.

misskinn' Alıntı:
efe83izmir' Alıntı:
kardeş mebbis hizmet içi eğitimleri takip et ve başvur, olmadı il in kendi bünyesinde yapıyor olabilir, il koordinatörünün tel bul ara sor.. il de ile değişir...
teşekkürler kardeşim bilgilendirme için

Re: Ynt: Fatih Eğitmenlerine Tablet...!

titan1905' Alıntı:
arkadaşlar kurs bilgilerini mebbisden almışlar sanırım. ben geçen yıl 7 tane kurs vermeme rağmen 5 tane kursu mebbise işlemişler. 2 tane kurs işlenmediği için 6 taneden az oldu. Bu durumda tablet yalanmı oldu benim için? Mebbise kursları işletsem tablet verirlermi

Aynı durum bende de var

tablet alan arkadaşlar, telefonla konuşma sorunu hakkında bişi yapabildinizmi. ekran zaman aşımına girince tablet kendini sesiz moduna alıp ses gidiş gelişini engeliyor. sorunun ne olduğu hakında bi görüşünüz varmı acaba

benim anlamadığım bu tabletler devlet malı mı? Yoksa özel bir kuruluşun okullara armağanı mı. Malum okula yada öğrenciye verilen tablet devlet malı seri no vb. alınır demirbaşa ekleniyor. bunlarda öyle mi?

Ben 7 tane kurs verdim fakat Mebbis e daha işlemediler istanbul için şimdiden başvuru yapma imkanımız yok mu ?
Fatih eğitmenlerine Tablet verilmesi güzel bir uygulama, okula gelse bile kadrosu orda olmayanlara vermezler sanırım.
Fatih projesinin sorunsuz tüm Türkiyede uygulandığı günleri görmek dileğiyle...

bu tabletleri sim girişi varmı? hayırlı olsun alanlara

kendimi bilgisayar cezası verilmiş öğrenci gibi hissettim..uzaktan iç geçire geçire izlemek bu tablet alanları....... :lol: :lol:

Geri