Fatih Eğitmenlerine Tablet...!

Kodla Büyü
Re: Ynt: Fatih Eğitmenlerine Tablet...!

Hala tablet gelmedi

arkadaşlar tabletler geleli 2 ay kadar oldu. ben aldım kullanıyorum. samsung galaxy tab 10.1 simkart girişi de mevcut tablette... herhangi bir aktivasyon istemedi direkt açıldı. herhangi bir kısıtlama mevcut değil. eba market uygulaması ve ders kitapları da yüklü geldi.
tabletin özelliklerine buradan bakabilirsiniz.
http://www.samsung.com/tr/business/busi ... 7500FKDTRC

Tablet gelecek öğretmen listesini de bakanlık maille tablet gelecek eğitmenlere göndermişti.

Ekli dosyalar

Re: Ynt: Fatih Eğitmenlerine Tablet...!

Ee hani 6 eğitim verene veriliyordu, koca İstanbulda 1 kişi mi var yani.
Neye göre vermişler ki???

Gelen Mail:
Değerli FATİH Projesi Eğitmenimiz,

FATİH Projesi kapsamında donanım kurulumu yapılan okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizin tamamına yakınının eğitimleri tamamlanmıştır.

Bu eğitimlerde görev alan eğitmenlerimizin verdikleri eğitim bilgileri BT il koordinatörlerinden toplanmış ve bu bilgiler MEBBİS üzerinden kontrol edildikten sonra altı ve üzeri eğitim veren ekli listedeki FATİH Projesi eğitmenlerimize eğitimlerde kullanmaları için tablet bilgisayar gönderilmiştir.

Gönderdiğimiz tablet bilgisayarınızı tutanak karşılığı BT il koordinatörünüzden teslim alabilirsiniz.

Teslim durumu ile ilgili veya karşılaştığınız herhangi bir problem ile ilgili fatih_egitim@meb.gov.tr adresinden bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz.

Hepinize iyi günler diler çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Valla ben de 6 tane kurs verdim acak bize öyle bir şey ne söylendi ne de gönderildi. Samsundayım bu arada.

hocam bizde de aynı durum var. bizde 2 arkadaş 8 eğitim verdik ama tablet gelmedi yani kritere uygun olarak tabletler gönderilmedi

16 tane eğitim verdim ama hiç bir şey görmedik şükür.. 129 kişiyi listeye almışlar.neye göre bu liste düzenleniyor??

arkadaşlar ben bu listeye inanmıyorum. 6 dan fazla eğitim verdim sene başında eğiticilik için baş vurmadım btr devam ettim, başvursam büyük ihtimal olacaktım. il kordinatörünü aradım yeni olan 2 eğiticiye verdik benim listeden haberim falan yok dedi. şimdi listeye bakıyorum o iki kişi almış ve ben den çok kurs vermelerine imkan dahi vermiyorum... alamayanlar bundan sonrada beklemesin bence... bu yazıya uyulsa çoktan almam gerekirdi.
"Bu eğitimlerde görev alan eğitmenlerimizin verdikleri eğitim bilgileri BT il koordinatörlerinden toplanmış ve bu bilgiler MEBBİS üzerinden kontrol edildikten sonra altı ve üzeri eğitim veren FATİH Projesi eğitmenlerimize eğitimlerde kullanmaları için tablet bilgisayar gönderilmiştir."
ben sadece şunu derim hakkımı yiyene hakkımı helal etmiyorum. sizde böyle deyin yeterli bence...

Listede istanbul da sadece 1 kişiye gönderilmiş. İstanbul'un sayısının artmasını bekliyoruz..

Geri