evet oyle gorunuyor..mutlucan' Alıntı:pybs.eba.gov.tr de
kurumumuz - menüsü altında öğretmen -öğrenci ve okullar seçenekleri vardı..
şu an sadece okullar görünüyor..
herkeste mi böyle bu?
2 gündür bu sorunu yaşıyordum ve arkadaşın söylediğini uyguladım. Tableti tekrar açtığımda aktivasyon işlemi başladı. Her ne kadar şu an bulut sorununda takılı kalsam da, bir adım ilerlemiş olmak sevindirdi. Bu milli eğitim adamı deli ediyor!emrullahhak' Alıntı:Arkadaşlar cihazı resetlemek için ve otomatik kayıt 2 hatası için android 4 sürümlerinde olan çözümü denedim çözüm oldu. Ses kısma tuşuna basılı tutarak kapatma düğmesine de aynı anda 5 saniyeliğine basstığınızda cihaz resetleniyor. Ayrıca ses açma tuşu ve kaptma tuşuna basında android boot menüsünü görebiliyoruz.
Arkadaşım wigetler bölümünde ayarlar menüsü var.oaraya basılı tutarsan içlerinda kablosuz menüsünün de bulunduğu bölümler açılıyor.Kablosuz bölümü seçip uygulamalar bölümüne getir.Oradan kablosuz bağlantılarla işlemlerini gerçekleştirebilirsin.Kolay gelsin.azra' Alıntı:wifi sorununu halledemedik. yokmu yardımcı olabilecek biri?
dosya aktarmak için airdroid uygulaması kurdum internet üzerinden aktarıyorum. Bilgisayara bağladığımızda görmüyor tabletisami55' Alıntı:Arkadaşlar Bu tabletleri bilgisayara bağlayabilen var mı acaba? Bağlayarak dosya atılamıyor mu acaba..
4 öğrenci 1 öğretmen tableti arızalandı. mng kargo ile anlaşması varmış dediler. Okula geldiler hepsini kargoya verdik ve telpaya gönderdiksavas3457' Alıntı:öğrenci tableti arızalandı pybs den arıza kaydı oluşturduktan sonra göndermeyi okul mu yapıyor yoksa öğrencinin kendisi mi?
İlk bir kaç gün pc ye bağlandığında görüyordu. Şimdi kapatmışlarsami55' Alıntı:Arkadaşlar Bu tabletleri bilgisayara bağlayabilen var mı acaba? ????
hocam kargoyu siz mi aradınız yoksa onlar mı yönlendiriyor ?titan1905' Alıntı:4 öğrenci 1 öğretmen tableti arızalandı. mng kargo ile anlaşması varmış dediler. Okula geldiler hepsini kargoya verdik ve telpaya gönderdiksavas3457' Alıntı:öğrenci tableti arızalandı pybs den arıza kaydı oluşturduktan sonra göndermeyi okul mu yapıyor yoksa öğrencinin kendisi mi?
bize ilden mng dediler biz sadece kargoyu aradık görevliye teslim ettikprentice' Alıntı:hocam kargoyu siz mi aradınız yoksa onlar mı yönlendiriyor ?titan1905' Alıntı:4 öğrenci 1 öğretmen tableti arızalandı. mng kargo ile anlaşması varmış dediler. Okula geldiler hepsini kargoya verdik ve telpaya gönderdiksavas3457' Alıntı:öğrenci tableti arızalandı pybs den arıza kaydı oluşturduktan sonra göndermeyi okul mu yapıyor yoksa öğrencinin kendisi mi?
truva12345' Alıntı:tableti kapat dedim hala kapanıyor diyor ama kapanmıyor yarım saat geçti başkada birşey yapılmıyor.kapanmıyorda takıldı kaldı. usb görmüyor daha iki gün oldu alalı bir sürü problem![]()
eba dan yeni bir şifre alın..redeemthepast' Alıntı:"Kayıt hatası. User is locked" diyor Ne yapacağız???
din kültürü öğretmenimiz diyanete geçti ben tableti geri aldım. neden alıyorsun diye soruncada mebbisten kaydın silinince nasıl aktive edeceksin kullanamzsın verde yerine gelecek öğretmene verelim dedim. itiraz etmedi verdi. doğrumu yaptım bilmem.Emreyt' Alıntı:tayini çıkan biri tableti iade etmek zorunda mı ? yada emekli olan bir öğretmen bilgisi olan arkadaşlar.