ozkansedef' Alıntı:Daha önce bir öğrenciye tablet aktivasyonu yapılmış, fakat öğrenci okuldan ayrılmış ve tableti geri almışlar. Yeni gelen bir öğrenciye bu tabletin aktivasyon işlemi nasıl yapılabilir?
Daha önce paylaşılmıştı. Ankara'da bir birim bu işe bakıyordu. Onlar diğer kaydı iptal ediyordu. Ama şuan o mail adresini hatırlamıyorum. Forum içerisinde bir arama yaparsanız bulursunuz.murathan21' Alıntı:yurt dışına giden öğretmenden aldığım tableti okulumuza yeni gelen bir öğretmene arkadaşa verdik ama aktive edemedik. giden öğretmen arkadaşa kayıtlı diye hata veriyor ne yapmam lazım arkadaşlar
ismailt' Alıntı:arkadaşlar bir öğretmen şifresini değiştirmiş ama aktive olmuyor buluta bağlanıyor diye bekliyor.
1.si tablet okulun internetine bağlı iken mi buluta bağlanır.
2.si eğer böyle bir şart yoksa bu problemi nasıl çözerim
3.sü öğretmene yeni şifre nasıl veririm.
Teşekkürler...
bilalca' Alıntı:Daha önce paylaşılmıştı. Ankara'da bir birim bu işe bakıyordu. Onlar diğer kaydı iptal ediyordu. Ama şuan o mail adresini hatırlamıyorum. Forum içerisinde bir arama yaparsanız bulursunuz.murathan21' Alıntı:yurt dışına giden öğretmenden aldığım tableti okulumuza yeni gelen bir öğretmene arkadaşa verdik ama aktive edemedik. giden öğretmen arkadaşa kayıtlı diye hata veriyor ne yapmam lazım arkadaşlar
burock_26' Alıntı:Ben yani bir okulda göreve başladım bir adet tablet garantiden geldi ancak üzerinde kime ait olduğu yazmıyorBu sene dağıtılan tabletlerin listesinde de kutu üzerinde yazan seri numarası da yok ne yapabilirim ? Kime ait o0lduğunu nasıl bulacağım
Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsunademola' Alıntı:burock_26' Alıntı:Ben yani bir okulda göreve başladım bir adet tablet garantiden geldi ancak üzerinde kime ait olduğu yazmıyorBu sene dağıtılan tabletlerin listesinde de kutu üzerinde yazan seri numarası da yok ne yapabilirim ? Kime ait o0lduğunu nasıl bulacağım
fatih-tablet-f281/tablet-seri-no-ogrenme-yontemi-t136236.html
bu şekilde öğrenirsiniz hocam ardından pybs den kime ait olduğunu da bulursunuz.