:+1:celikumit' Alıntı:daimi işlere geçici görevlendirme mantığı ile devam etmek böyle olur,
gittim gidecem korkusuyla bu iş olmaz.
15-16 senedir aralıksız geçici görevlendirme diye bir mantıkmı olur,
demekki senin bu posizyona ihtiyacın var bu adama hakkını ver kafası rahat çalışsın,
birçok projede,eğitimde bira arada olduk bu insanlarla
en iyisini yapmışlar biraz kafaları rahat eder en azından.
emekleri için teşekkür ediyorum hocalarıma
Haklısın hocam, o saydığın isimleri bende tanıyorum. Belki de bu arkadaşlar badem bıyıklı olmadığı için sorunlar çıkmıştır..g.cetin.66' Alıntı:Tabikide abartılacak .Hocalarımızı az da olsa çoğumuz tanıyoruz kimi haldun hocayı kimi rukiye hocayı kimiside necdet hocamızı.hepimiz biliyoruz ki ordaki insanlar msn patlatmaca yada facebook hesabı nasıl kırılırla ilgilenmiyorlardı.dev bi projenin ayağı idiler.Arkadaşım demişki nasılsa birileri bulunur birilerinin bulunacağından hiç şüphem yok.Gelir bi kaç badem bıyıklı oturur.Bu hocalarımız kadar çalışırlarmı yoksa hakkaniyetli davranırlarmı işler yönetmeliğe göre mi yürür yoksa başka seylere göre mi görürüz.BEN BU HOCALARIMDAN RAZIYDIM BAKALIM arkdan gelenlerede aynı şeyleri söylüyebilecekmiyiz.
Hocalarım emeklerinize sağlık.
..ovez35' Alıntı:bu görevi şimdi kimler üstlenecek? Ne gibi değişiklikler yapılacak bu soruları merakla bekliyoruz...
Abartmak mı! Umursamazlık en sinsi düşmandır ki, tüm bünyeyi yer bitirir de ne oldu der bakarsın.omd' Alıntı:Biraz fazla abartılmadı mı bu istifa işi. Tamam güzel, arkadaşlarına yapılanı sineye çekip istifa etmişler. Eee sonra? Forumda kaçıncı konu oldu bu, bilmem kaç tane sitede haber yapıldı. Ne oldu yani? MEB Bilişim sistemleri mi battı, akıllı tahtaların hepsi çöktü mü? Arkadaşların emeklerine sözüm yok ma devlet işinde kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Bayrağı birileri devr alır kaldığı yerden devam eder. Belki onlardan iyi belki onlardan kötü bir şeyler yapan birileri her zaman bulunur. Abartmayın.
http://bit.ly/L3NN2W
+1tencere' Alıntı:yaptıkları işi özveri ile, bilerek ve düzgün yapan, (özellikle Erdoğan ve Nejdet Hoca) hep bilişim öğretmenlerinin ve formatör öğretmenlerin yanında olan bizleri okul müdürlerine karşı koruyan insanlardı üzüldüm....ama gösterdikleri duruştan dolayı da onları tebrik ederim....
naimeozer' Alıntı:Erdoğan Hoca ve Erdal Hoca'yla bizzat tanışmış olduğum ve ne kadar değerli işler yaptıklarını bildiğim için ,ayrıca üzüldüm. Haklarında hayırlısı olsun.