Fatih Projesi Beyin takımı istifa (Veda)

Kodla Büyü
güzel yorumlar var.çoğu kişi benim gibi düşünüyor demekki. böyle bir durum için üzülmeyen varsa o arkadaştan şüphe etmek lazım.şu an durumumuz daha daha kötü olabilirdi onlar çalışmasaydı bizim için.üzülmeyen arkadaşlar narkörlük yapmasınlar bence.

istifa eden hocalarımızı tanımıyorum ama tanıyanlar çok iyi bahsetmişler çok üzüldüm boyle mebin minnetsiz oluşuna arkadaşlara. Allah daha güzel günler göstersin....

Bütün arkadaşlara bu onurlu hareketlerinden dolayı tebrik ederim.Umarım bakanlık yaptıkları hatayı kısa sürede fark eder.

Erdal hocam, Necdet Hocam, Engin hocam ve diğer hocalarımız, sizler hep bizim haklarımız için çaba harcadınız, kurslardada çok emek verdiniz, sizlerden çok şey öğrendik ben kendi adıma sizlere çok teşekkür ediyorum ve gerekirse istifa edelim denirse hemen etmeye hazırım
Aydından Hamza YILDIRIM

ben istafa dilekçemi verdim. okula döneceğim istifa kabul edilirse, edilmezse zaten bu yaz devam etmiyeceğim. bir çok kursta beraber olduğumuz eğitici arkadaşlara elveda...

obsearchverim' Alıntı:
Bence onlar beyin takımı değil. Beyin takımı diye ağızlarına bir parmak bal çalınmış kişiler. Bizler gibi.

Beyin takımı, bu projeyi tüm mantıksızlıklarına rağmen dayatanlardır.

İstifa eden değerli öğretmenlerimize beyin takımı deyip hakaret etmeyelim bence.
:+1:

Bu adamlar verilen ihalelerden para kaldırabilecek konumda değiller.

Sayın Hocalarım,

Bu olay çok üzücü ama "devlette devam esastır ve kimse vazgeçilmez değildir."

( Farklı görevlerle 8 senedir İl MEM'deyim ve öğrendiğim tekşey bu)

İyi çalışmalar.

bu işin kaymağını yiyen tayfayla eziyetini çeken tayfa farklı maalesef. gerçekten eğiticiler çok yoğun çaba harcıyor. Bazıları ekstardan haftada 30 saat kurs alırken bazıları ilçe ilçe dolaşıp eziliyor, görüyoruz. googlede eğitici formatör yazınca bu linki bulmak zor olmadı. http://ademozel.com/

istifa eden arkadaşları onurlu davranışları nedeniyle tebrik etmemek mümkün değil. ama bu işin ses getirmesi burda yapılan yorumlarla değil, devam eden istifalarla olur -ki bunu kimse yapmaz biliyoruz. Yıllardır burada bu işi yapmayacağım, istifa ettim edeceğim diyen arkadaşları duyduk, ama göremedik yada görünmeyecek bir azınlıktı. Hadi kadrosu köyde olan yada ekders sorunu olan tek maaşlı arkadaşlar tüm eziyetine rağmen bu işe katlanabilirler amenna. Ama merkezdeki bir rehber öğretmen de yıllarca istifa edeceğim deyip etmediyse başımıza ne gelse hakettik demektir.

Bugün sağlık bakanlığında lise mezunu olarak başlamış bir memur iki yıllık aöf bitiriyor ve uzmanlık kadrosuna geçiyor yaptığı iş memurluk ama aldığı maaş 3900,
haftada 18 saat ekdersi olan adam yazın da ekdersim kesilmesin mantığıyla bu işi yapıyorsa ki BİZ NASILSAK ÖYLE YÖNETİLİRİZ.

Daha önce bir konuda eğiticilik zamanla tasfiye edilecek dediğimde bir arkadaş bana tepki göstermişti. Bakın yeni görevlendirme alınmıyor. 2008 den sonra eğiticilik adına hangi iyi düzenleme yapıldı ki. O zamanlar ilerde eğitici olarak tayin hakkı da tanınacak deniyordu, şimdi gelinen noktaya bakın.

omd' Alıntı:
Biraz fazla abartılmadı mı bu istifa işi. Tamam güzel, arkadaşlarına yapılanı sineye çekip istifa etmişler. Eee sonra? Forumda kaçıncı konu oldu bu, bilmem kaç tane sitede haber yapıldı. Ne oldu yani? MEB Bilişim sistemleri mi battı, akıllı tahtaların hepsi çöktü mü? Arkadaşların emeklerine sözüm yok ma devlet işinde kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Bayrağı birileri devr alır kaldığı yerden devam eder. Belki onlardan iyi belki onlardan kötü bir şeyler yapan birileri her zaman bulunur. Abartmayın.

Hocam nasıl bir mantık bu. 16 yıldır görevlendirme ile yürüyen bir formatörlük müessesesi varken hala sessiz kalmak çoz zor . Normal olanı zaten bu. Yaptıkları çok onurlu bir davranış bence.

İstifa etmek başka istifanın kabul görmesi başka. Arkadaşların görevlerinde bizim yanımızda olduklarını düşünüyorum. Bunu düşünme sebebim beyin takımının üyesi Nejdet SARI Beyin Hizmetiçi eğitimimi (Fatih Projesi Pardus Kursu) onayladığını gördüm. Herkese iyi çalışmalar.

Geri