Fatih projesi egitmeni

Kodla Büyü

spring

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okula yazı geldi arkadaşlar Fatih projesinde çalışmak üzere eğitmenlere ihtiyaç var diye önce 4-5 günlük eğitime alınackmışız gönüllü öğretmenler için .. sizlere böyle bir yazı geldimi?

Baştan gönüllü demişler ki sonradan eğitim veriyoruz diye para istenmesin diye. Uyanıkça :D Bunu da bedavaya getirdiler hadi hayırlı olsun.

Fatih eğitmenliği için değildir o muhtemelen. Çünkü Fatih eğitmeni olabilmek için merkezi FATİH Teknoloji Kullanım kursuna katılmış olmak şartı var.

Hocam tam olarak nasıl bir yazı görme imkanımız var mı? Yada içeriğini yazabilirmisiniz?

arkadaşlar ben o kursa gönüllü (mecburi) katıldım. haziran döneminde yalovadaydı. fatih projesi kurulan okullardaki öğretmenlere akıllı tahta yazılımı başta olmak üzere diğer donanımları daha verimli kullanabilme için. hiç tavsiye etmem :D

mnyk03' Alıntı:
arkadaşlar ben o kursa gönüllü (mecburi) katıldım. haziran döneminde yalovadaydı. fatih projesi kurulan okullardaki öğretmenlere akıllı tahta yazılımı başta olmak üzere diğer donanımları daha verimli kullanabilme için. hiç tavsiye etmem :D

hocam 30 saatlik sanırım bahsettiğiniz kurs onu bizde aldık okulca..bu farklı BT öğretmenleri için demiş yazıda..

Branşı Bilişim Teknolojileri olan ve gönüllü olanlar için düzenlenecek Fatih Projesi Eğitmen Eğitimi sizin sözünü ettiğiniz. Bu kursun sonunda Fatih eğitimi vermeniz planlanıyor.

dderyaa' Alıntı:
Branşı Bilişim Teknolojileri olan ve gönüllü olanlar için düzenlenecek Fatih Projesi Eğitmen Eğitimi sizin sözünü ettiğiniz. Bu kursun sonunda Fatih eğitimi vermeniz planlanıyor.

haah sanırım başvurmak bişey kazandırımı acep?

oguz-han' Alıntı:
Fatih eğitmenliği için değildir o muhtemelen. Çünkü Fatih eğitmeni olabilmek için merkezi FATİH Teknoloji Kullanım kursuna katılmış olmak şartı var.
Bize de kurs da böyle söylendi.

Gelen yazı Ankara için. Eylül ve ekimde olmak üzere iki kurs dönemi diyor. Peki katılan herkes eğitmen olacak mı yoksa bi sınavı geçtikten sonra mı eğitmen olmaya hak kazanıyor katılımcılar?

kursa katılanları fatih eğitmeni olarak kullanacaklar. yani önce kursa katılanlara eğitilecek öncelik BÖTE mezunlarını alıyorlar. daha sonra bu kursu alanlar, fatih projesi kurulan okulları dolaşıp öğretmenlere 30 ar saatlik kurs verecek. benim katıldığım kursta bana söyleneni söylüyorm. bu kursu verirken öğretmenlerin mesai saatleri dışında kurs verilecek. ve bize herhangi bir ücret ödenmeyecek. yani okul okul dolaşacağız. yani biraz angarya. yinede siz bilirsiniz

bana çıktı bu kurs ben de ankaradayım. pzt başlayacak 5 gün sürüyor. sonrasında eğitim vereceğiz fakat ücret almamamız mümkün değil sanmıyorum, olamaz yani

merfi' Alıntı:
eğer formatörseniz ücret alamıyorsunuz hocam..
Neye göre ücret alamıyorsunuz dediniz anlamadım. Bende Fatih projesi eğitmeniyim ve aynı zamanda formatörüm. bu eğitimi haziran ayında almıştım. bu hafta 5 gün boyunca bulunduğum ilçedeki öğretmenlere bu eğitimi verdim. Eğitim verdiğim okullar ek ders bordrosu düzenleyerek okuluma gönderecek, okulumda ekdersimi ödeyecek.

Gelen görevlendirme yazımda eğitmenin ücreti görev yaptğı okul müdürlüğünce ödenir yazıyor.

Lütfen doğru bilgi verelim. Bilmiyorsak susalım.................

oasisbilgisayar' Alıntı:
merfi' Alıntı:
Neye göre ücret alamıyorsunuz dediniz anlamadım. Bende Fatih projesi eğitmeniyim ve aynı zamanda formatörüm. bu eğitimi haziran ayında almıştım. bu hafta 5 gün boyunca bulunduğum ilçedeki öğretmenlere bu eğitimi verdim. Eğitim verdiğim okullar ek ders bordrosu düzenleyerek okuluma gönderecek, okulumda ekdersimi ödeyecek.

Gelen görevlendirme yazımda eğitmenin ücreti görev yaptğı okul müdürlüğünce ödenir yazıyor.

valla hocam, seminer döneminde verdiğmiz kursların ücretini alıyoruz, evet doğrudur..çünkü şu an formatör değiliz..formatör görevlendirmesi gerçekleştikten sonra vereceğimiz kurslarda, ücret alamayacağımız söylendi..hatta sırf ücret vermemek için, kurları mesai saatleri içinde yapcaz dediler..8-5 görevliyken, o saatler içindeki verdiğmiz kurslarda, ya da başka herhangi bir şeyde ücret almamız söz konusu değil zaten, biliyosunuz..!

merfi' Alıntı:
oasisbilgisayar' Alıntı:
merfi' Alıntı:

valla hocam, seminer döneminde verdiğmiz kursların ücretini alıyoruz, evet doğrudur..çünkü şu an formatör değiliz..formatör görevlendirmesi gerçekleştikten sonra vereceğimiz kurslarda, ücret alamayacağımız söylendi..hatta sırf ücret vermemek için, kurları mesai saatleri içinde yapcaz dediler..8-5 görevliyken, o saatler içindeki verdiğmiz kurslarda, ya da başka herhangi bir şeyde ücret almamız söz konusu değil zaten, biliyosunuz..!

1 Temmuz itibariyle 31 Aralığa kadar formatör olarak görevliyim. görevlendirmelerimiz seminer dönemlerinide kapsar bunu bilmeniz gerekir.

Eğitimleri Okul formatörü sıfatıyla vermiyoruz, Fatih bu projesi eğitmeni olarak veriyoruz, bu yüzden formatör olmamız bu eğitimlerden ücret almamıza engel değil, dediğim gibi hali hazırda formatörüm ve eğitimler için gelen görevlendirme yazımda ücretimin okulum tarafından ödeneceği yazıyor.

oasisbilgisayar' Alıntı:
merfi' Alıntı:
oasisbilgisayar' Alıntı:
merfi' Alıntı:

1 Temmuz itibariyle 31 Aralığa kadar formatör olarak görevliyim. görevlendirmelerimiz seminer dönemlerinide kapsar bunu bilmeniz gerekir.

formatör görevlendirmeleri her ilde farklı farklıdır..sizin de bunu bilmeniz gerekir..!

Örneğin; bizim görevlendirmeler için başvurular bile daha bugün başladı..yazın formatör fln değildik..1 temmzuda bitmişti geçen yılki..ayrıca da bir formatörün çalışma saatleri 8-5 tir, bunu hepimiz biliyoruz..ve bu saatler içinde verilen kurslardan nasıl ek ders ücreti alınabiliyor, bunu da anlamış değilim hocamm..seminer döneminde verdiğinz için farklılık gösteriyor olabilir bu durum..ama normal şartlarda siz de bilirsiniz böyle bişeyin mümkün olmayacağını..!
zaten ben de ilimdeki eğitici formatörün söyledikleri doğrultusunda konuşuyorum..
sizin bulunduğunuz yer size bu güzelliği yapmışsa da , helal olsun diyorum onlara..şanslısınız;)
saygılar

Eğitimleri Fatih Projesi eğitmeni sıfatıyla veriyoruz, bu yüzden formatör olmamız bu eğitimlerden ücret almamıza engel değil. gayet açık ve net anlaşılamayan nedir....

eğer formatörsen ve mesai saatleri içerisinde de bu kursu vermişssen üstüne sana ücret ödenmişse hiç durma bir an önce git o parayı iade et sonra 3-5 ay ya da yıl geçer yasal faizi ile ödersin. örnekler var aman ha hocam...

mesai saati dışı ya da hafta sonu ise sorun yok. ücret ödenir gece tarifesi üzerinden :)

oasisbilgisayar' Alıntı:
Eğitimleri Fatih Projesi eğitmeni sıfatıyla veriyoruz, bu yüzden formatör olmamız bu eğitimlerden ücret almamıza engel değil. gayet açık ve net anlaşılamayan nedir....

bende Bakan sıfatıyla diyorum ki neye göre formatör sıafıtı Fatih eğitmen sıfatı öğretmen sıfatını kullanıyorsun hocam??? sen formatörsün ve görevlendirme üstüne görevlendirme yapılamaz başka sıfatın felan da yok anlayacağın...

bu arada böyle yazıyorum da İNŞALLAH SENİN DEDİKLERİN DOĞRU ÇIKAR VE SEN HAKLI OLURSUN BU ANLATTIĞIN KONUDA :)

merhaba;
bu yazı ankarada iki kere geldi okullara eğitekte basvuru yapmadan önce yetkili kişiyle ucret konusunu konustuğumda ucret alabilecek şekilde kurs saatlerinin ayarlanacağını, her kurs verdiğimiz okul için ücret alabileceğimizi söyledi. bilgilerinize...

ysahin' Alıntı:
eğer formatörsen ve mesai saatleri içerisinde de bu kursu vermişssen üstüne sana ücret ödenmişse hiç durma bir an önce git o parayı iade et sonra 3-5 ay ya da yıl geçer yasal faizi ile ödersin. örnekler var aman ha hocam...

mesai saati dışı ya da hafta sonu ise sorun yok. ücret ödenir gece tarifesi üzerinden :)

:alkis: durum bu..

ysahin' Alıntı:
oasisbilgisayar' Alıntı:

bende Bakan sıfatıyla diyorum ki neye göre formatör sıafıtı Fatih eğitmen sıfatı öğretmen sıfatını kullanıyorsun hocam??? sen formatörsün ve görevlendirme üstüne görevlendirme yapılamaz başka sıfatın felan da yok anlayacağın...

bu arada böyle yazıyorum da İNŞALLAH SENİN DEDİKLERİN DOĞRU ÇIKAR VE SEN HAKLI OLURSUN BU ANLATTIĞIN KONUDA :)

fatih eğitmeni olarak keşkee diyorumm, keşke haklıdır sayın hocam..

Geri