:+1:omd' Alıntı:Baştan gönüllü demişler ki sonradan eğitim veriyoruz diye para istenmesin diye. Uyanıkça Bunu da bedavaya getirdiler hadi hayırlı olsun.
mnyk03' Alıntı:arkadaşlar ben o kursa gönüllü (mecburi) katıldım. haziran döneminde yalovadaydı. fatih projesi kurulan okullardaki öğretmenlere akıllı tahta yazılımı başta olmak üzere diğer donanımları daha verimli kullanabilme için. hiç tavsiye etmem
dderyaa' Alıntı:Branşı Bilişim Teknolojileri olan ve gönüllü olanlar için düzenlenecek Fatih Projesi Eğitmen Eğitimi sizin sözünü ettiğiniz. Bu kursun sonunda Fatih eğitimi vermeniz planlanıyor.
Bize de kurs da böyle söylendi.oguz-han' Alıntı:Fatih eğitmenliği için değildir o muhtemelen. Çünkü Fatih eğitmeni olabilmek için merkezi FATİH Teknoloji Kullanım kursuna katılmış olmak şartı var.
Neye göre ücret alamıyorsunuz dediniz anlamadım. Bende Fatih projesi eğitmeniyim ve aynı zamanda formatörüm. bu eğitimi haziran ayında almıştım. bu hafta 5 gün boyunca bulunduğum ilçedeki öğretmenlere bu eğitimi verdim. Eğitim verdiğim okullar ek ders bordrosu düzenleyerek okuluma gönderecek, okulumda ekdersimi ödeyecek.merfi' Alıntı:eğer formatörseniz ücret alamıyorsunuz hocam..
oasisbilgisayar' Alıntı:Neye göre ücret alamıyorsunuz dediniz anlamadım. Bende Fatih projesi eğitmeniyim ve aynı zamanda formatörüm. bu eğitimi haziran ayında almıştım. bu hafta 5 gün boyunca bulunduğum ilçedeki öğretmenlere bu eğitimi verdim. Eğitim verdiğim okullar ek ders bordrosu düzenleyerek okuluma gönderecek, okulumda ekdersimi ödeyecek.merfi' Alıntı:eğer formatörseniz ücret alamıyorsunuz hocam..
Gelen görevlendirme yazımda eğitmenin ücreti görev yaptğı okul müdürlüğünce ödenir yazıyor.
Lütfen doğru bilgi verelim. Bilmiyorsak susalım.................
merfi' Alıntı:oasisbilgisayar' Alıntı:Neye göre ücret alamıyorsunuz dediniz anlamadım. Bende Fatih projesi eğitmeniyim ve aynı zamanda formatörüm. bu eğitimi haziran ayında almıştım. bu hafta 5 gün boyunca bulunduğum ilçedeki öğretmenlere bu eğitimi verdim. Eğitim verdiğim okullar ek ders bordrosu düzenleyerek okuluma gönderecek, okulumda ekdersimi ödeyecek.merfi' Alıntı:eğer formatörseniz ücret alamıyorsunuz hocam..
Gelen görevlendirme yazımda eğitmenin ücreti görev yaptğı okul müdürlüğünce ödenir yazıyor.
valla hocam, seminer döneminde verdiğmiz kursların ücretini alıyoruz, evet doğrudur..çünkü şu an formatör değiliz..formatör görevlendirmesi gerçekleştikten sonra vereceğimiz kurslarda, ücret alamayacağımız söylendi..hatta sırf ücret vermemek için, kurları mesai saatleri içinde yapcaz dediler..8-5 görevliyken, o saatler içindeki verdiğmiz kurslarda, ya da başka herhangi bir şeyde ücret almamız söz konusu değil zaten, biliyosunuz..!
oasisbilgisayar' Alıntı:merfi' Alıntı:oasisbilgisayar' Alıntı:Neye göre ücret alamıyorsunuz dediniz anlamadım. Bende Fatih projesi eğitmeniyim ve aynı zamanda formatörüm. bu eğitimi haziran ayında almıştım. bu hafta 5 gün boyunca bulunduğum ilçedeki öğretmenlere bu eğitimi verdim. Eğitim verdiğim okullar ek ders bordrosu düzenleyerek okuluma gönderecek, okulumda ekdersimi ödeyecek.merfi' Alıntı:eğer formatörseniz ücret alamıyorsunuz hocam..
valla hocam, seminer döneminde verdiğmiz kursların ücretini alıyoruz, evet doğrudur..çünkü şu an formatör değiliz..formatör görevlendirmesi gerçekleştikten sonra vereceğimiz kurslarda, ücret alamayacağımız söylendi..hatta sırf ücret vermemek için, kurları mesai saatleri içinde yapcaz dediler..8-5 görevliyken, o saatler içindeki verdiğmiz kurslarda, ya da başka herhangi bir şeyde ücret almamız söz konusu değil zaten, biliyosunuz..!
1 Temmuz itibariyle 31 Aralığa kadar formatör olarak görevliyim. görevlendirmelerimiz seminer dönemlerinide kapsar bunu bilmeniz gerekir.
oasisbilgisayar' Alıntı:Eğitimleri Fatih Projesi eğitmeni sıfatıyla veriyoruz, bu yüzden formatör olmamız bu eğitimlerden ücret almamıza engel değil. gayet açık ve net anlaşılamayan nedir....
ysahin' Alıntı:eğer formatörsen ve mesai saatleri içerisinde de bu kursu vermişssen üstüne sana ücret ödenmişse hiç durma bir an önce git o parayı iade et sonra 3-5 ay ya da yıl geçer yasal faizi ile ödersin. örnekler var aman ha hocam...
mesai saati dışı ya da hafta sonu ise sorun yok. ücret ödenir gece tarifesi üzerinden
ysahin' Alıntı:oasisbilgisayar' Alıntı:Eğitimleri Fatih Projesi eğitmeni sıfatıyla veriyoruz, bu yüzden formatör olmamız bu eğitimlerden ücret almamıza engel değil. gayet açık ve net anlaşılamayan nedir....
bende Bakan sıfatıyla diyorum ki neye göre formatör sıafıtı Fatih eğitmen sıfatı öğretmen sıfatını kullanıyorsun hocam??? sen formatörsün ve görevlendirme üstüne görevlendirme yapılamaz başka sıfatın felan da yok anlayacağın...
bu arada böyle yazıyorum da İNŞALLAH SENİN DEDİKLERİN DOĞRU ÇIKAR VE SEN HAKLI OLURSUN BU ANLATTIĞIN KONUDA