Fatih projesi egitmeni

Kodla Büyü
ysahin' Alıntı:
oasisbilgisayar' Alıntı:
Eğitimleri Fatih Projesi eğitmeni sıfatıyla veriyoruz, bu yüzden formatör olmamız bu eğitimlerden ücret almamıza engel değil. gayet açık ve net anlaşılamayan nedir....

bende Bakan sıfatıyla diyorum ki neye göre formatör sıafıtı Fatih eğitmen sıfatı öğretmen sıfatını kullanıyorsun hocam??? sen formatörsün ve görevlendirme üstüne görevlendirme yapılamaz başka sıfatın felan da yok anlayacağın...

Bakan sıfatınla sen görevlendirdin beniii bakanım, üstünede resmi yazı yolladın ücretini görev yapacağın okuldan alacaksın diyeee. :P :P :P

s_bote' Alıntı:
bana çıktı bu kurs ben de ankaradayım. pzt başlayacak 5 gün sürüyor. sonrasında eğitim vereceğiz fakat ücret almamamız mümkün değil sanmıyorum, olamaz yani
hocam bana da çıktı bu kurs okula yazı gelmemiş ancak saat kaçta başlıyo kurs haberiniz var mı

6fatma8' Alıntı:
s_bote' Alıntı:
bana çıktı bu kurs ben de ankaradayım. pzt başlayacak 5 gün sürüyor. sonrasında eğitim vereceğiz fakat ücret almamamız mümkün değil sanmıyorum, olamaz yani
hocam bana da çıktı bu kurs okula yazı gelmemiş ancak saat kaçta başlıyo kurs haberiniz var mı

Öncelikle bu kurs değil seminer, mebbisten giriş yapıp hizmetiçi eğitime bakarsanız orada görebilirsiniz. Seminer sabah 9 da başlar akşam 16:30 da biter, 8 saat olarak planlanmış,

oasisbilgisayar' Alıntı:
6fatma8' Alıntı:
s_bote' Alıntı:

Öncelikle bu kurs değil seminer, mebbisten giriş yapıp hizmetiçi eğitime bakarsanız orada görebilirsiniz. Seminer sabah 9 da başlar akşam 16:30 da biter, 8 saat olarak planlanmış,
hocam faaliyetin adı eğitimde fatih projesi kursu olarak yazıyor bende . yeri ve tarihini vermişler.onun dışında herhangi bir bilgi vermemişler.

6fatma8' Alıntı:
oasisbilgisayar' Alıntı:
6fatma8' Alıntı:
s_bote' Alıntı:

hocam faaliyetin adı eğitimde fatih projesi kursu olarak yazıyor bende . yeri ve tarihini vermişler.onun dışında herhangi bir bilgi vermemişler.

mebbisten hizmetiçi eğitime girin eğitimin kurslarda değil, seminerler bölümünde yer aldığını göreceksiniz.

Arkadaslar e-postanıza bakın eğitmen kurs planını ve belgelerin linkini yollamış 5 gün toplam 30 saatlik egitim planı yani günlük 6 saat ama başlangıç saatini yazmamis

oasisbilgisayar hocam; Fatih projesi eğitmenleri için farklı bir uygulama var mıdır bilemem; ancak formatörler için hafta içi yapılan hiç bir ek görevin ödemesi yapılamıyor. 35 saat görev için yapılan ödemeyi, iade etmek suretiyle, bizzat yaşadım da:)

Bir de bize gelen Fatih projesi eğitmenimiz, 8 saatlik bir eğitim verdi. İlerleyen zamanlarda 10 saatlik bir uzaktan eğitim ve en son da 30 saatlik içerik oluşturma ile ilgili bir eğitimin verileceğini söyledi. Hatta o 30 saatlik eğitimi hafta içi yapmayı planlıyorlar ki eğitmenler ücret alamasın diye de bir espri geçti ama bilemem tabii.

Başvuracak arkadaşlar için "gönüllü" ibaresi fazladan yük demek olabilir. Tecrübe eden hocalarımız daha iyi bilirler elbette.

İntel öğretmen programında kendi okulumda verdiğim kursların ücretini almamıştım. Başka bir okulda verdiğim kursların ücretini aldım. Bununda aynı olacağını düşünüyorum.

sesumut' Alıntı:
Arkadaslar e-postanıza bakın eğitmen kurs planını ve belgelerin linkini yollamış 5 gün toplam 30 saatlik egitim planı yani günlük 6 saat ama başlangıç saatini yazmamis
bana gelmedi herhangi bir mail :( bir de siz ankara da olana mı katılacaksınız

arkadaşlar bu kurs sadece Ankara daki öğretmnlere mi verilecek ben baktım seminerler kısmında öyle birşey yazmıyor.

anlamadım gitti ben kurs-seminer almadım eş durumundan ankaraya gedim şimdi okuldaki öğretmenlere fatih ve akıllı tahtayı anlatacakmışım
elinde döküman olan var mı?

Dün geldim bu eğitimden.keşke her BT öğretmeni alabilse bu eğitimi. Kurs vermek zorunlu değil eğitimi alın yanınıza kar kalır en azından. Fakat eğitim almak için başvuru yok bildiğim kadarı ile il eğitici formatörlerinin seçimi ile ilgili birşey.

tcoalngsau' Alıntı:
Dün geldim bu eğitimden.keşke her BT öğretmeni alabilse bu eğitimi. Kurs vermek zorunlu değil eğitimi alın yanınıza kar kalır en azından. Fakat eğitim almak için başvuru yok bildiğim kadarı ile il eğitici formatörlerinin seçimi ile ilgili birşey.
hocam yolluk,kalma vs bunları karşılıyorlar mı ben ankaranın ilçesinden gelecem mesela ankara merkeze benimkinide karşılarlar mı

alırsınız yolluk yevmiye v.s.zaten başkent ögrt evinde kalıyorsunuz.sadece yol parası sanırım alamazsınız pek fazla.

Geri