Fatih Projesi MEB Resmi Tanıtım Sitesi

Kodla Büyü
Proje bileşenlerinde "Donanım Altyapısının İyileştirilmesi Bileşeni: Bu kapsamda okulöncesi, ilköğretim ve ortaöğretim düzeyindeki tüm okullarımızın bütün dersliklerine (620.000 derslik) birer adet dizüstü bilgisayar ve projeksiyon cihazı sağlanacaktır. Her okula en az bir adet çok amaçlı fotokopi makinesi, akıllı tahta, doküman kamera ve mikroskop kameranın bulunduğu akıllı bir sınıf oluşturulacaktır."

Sanırım ortada büyük bir yanlış anlaşılma var her sınıf akıllı sınıf sisteminden oluşmayacak, her sınıfta sadece dizüstü bilgisayar ve projeksiyon olacaktır. Her okulda en az bir akıllı sınıf olacaktır.

http://fatihprojesi.meb.gov.tr/proje_bilesenleri.html

Aşağıdaki yanlışlıklar komik. Bu kadar büyük bir projenin sitesinde bu hataların olması beni projenin geri kalanı için düşündürüyor doğrusu.

Ekli dosyalar

• fatih pro.jpg
    fatih pro.jpg
    131.8 KB · Görüntüleme: 3,374
Ninem bana küçükken fatik derdi. Fattih i görünce o aklıma geldi :)

Amatör Web tasarımcılar gibi site bitmeden yayına sokulmuş. O iletişim sayfasındaki iri puntolu arial yazıya da öldüm doğrusu.

kendime blog acacak olsam su altin adamlari kullanmam. adamlar bu kadar buyuk bir projeye, bu kadar siradan imajlar kullanmislar. acemilik diz boyu..

Zaten işin başındakiler bu işi bilse biz de bu durumda olmazdık sanırım. :populistgenelleme:

projede BT öğretmenlerinin B si bile geçmiyor .
zaten siteleri de çok kötü umarım projenin sonu kötü olmaz ama görünen köyde klavuz istemez.

Projede geçmediği gibi sitede de geçmiyor bence. Bu siteyi kim yapmış acaba :)

yalnız logo turuncu adama(fatihimiz olucak galiba) dikkat edin lütfen.photoshopu kullanmaya yeni başlamış galiba.bu adamcağızın kenarları ne böyle allah aşkına.benim ilkolkul öğrencilerim bile daha düzgün temizler kenarlarını.

tati' Alıntı:
Proje bileşenlerinde "Donanım Altyapısının İyileştirilmesi Bileşeni: Bu kapsamda okulöncesi, ilköğretim ve ortaöğretim düzeyindeki tüm okullarımızın bütün dersliklerine (620.000 derslik) birer adet dizüstü bilgisayar ve projeksiyon cihazı sağlanacaktır. Her okula en az bir adet çok amaçlı fotokopi makinesi, akıllı tahta, doküman kamera ve mikroskop kameranın bulunduğu akıllı bir sınıf oluşturulacaktır."

Sanırım ortada büyük bir yanlış anlaşılma var her sınıf akıllı sınıf sisteminden oluşmayacak, her sınıfta sadece dizüstü bilgisayar ve projeksiyon olacaktır. Her okulda en az bir akıllı sınıf olacaktır.

http://fatihprojesi.meb.gov.tr/proje_bilesenleri.html
:+1:

hatshepsutpoca' Alıntı:
yalnız logo turuncu adama(fatihimiz olucak galiba) dikkat edin lütfen.photoshopu kullanmaya yeni başlamış galiba.bu adamcağızın kenarları ne böyle allah aşkına.benim ilkolkul öğrencilerim bile daha düzgün temizler kenarlarını.

böyle "BÜYÜK" bir projede niye kendi çizimlerini kullanmadılar acaba :D sağdan soldan (ç)alıntı mıdır nedir grafikleri :D

skipper_forum' Alıntı:
http://fatihprojesi.meb.gov.tr/iletisim.php
İletişim sayfasına bir şeyler döktürdüm.
Gönder'e bastım bişey olduğu yok. Acaba dedim dönüt vermiyo kaydetmiyor mu?
Madem o kaydetmiyor Geri geldim yazdıklarımı kopyaladım. Site bir gün çalışmaya başlarsa bir daha göndericem :D

Hocam sitedeki form kısmının action tanımı yapılmamış ki :D Göndermez tabi.
Kod:
<form name="form1" method="post" action="">

Eğitek'te (ben onların elinden çıktığını tahmin ediyorum) hakkaten bu işlerden fazla anlayan kimse yok sanırım.

mehmetkz' Alıntı:
Teknoloji Tasarımcıları kullanacaklar heralde bu projede baksanıza çift t var :D :D :D
şu iki sayfalık yorumlarda bile bu işle uğraşanlardan açık ara daha yaratıcı olduğumuz ortaya çıktı :)

hmm proje ekibi, yürütme kurulu ve yönetim kurulu ayrı 3 link var nedense hepsi aynı yere çıkıyor. Bu arada işin başında kimlerin olduğunu da isim isim görebiliyoruz. Saygılarımı sundum hepsine. 8)

bu kadar büyük bir yatırımın yapıldığı bir proje ve bu projenin web sitesi...şaka gibi valla. Fattih yazmış ya adamlar :)

Bizim neden bu durumlarda olduğumuz işte ortada. Başta anlayan kimse yokki. Ben sitede saat ve hava durumunu da aradım ama bulamadım.
Bugün yarın eklerler heralde :)

akaya' Alıntı:
slm..
çok güzel bir proje vatana millete hayırlı olsun
kim ne derse desin... :alkis: :alkis: :alkis:

Ben çok şey diyorum alkis alkis alkis . puhahahaah
O kadar parayla ben de yaparım proje, sen paradan haber ver yeterli usta! Hey koçum benim, yığınla parayı dök al sana proje! Gözünü sevdiğimin Türkiyesi...
alkis alkis alkislarla yasiyorum :)) puhahahahahaha

Geri