biltek2007' Alıntı:aakcakaza' Alıntı:duzeltmisler sonunda ismini :lol: :lol: :lol:
gerçi Fattih haliyle de guzeldi.
Yok hocam duruyor hala. Ana sayfa linkinde var sadece.
omd' Alıntı:Projede geçmediği gibi sitede de geçmiyor bence. Bu siteyi kim yapmış acaba
kllcnd' Alıntı:Sitenin başlığı bile yanlış!
eya' Alıntı:Sayın hocam,
İlginiz için teşekkürler.
Bilginiz vardır belki diye size de sormak istediğim birşey var. Bilişim Teknolojileri öğretmenleri epey dertli. 4. ve 5. sınıflardan 2 saat olan ders kaldırılınca hemen hemen tüm BT öğretmenleri norm fazlası durumuna düştü ya da düşecek. Formatör öğretmenler bile okul değiştirmek zorunda kalıyor. Bakanlık bu sorunları biliyor mu? Ne yapmayı düşünüyor? Fatih projesinde BT öğretmenlerinin rolü ne olacak?
Bilgi edinme, akim, başbakanlık gibi başvurmadığımız yer kalmadı. Ama hala bir cevap, bilgi alabilmiş değiliz. Bir çok arkadaşımız da gerçekten isyan bayrağını açmak üzere. Özellikle sözleşmeli BT öğretmenleri formatör olarak görevlendirilmedikleri için karamsar. Girecek ders de kalmadı.
Umarım bilginiz vardır, ya da bizim için bilgi edinebilirsiniz ve bizimle paylaşırsınız. Emin olun bu soruları bakanlıkta soracak, cevap alacak bir kişi bulsa soracak binlerce öğretmenimiz var.
Hayırlı günler, iyi çalışmalar. Şimdiden Teşekkür ederim.
Adı bende kalsın...' Alıntı:Merhaba Hocam,
Bende BT öğretmeniyim. Ve sizin sorunlarınız beni de çok yakından ilgilendiriyor. Çünkü bugün burdayım yarın okulda olabilirim. Her fırsatta da görüşebildiğim yöneticilere bu durumu dile getirmeye çalışıyorum. Onlarda durumdan haberdarlar. Ancak ders saatleri ya da okul formatörlüğü gibi durumlardan sadece Eğitek değil de bildiğim kadarıyla Personel Genel Müdürlüğü ya da Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı gibi yerlerde sorumlu. Bu sorun buralardan çözülebilecek bir durum.
Umarım bu durum bir şekilde çözümlenir. Ve hepimiz hak ettiğimiz şekilde değerlendiriliriz. Ayrıca; FATİH projesi kapsamında da BT öğretmenlerinin bize okullarda destek olabilecek en önemli kişiler olabileceklerini dile getiriyoruz.
İyi çalışmalar diliyorum.
uhaha:mfk' Alıntı:uhaha:genctoprak' Alıntı:sitemynet den açmışlar galiba