iskenderenator' Alıntı:benim anlamadığım bt sınıflarının dağıtılmasına neden gerek duyuluyor. çoğu öğrencim bilinçli bilgisayar kullanıcısı değil ve Türkiye'de genel öğrenci profilinin de bu şekilde olduğunu düşünüyorum. bu yüzden önce doğru düzgün bt dersleri verilmesinin gerekli olduğunu düşünüyorum ki bu da 1 saat olan ders saatinin artırılmasıyla mümkün olur ancak.
Eski bakanımız Ankara trajedisi Nimet Ç. Hindistanda çocukların kendiliklerinden bilgisayar öğrendiklerini görmüş ve ne gerk var bt ye demiş bi yerde okumuştum tam kaynağını hatırlayamadm şimdi İngilizce için de yurtdışından öğrtmen getirmeyi düşünüyordu ya onu da Koreden görmüş uygulamak istemişti ama nasip olamadı yaaiskenderenator' Alıntı:benim anlamadığım bt sınıflarının dağıtılmasına neden gerek duyuluyor. çoğu öğrencim bilinçli bilgisayar kullanıcısı değil ve Türkiye'de genel öğrenci profilinin de bu şekilde olduğunu düşünüyorum. bu yüzden önce doğru düzgün bt dersleri verilmesinin gerekli olduğunu düşünüyorum ki bu da 1 saat olan ders saatinin artırılmasıyla mümkün olur ancak.