hocam bi atanda sonra karar veririsniz şimdiden öğrenmenin faydası olmaz size
mtrk' Alıntı:Stajyer öğretmen bölüm şefi olabilir mi? Gideceğim okulda hiç bilişimci yok sadece ben olacağım. Bir tane varmış oda md yardımcısı olmuş. Bu durumda ben bölüm şefi mi olacağım? Okul Çpl bilişim bölümü var.
nasıl yani aday öğretmen bt rehberi yapılmaz böyle bir madde ben ne duydum nede gördüm sayın hocam.ben gecen sene gayet yaptımm.wolfgank' Alıntı:mtrk' Alıntı:Stajyer öğretmen bölüm şefi olabilir mi? Gideceğim okulda hiç bilişimci yok sadece ben olacağım. Bir tane varmış oda md yardımcısı olmuş. Bu durumda ben bölüm şefi mi olacağım? Okul Çpl bilişim bölümü var.
1.Aday öğretmen B T Rehberi yapılmaz.
2.Bölümdeki tek öğretmen Şef olmaz. Bölümde 3 norm ve öğretmen varsa Şeflik oluşturulur. Onu da adaydan yapmazlar. Gerek duyulduğunda diğer branş öğretmenleri de Bilişim Bölümüne, hatta Bilişim Öğretmenleri de diğer bölümlere şef olabilir. Şeflik için kendi branşınızda olması değil başvuru değerlendirme cizelgesinde alınan toplam puan üstünlüğü ve adaylara bakılır.
3.Etkileşimli tahtası kurulu olan ilçe genelindeki Fatih projesi okulları BT Rehber ihtiyacı karşılanmadan özelliklede BT sınıfı fiilen olmayan Ortaokullara BT Rehberlik verilmez. BT Rehberliği=BT formatörlüğü değildir. O kaldırıldı. Size tavsiyem son BT Rehber görevlendirmesi ile ilgili yönergeyi bir daha okuyun.
slm6713' Alıntı:nasıl yani aday öğretmen bt rehberi yapılmaz böyle bir madde ben ne duydum nede gördüm sayın hocam.ben gecen sene gayet yaptımm.wolfgank' Alıntı:mtrk' Alıntı:Stajyer öğretmen bölüm şefi olabilir mi? Gideceğim okulda hiç bilişimci yok sadece ben olacağım. Bir tane varmış oda md yardımcısı olmuş. Bu durumda ben bölüm şefi mi olacağım? Okul Çpl bilişim bölümü var.
2.Bölümdeki tek öğretmen Şef olmaz. Bölümde 3 norm ve öğretmen varsa Şeflik oluşturulur. Onu da adaydan yapmazlar. Gerek duyulduğunda diğer branş öğretmenleri de Bilişim Bölümüne, hatta Bilişim Öğretmenleri de diğer bölümlere şef olabilir. Şeflik için kendi branşınızda olması değil başvuru değerlendirme cizelgesinde alınan toplam puan üstünlüğü ve adaylara bakılır.
3.Etkileşimli tahtası kurulu olan ilçe genelindeki Fatih projesi okulları BT Rehber ihtiyacı karşılanmadan özelliklede BT sınıfı fiilen olmayan Ortaokullara BT Rehberlik verilmez. BT Rehberliği=BT formatörlüğü değildir. O kaldırıldı. Size tavsiyem son BT Rehber görevlendirmesi ile ilgili yönergeyi bir daha okuyun.
wolfgank' Alıntı:slm6713' Alıntı:nasıl yani aday öğretmen bt rehberi yapılmaz böyle bir madde ben ne duydum nede gördüm sayın hocam.ben gecen sene gayet yaptımm.wolfgank' Alıntı:mtrk' Alıntı:Stajyer öğretmen bölüm şefi olabilir mi? Gideceğim okulda hiç bilişimci yok sadece ben olacağım. Bir tane varmış oda md yardımcısı olmuş. Bu durumda ben bölüm şefi mi olacağım? Okul Çpl bilişim bölümü var.
İstanbul 2012 BT Rehberliği ilk ortaya koyulduğundan beri MEB'den alınan görüş gereği bu şeklide uyguluyor.Yönergede yazmıyor. Diğer illerde farklı uygulamalar olmuş olabilir.Yanlış anlaşılmalar olabilir diye iletimde ekleme yaptım.