Fatih Youtube Downloader

Kodla Büyü
Biraz abartmıyor muyuz?
Github 1-2 aramayla bir sürü örnek bulunabilecek bir şey.
zaten bu işlerin piri youtube-dl ona parametre olarak --no-check-certificate verdiğinizde işlem oluyor.
Yine github ta bir sürü gui var bir örnek:

Ekli dosyalar

• Capture.webp
    Capture.webp
    70.6 KB · Görüntüleme: 65
Biraz abartmıyor muyuz?
Github 1-2 aramayla bir sürü örnek bulunabilecek bir şey.
zaten bu işlerin piri youtube-dl ona parametre olarak --no-check-certificate verdiğinizde işlem oluyor.
Yine github ta bir sürü gui var bir örnek:
Buna benzer python ile yapılmış ve çalışan bir proje lazım kaynak kodlarını görüp kendimize göre değiştirebileceğimiz.

Çok indirmede bot problemi çıkıyordu belirli bir süre sonra. Problem halledildi. Programı kullanan arkadaşlar siteden tekrar indirip yukleyebilirler

Emrah Hocam elinize emeğinize sağlık, ülkece beleş program peşinde koşmasaydık, gerçekten yazılımın para edebileceğini kanıksasaydık burada farklı şeyler konuşuyor olabilirdik diye düşünüyorum.

Emrah Hocam elinize emeğinize sağlık, ülkece beleş program peşinde koşmasaydık, gerçekten yazılımın para edebileceğini kanıksasaydık burada farklı şeyler konuşuyor olabilirdik diye düşünüyorum.
Aslında basit gibi görünüyor hocam ama bu program yine yormadı. Hatalarla uğraştım baya. Sembolik bir ücret. Diğer programlarda binlerce satır kod var. Onlar için çok uğraştım. Onlar için bile indirim isteyen idareciler var. Dışarıda bi yemek yiyoruz 500 TL en basiti. Adam 1 yıl program kullanacak 1000 Tl fazla geliyor. Burada eleştiren arkadaşlar da var tabi. Neden ücretli diye. Yani biz bilişimciler bilgimizi ne yapalım anlamadım? Okulda öğretmenler şunu bi yapın hocam, 15 saat ders 18 saat ücret alıyosun, kebab iş lafları, program yazıyorum neden ücretli? Ben de ticarete başladım hocam :) 2 sene içinde 2 çocuğum üniversiteye gidecek. Bu kazandığım ücretleri onlara ayırıyorum. Hakkımızda hayırlısı.

Açık kaynak yazılım ile "ücretsiz program" kavramlarını karıştırınca böyle hatalar ortaya çıkıyor.

Kimseyi eleştirmek gibi bir niyet yok, ancak yapılan işin savunulacak bir yanı da bulunmuyor.

Ayrıca, bu çalışma yasa dışı YouTube video indirmeye kesinlikle izin vermiyor.

Hukuki açıdan da durum net: Devlet memurlarının ticaretle uğraşması yasak.

Açık kaynak yazılım ile "ücretsiz program" kavramlarını karıştırınca böyle hatalar ortaya çıkıyor.

Kimseyi eleştirmek gibi bir niyet yok, ancak yapılan işin savunulacak bir yanı da bulunmuyor.

Ayrıca, bu çalışma yasa dışı YouTube video indirmeye kesinlikle izin vermiyor.

Hukuki açıdan da durum net: Devlet memurlarının ticaretle uğraşması yasak.
Hocam ben yapıyorum ticaret kim gelip hesap soracaksa sorsun. Yerimiz yurdumuz belli. Hesap soracaklar önce dönüp kendisine baksın. Çok şükür hırsızlık yapmıyorum. Kimsenin hakkını yemedim şimdiye kadar. Torpille de bir yere gelmedim. Allah göstermesin bunları bana. Hepsi kendi emeğim.

Son düzenleme:
Hocam ben yapıyorum ticaret kim gelip hesap soracaksa sorsun. Yerimiz yurdumuz belli. Hesap soracaklar önce dönüp kendisine baksın. Çok şükür hırsızlık yapmıyorum. Kimsenin hakkını yemedim şimdiye kadar. Torpille de bir yere gelmedim. Allah göstermesin bunları bana. Hepsi kendi emeğim.

Kimin kimden hesap sorduğu veya yaptığı beni ilgilendirmiyor hocam.

Ben gördüğüm durumu, bildiğim kadarıyla açıkladım. Ki bu benim vicdani sorumluluğum.

Sizden ricam bu kısmı biraz düşünmeniz. Dini hassasiyetiniz varsa 2 defa düşünmeniz.
"Ayrıca, bu çalışma yasa dışı YouTube video indirmeye kesinlikle izin vermiyor."

Kimin kimden hesap sorduğu veya yaptığı beni ilgilendirmiyor hocam.

Ben gördüğüm durumu, bildiğim kadarıyla açıkladım. Ki bu benim vicdani sorumluluğum.

Sizden ricam bu kısmı biraz düşünmeniz. Dini hassasiyetiniz varsa 2 defa düşünmeniz.
"Ayrıca, bu çalışma yasa dışı YouTube video indirmeye kesinlikle izin vermiyor."
Dini hassasiyetim var hocam. Tüm dünyada video indiriliyor. Ayrıca yazılım geliştirmek için kullandığım programların hepsi dünyada kullanılıyor. O zaman bilgisayarlarımızdaki windowsların hepsi için ücret ödeyelim. Siz lisanssız yazılım kullanmıyorsunuz yani? Hepsine ücret ödediniz.

Ayrıca burada var. Hocam sizin dediğiniz gibi bir durum yok. Gerekirse onun ücretini de veririm. Sıkıntı yok. Geliştirdiğiniz ürünü satamazsınız gibi bir durum yok. Arayüz oluşturmak için kullandığım sadece bu var.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    59.6 KB · Görüntüleme: 20
Ayrıca burada var. Hocam sizin dediğiniz gibi bir durum yok. Gerekirse onun ücretini de veririm. Sıkıntı yok. Geliştirdiğiniz ürünü satamazsınız gibi bir durum yok. Arayüz oluşturmak için kullandığım sadece bu var.

Malesef anlamamakta ısrar ediyorsunuz hocam.
Şükür bilgisayarımda lisansız hiçbir yazılım yok.
Bugüne kadar lisans ücretini ödemediğim yazılım kullanmadım.
Yolunuz açık olsun.

Malesef anlamamakta ısrar ediyorsunuz hocam.
Şükür bilgisayarımda lisansız hiçbir yazılım yok.
Bugüne kadar lisans ücretini ödemediğim yazılım kullanmadım.
Yolunuz açık olsun.
Hocam neyi anlamıyorum açıkça yazın hangisi için ücret ödemeliyim? Meslekte 22.yılım az çok biliyorum olayları. Hangi ürün için ücret ödeyeceğimizi yazar mısınız?

PyQT5 için mi
PySide için mi
Python için mi
Youtube dan video indirdiğimiz için mi ? Biz bu videoları ticari amaçlı kullanmıyoruz. Dinleme sınavları için mp3 formatında indirmek için. Edebiyatçilar, yabancı dil öğretmenleri. Siz zaten bilişimcisiniz. Size birşey demiyoruz. Sana metni gönderdim aç bak GPL ve LGPL. Ben adamların tasarlamış olduğu yazılıma ekleme veya modifikasyon yapmıyorum.

Geri