Faz-1/Faz-2/Faz-3 Kurumsal Windows 10 İmajı MBR/UEFI - SSD/HDD (Kararlı Sürüm ve +++ özellikler)

Kodla Büyü
IMG_5628.jpeg
Kurulum yapmaya calistigimda boyle bir hata aliyorum ventoy disk ile yuklemistim var mi bir cozum acaba

merhaba öncelikle emeğinize sağlık. az önce win 10 imaj kurulumu yaptım, program kurmak istiyorum parola istiyor. parola nedir yardımcı olur musunuz?

Bana hala şifre gelmedi ama diğer hocalarıma geldi mi şifre
şifreye gerek olmuyor denetim masası-kullanıcı kısmından hesap türünü değiştir ve yönetici seçince program yüklerken veya silerken şifre istemiyor.
Bana hala şifre gelmedi ama diğer hocalarıma geldi mi şifre

merhaba öncelikle emeğinize sağlık. az önce win 10 imaj kurulumu yaptım, program kurmak istiyorum parola istiyor. parola nedir yardımcı olur musunuz?
Sayın hocam parolayı bana da atarsanız sevinirim. iyi çalışmalar.
şifreye gerek olmuyor denetim masası-kullanıcı kısmından hesap türünü değiştir ve yönetici seçince program yüklerken veya silerken şifre istemiyor.

Elinize sağlık. Hocam imajı sorunsuz yükledim. İlkokul tahtalarına yükledim. Admin şifresini iptal nasıl iptal edebiliriz? Malum öğretmenler biraz zırlanıyor.

Ey değerli arkadaşlar. İçinde Bilgiler.pdf dosyası var. Onu okursanız her cevap orada verilmiştir. Lütfen okuyun. Bu kurulum imajıdır, klon imajlara benzemez. Kullanımı için almanız gereken ufak eğitimler var.

Merhaba hocalarım . Buraya kadar ilerliyor .Tahta kapanıp kendiliğinden açılması gerekiyor ama o kısma bir türlü geçmiyor.Sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor.Donanımsal bir sorun mu var acaba? İmaj almamın sebebi de tahtanın açılmaması idi . Bazen fişi tak çıkar yapınca açılıyordu .
IMG_4681.webp

Geri