Bu bir klon değil windows kurulumudur. O sebeple Rufus kullanın.Ekli dosyayı görüntüle 77222Kurulum yapmaya calistigimda boyle bir hata aliyorum ventoy disk ile yuklemistim var mi bir cozum acaba
buraya yazmıyoruz, özelden attım hocam.merhaba öncelikle emeğinize sağlık. az önce win 10 imaj kurulumu yaptım, program kurmak istiyorum parola istiyor. parola nedir yardımcı olur musunuz?
Merhaba hocam. Bizim okuldaki akıllı tahtada da kurulmuş önceki yıllarda, ben parolayı bilmiyorum, bana da atabilir misiniz?buraya yazmıyoruz, özelden attım hocam.
hocam rica etsem bana da gönderebilir misiniz parolayıburaya yazmıyoruz, özelden attım hocam.
şifreye gerek olmuyor denetim masası-kullanıcı kısmından hesap türünü değiştir ve yönetici seçince program yüklerken veya silerken şifre istemiyor.Bana hala şifre gelmedi ama diğer hocalarıma geldi mi şifre
şifreye gerek olmuyor denetim masası-kullanıcı kısmından hesap türünü değiştir ve yönetici seçince program yüklerken veya silerken şifre istemiyor.Bana hala şifre gelmedi ama diğer hocalarıma geldi mi şifre
Bana hala şifre gelmedi ama diğer hocalarıma geldi mi şifre
merhaba öncelikle emeğinize sağlık. az önce win 10 imaj kurulumu yaptım, program kurmak istiyorum parola istiyor. parola nedir yardımcı olur musunuz?
şifreye gerek olmuyor denetim masası-kullanıcı kısmından hesap türünü değiştir ve yönetici seçince program yüklerken veya silerken şifre istemiyor.Sayın hocam parolayı bana da atarsanız sevinirim. iyi çalışmalar.
şifreye gerek olmuyor denetim masası-kullanıcı kısmından hesap türünü değiştir ve yönetici seçince program yüklerken veya silerken şifre istemiyor.Elinize sağlık. Hocam imajı sorunsuz yükledim. İlkokul tahtalarına yükledim. Admin şifresini iptal nasıl iptal edebiliriz? Malum öğretmenler biraz zırlanıyor.
şifreye gerek olmuyor denetim masası-kullanıcı kısmından hesap türünü değiştir ve yönetici seçince program yüklerken veya silerken şifre istemiyor.rica etsem ben de alabilir miyim parolayı
şifreye gerek olmuyor denetim masası-kullanıcı kısmından hesap türünü değiştir ve yönetici seçince program yüklerken veya silerken şifre istemiyor.Şifreyi bana da yollar mısınız hocam. Teşekkür ederim
Yenisi de yaptım hocam . Yine de kurulum devam etmedi.İmaj yedeği bozuk. Bu yüzden hata