Faz 1 labları olan okullardaki bilgisayar öğretmenleri

Kodla Büyü
Selamlar
bu bahsettiğim uygulamalar yükleme ve kurulumlar önümüzdeki ay EĞİTEK e bakanlık projesi olarak sunulacak ve türkiye genelinde uygulamaya başlanacak. Maraş milli eğitim müdüründen dosyaları paylaşmayın diye talimat gelmiş(Maraşın ürettiği proje olacakmış :mrgreen: ) dosyaların tamamı bende olmasına rağmen bir süreliğine paylaşamıyorum dosyaları o yüzden sizlerden özür dilerim.
Windows flp nin uraştırıcı bir yanı yok eğer dosyalar ve sürücüler elinizde olursa (ki bizde düzenli halde var) bir kaç dakika içinde hepsini yükleyebiliyorsunuz. bir kere yükledikten sonra ister ghost ister acronis ile olsun tüm laba dağıtabiliyorsunuz.

Windows Lagacy indiriyorum.

P II 400 Mhz , 64 Mb ram'e sahip bilgisayarlara kurmayı deneyeceğim.

Önceki bilişim teknolojileri öğretmeni nasıl yapmışsa xp kurmuş. Kimisinde xp , kimisinde sp2 li , kimisinde home ya da pro var.

Hepsini standart hale getirmeyi düşünüyorum , eğer yapabilirsem tabiki.

kenan_kss' Alıntı:
Hocam Bunlara XP kurmak için ethernet kartı driver'ini nasıl yaptınız. Acil Yardım gerekli

Hocam driver çeşitli yöntemlerle zorla da olsa gösteriliyor fakat ben randıman alamadım. Ethernet kartlarını değiştirdik. Realtek chipsetli olmasına dikkat edin. Bazı ethernetleri desteklemiyor anakart.

Geri