BIOS'a giriş yapıp BIOSu varsayılan/default/öntanımlı ayarla çekip yeniden başlatın; düzelecektir hocam.
BIOS'a giriş yapıp BIOSu varsayılan/default/öntanımlı ayarla çekip yeniden başlatın; düzelecektir hocam.
Sorun olmaz hocam. Kurulumdan sonra tahtayı mobil internetinize bağlayıp yeniden başlatmanız yeterli olacaktır etkinleştirmesi için.Hocam önceden win10 aktifleşmemiş tahtalara kursak sorun olur mu?
GPT/NTFS ayarlamasını seçmişseniz ISO modunu seçmelisiniz.indiremeyen arkadaşlar evde ilk denememde başarısız iptal gibi uyarılar aldım sonraki denememde sorunsuz indi şimdi rufusla imaj atıyorum. yükleyenin emeklerine sağlık.
soru: rufus'da imaj atarken iso mu dd mi diye soruyor? hangisi seçilmeli?
Google hesabını açınca indirmeye izin veriyor. Hiç bir indirme programı kullanmadan, az önce sorunsuz indirdim. Teşekkürler.hocam limite ulaşıldı diyor ama linki kontrol etme şansınız var mı?
Windows 11 sistem kararlılığının yeteri kadar oluşmadığını düşünüyorum hocam. Windows 10 ve önceki sistemler de ilk zamanlarda bu şekildeydi. Bugün bakınca Windows 10 bile halen kararlı değil; her güncellemede sorun çıkma ihtimali devam ediyor. Şimdilik 11e geçmenin erken olduğunu düşünüyorum.hocam neden windows 11 tercih etmediniz?
hocam iso modunu seçtim bugün bir tahtada denedim ama hata aldımSorun olmaz hocam. Kurulumdan sonra tahtayı mobil internetinize bağlayıp yeniden başlatmanız yeterli olacaktır etkinleştirmesi için.
GPT/NTFS ayarlamasını seçmişseniz ISO modunu seçmelisiniz.
Linkte problem var hocam, bu sayfa çalışmıyor şeklinde bir uyarı veriyor.
Shadow defender etkinleştirilmesi kurulum ile birlikte otomatik gerçekleşiyor hocam. Problem olmayacaktır.@doganytu hocam imajın içerisindeki shadow defender'ı kurduktan sonra ilaca gerek yok değil mi? bir zaman sonra koruma işlemini sonlandırmaz umarım
Net support school 14 sürümü hocam. İndirmek isterseniz:Hocam netsupport hangi versiyon acaba? öğretmen kurulumunda versiyon fark eder mi ?
Çok teşekkür ederim. Peki bu programı labdaki öğretmen bilgisayarına kursam akıllı tahtaları görür mü? Yoksa akıllı Tahta ile PC aynı ağda mi olmalı?Shadow defender etkinleştirilmesi kurulum ile birlikte otomatik olarak hocam. Sorun olmayacak.
Net destek okulu 14 sürümü hocam. İndirmek isteyenler:
NetSupport School v14.00.0006.zip
drive.google.com
Benim imajımda mı aldınız mı bu hatayı hocam?Bu aralar mavi ekran hatası çok almaya başladım. Bu sorun hakkında çözümü olan var mı hocalarım
öncelikle emeğinize sağlık, teşekkür ederim. normal yollardan üç kez denemedim. idm ile denedim, %88 de kaldı. nasıl indirebilirz?Faz-2 Etkileşimli Tahtalar için etkim imaj çalışmasıdır. Detaylar içerik ve görselde yer almaktadır.
* 6 Eylül 2022 Tarihi sistem (21H2 - 19044.1949) ve programlar günceldir.
* İmaj boyutunda 12 GB'tır . Tüm diski sıfırlar.
* Faz-2 tahtaların Intel ve AMD sistemili sistemleri ile uyumludur.
* Yönetici yetkili tek kullanıcı (ETahta) vardır ve şifresizdir.
* Etkinleştirme otomatikleştirme. İnternete Zorunlu olması gerekir.
* Gereksiz pencere uygulamaları ve sistem işlemleri silinmiştir. Sistem stabil ve sadedir.
* Yüklü programların görsellerden anlaşıldığı kadarıyla.
* Yerel Disk D sistemi Araçlar içinde yer almaktadır. İyileştirmeden sonra sistemlerini engellemenizi ( Windows Update Blocker ) önerdim. Sistem koruma yazılımı olarak Shadow Defender öneriyorum.
* Usb belleğe yükleme işlemi için Rufus, Winsetupfromusb ve Ventoy programları test edilmiştir.
İndirme Linkleri:
Google sürücü
alternatif
Ekli dosyayı görüntüle 71324Ekli dosyayı görüntüle 71325Ekli dosyayı görüntüle 71326Ekli dosyayı görüntüle 71327
denedim yazıyorum, deneyin diye düzeltiyor.öncelikle emeğinize sağlık, teşekkür ederim. normal yollardan üç kez denemedim. idm ile deneyin, %88 de kaldı. nasıl indirebilirz?