Bilgisayar Yönetimi --> Yerel Kullanıcılar ve Gruplar kısmından az önce kullanıcı ekledim hocam. Siz ne sıkıntı yaşadınız?Merhabalar, öncelikle teşekkür ederim. Yeni kullanıcı eklemek durumundayım ama sıkıntı yaşıyorum. Acaba neden olabilir?
Imajı neredeyse tüm usb programları ile test ettim ve hiçbirisinde sorun çıkmadı.Hocam imajı hem ventoy hemde rüfus ile ayrı ayrı usbye atmama rağmen tahta da kurulum başlamadı. Hata nerde olabilir. USB ye imajı hangi yöntemle attınız.
Ayarlar üzerinden gidildiğinde hesap oluşturmadı ancak yönet üzerinden gidilince sorun kalmadı. Teşekkür ederim sorun çözüldü. Emeklerine sağlık.Bilgisayar Yönetimi --> Yerel Kullanıcılar ve Gruplar kısmından az önce kullanıcı ekledim hocam. Siz ne sıkıntı yaşadınız?
uygulamayı yönetici olarak açın demeniz yeterli olacaktır.* Yönetici yetkili tek kullanıcı ve şifresizdir
Hocam Atak kurak için admin kullanıcısıyla başlatmamıza gerek değil mi ozaman
Hocam C sürücüsünü timefreeze ile korumaya alıyoruz genelde. Bu durumda 50 gb bile olsa yeterli olacaktır. O yüzden çok fazla alan bırakmadım Cyeİmaj için teşekkürler. C ve D sürücüsü olarak hdd'yi ikiye bölüyor. C sürücüsü için biraz daha fazla alan mı ayrılsaydı.
Hocam usb girişini ya da usb belleğinizi değiştirip dener misiniz?unable to find a medium containing a live file system
üstteki 3 seçenekten hangisi seçersem seçeyim formata başlarken böyle bir hata alıyorum var mı bilgisi olan hocalarım
dosya sistemini oluştururken mbr yaptım halloldu çok teşekkürler hocamHocam usb girişini ya da usb belleğinizi değiştirip dener misiniz?
Hocam bir iki defa yeniden başlatmayı deneyin internete bağlı iken. Sunuculara ulaşamayınca böyle yapar.İki tahtada kurulum yaptım ama telefon üzerinden interneti kullanmama rağmen etkinleştirme yapamadım, 'donanım değişikliği olduğu için...' gibi bir hata veriyor. Etkinleştirme yapmamasının sebebi ne olabilir?
Yok hocam bir şey yapmanıza gerek yok. Faz-1 tahtalarda o işlem gerekiyor.Hocam öncelikle elinize sağlık.Benim sorum; Windows 8.1 kurulu tahtalarda önceden bir işlem yapmak gerekiyor mu? Eskiden lisansını falan alıyorduk diye hatırlıyorum.
Hocam faz 2 tahatalarda lisanslar bios ta var onlarıı kullanarak yeni imajda lisanslama yapabilirsin.Ya da diretk imajı kurduktan sonra biostan key alma programı ile keyi alıp windowsu etkinleştirebilirsin(okulda etkinleştirme için tahtayı telefonun internetine bağlamak gerekiyor.)Hocam öncelikle elinize sağlık.Benim sorum; Windows 8.1 kurulu tahtalarda önceden bir işlem yapmak gerekiyor mu? Eskiden lisansını falan alıyorduk diye hatırlıyorum.
Sorun yok hocam, adımlar doğrumerhaba hocam ben indirdiğim İSO dosyasını ventoy ile usbye attım. faz 2 tahtada f7 yaptıktan sonra ventoy ekranından kurulumu başlatıyorum clonezilla ekranı çıkıyor orda bir takım yüklrmeler yapıyor. sistemin yüklemesi bu şekilde mi oluyor. yoksa ben mi yanlış birseyler yapıyorum
Hocam imajı kurduktan sonra timefreeze aktif mi oluyor? eğer aktifse istersek pasif hale getirebiliyor muyuz? imajdan sonra kilit programı kurmak istiyorum çünkü.uygulamayı yönetici olarak açın demeniz yeterli olacaktır.
Hocam C sürücüsünü timefreeze ile korumaya alıyoruz genelde. Bu durumda 50 gb bile olsa yeterli olacaktır. O yüzden çok fazla alan bırakmadım Cye
BIOSa girip varsayılan ayarlara çekin ve yeniden başlatın hocam.Merhaba hocam, yükledikten sonra Reboot and select proper boot device ekranında kalıyor, siyah ekranda, neden acaba nerde hata yapıyorum
İmajda timefreeze programı yüklü değil hocam. Yerel Disk D, Araçlar klasörü içinde setup dosyası var; isteyenler kurabilir diye.Hocam imajı kurduktan sonra timefreeze aktif mi oluyor? eğer aktifse istersek pasif hale getirebiliyor muyuz? imajdan sonra kilit programı kurmak istiyorum çünkü.