denedim hocam hata veriyor. şimdi netten bulduğum bir aktivasyon aracıyla etkinleştirdim. teşekkürler hocam.
Hocalarım etkinleştirme için herhangi bir program kullanmanızı önermem. Şu an bu imajı indirip kullanan tüm arkadaşların tahtaları daha önce Windows 8 idi. Microsoft, 7 ve 8den yükseltmeleri ücretsiz yapıyor zaten.Hocam öncelikle ellerinize sağlık. Bu konuda bir şey sormak istiyorum. Faz-2 tahta kullanıyoruz ve bildiğim kadarıyla faz-2 lerde orijinal win 8 var. Biz kullanışlı olsun diye imajı değiştirirsek (ki ben de win 10'a geçmek istiyorum) lisans açısından bir sıkıntı yaşar mıyız? Ayırca imajı indirmek istiyorum ama kota sıkıntısına takıldım.
gmail hesabınız tarayıcıda açıksa kota sorunu yaşamazsınız (google drive)
indiren arkadaşlarda drive aracılığı ile yükleme yaparsa kota sorunu yaşamayız. paylaşım daha kolay olur.
Yeni link eklenmiştir. Bekleyen arkadaşlar kota dolmadan indirin derimkuyruğa girdik yeni link bekliyoruz hocam...
Haber Verdiğiniz için teşekkürler hocam. İndiriyorum sonundaYeni link eklenmiştir. Bekleyen arkadaşlar kota dolmadan indirin derim
Ventoy ile deneyin hocam, Rufus bazen sorun verebiliyor.Hocam merhaba. Flashı rufus kullanarak hazırladım kurulumu başlatıyorum, tahtanın ışığı da gidiyor ekranda herhangi birşey görünmüyor uzun bir süre sonra noktalar çıkıyor ekranın üst kısımlarında. Farklı flash da denedim ama aynı şey oluyor. Sebebi ne olabilir acaba?
teşekkürler hocam, elleriniz dert görmesinYeni link eklenmiştir. Bekleyen arkadaşlar kota dolmadan indirin derim
Hocam güncel sistemi tavsiye ederim. Eylül imajı da problemsiz çalışıyor. Fark olarak sistem ve programlar güncel, ufak tefek değişiklikler var.Hocam maşallahınız var. Hızınıza yetişemiyorum. Eylül ayında yayınladığınız isoyu daha bugün uygulama fırsatım olacaktı ki yeni paylaşımınızı gördüm. Aralarında çok fark var mı? Yeniden indirmemi tavsiye eder misiniz? Bu arada emeğinize sağlık. Bizi büyük bir yükten kurtarıyorsunuz.
Aldığınız hata nedir hocam? Adaptörün sürücüsünü kurabiliyor musunuz?Sayın hocam öncelikle emeğinize sağlık. Bu imajla ilgili bir sorunum var usb Bluetooth adaptör cihazını tahtada çalıştıramıyorum başka bir windows 10 lu imajda çalışıyor ama bu imajda çalıştıramadım. Birçözümü varmıdır
İçinde TimeFreeze kurulu değil ki hocam. Araçlar klasöründe setup dosyası yer alıyor sadece.TimeFreeze durdurmaya çalıştığımda şifre istedi
ProduKey yazılımı ile Product Keyi kopyalayıp Ürün Anahtarı Girin kısmına yapıştırıp etkinleştirmeyi elle deneyin hocam.Hocam öncelikle teşekkürler. Bir tahtada denedim gayet güzel. Ancak etkinleştirme bir türlü olmadı. GenuineTicket ile aldığım daha önceki key olmadı. diğer programla key aldım olmadı. Fatih projesi ve kendi internetimi denedim olmadı. Girdiğiniz key bu sürüm için geçerli değildir diyor. yardımcı olur musunuz ?
Eylül imajını bugün deneme fırsatım oldu. Harika bir iş çıkarmışsınız hocam. Yani tam dakika tutmadım ama 13-14 dakika civarında bişey sürdü. windows kendisi etkinleşti, office etkinleşmesi için biraz uğraştım. Ama sonuç harika. Çok beğendim. Şimdi bir başka sınıfa da yeni imajınızı kurmayı düşünüyorum.Hocam güncel sistemi tavsiye ederim. Eylül imajı da problemsiz çalışıyor. Fark olarak sistem ve programlar güncel, ufak tefek değişiklikler var.
Sürücüsünü yüklüyorum onda bi sıkıntı yok fakat Bluetooth cihaz ekle kısmı aktif olmuyorAldığınız hata nedir hocam? Adaptörün sürücüsünü kurabiliyor musunuz?
Sürücüsünü yüklüyorum onda bi sıkıntı yok fakat Bluetooth cihaz ekle kısmı aktif olmuyor
evet hocam kurulu değil.d de ki dosyadan kurdum.şifre ayarlamaya çalışırken eski şifreyi girmemi istiyor.ilginç bir durumİçinde TimeFreeze kurulu değil ki hocam. Araçlar klasöründe setup dosyası yer alıyor sadece.
İlk kurulumda görseldeki gibi bir ekran çıkar ve ayarlamalar da böyle olmalı hocam.evet hocam kurulu değil.d de ki dosyadan kurdum.şifre ayarlamaya çalışırken eski şifreyi girmemi istiyor.ilginç bir durum