Şu linkten indirebilirsiniz hocam:Emeğinize sağlık hocam lakin her iki linkden de indiremiyorum.çok fazla indirildi diyor
Bugun aynısını ben de yaşadım. Biosta boot önceliğini uefı ile başlayan hdd bölümüne getirdim. Kurulum devam ediyor.Bazı tahtalarda imajı yüklendikten sonra böyle bir hata geliyorEkli dosyayı görüntüle 68010
BIOSu varsayılan ayarlara çekip işlemi başlatırsanız sorun olmayacaktır hocam.Bugun aynısını ben de yaşadım. Biosta boot önceliğini uefı ile başlayan hdd bölümüne getirdim. Kurulum devam ediyor.
Ben yukarıda dediğim şekilde çözdüm hocam. Siz de cevap vermişsiniz eski sayfalarda. Teşekkür ederim. Çok kolay oldu.BIOSu varsayılan ayarlara çekip işlemi başlatırsanız sorun olmayacaktır hocam.
hocam "windows cihazınızın donanımının değiştiğini bildirdi." şeklinde bi uyarı verip etkinleştirmeyi gerçekleştirmedi.Hocam normalde mobil ağa bağlayıp yeniden başlatınca etkinleştirmesi lazımdı. Siz mobil ağa bağlayıp, ayarlar-etkinleştirme yolunu izleyerek "sorun gider" derseniz düzelecektir büyük ihtimalle.
Hocam merhaba dediğiniz gibi yaptım ( hem okul hem telefon internetinden ) ancak , 'KMS server failed , Your version is not supported. Install latest version bit.ly/aiomsp diyor linkte bir çok seçenek var. Ne yapmak gerekir. Bütün tahtalara Office tekrar kaldırıp yüklemek dışında daha kolay bir seçenek var mı?Office etkinleştirme problemini çözmek için ekli dosyayı masaüstüne indirin ve rardan çıkartın. Sağ tık, yönetici olarak çalıştır deyin ve Product Activation Successful diyene kadar bekleyin.
Öncelikle emekleriniz için çok teşekkürler. Bir kaç sorum olacaktı.Hocam imajları Clonezilla alıyorum ben; imajları .iso olur. Acronis imajları .tib uzantılıdır. tib uzantılı dosyaların isoya dönüştürelemediğini biliyorum hocam. Siz de araştırın isterseniz.
BIOSa girip default-varsayılan ayarlara çekin hocam. Kaydedip çıkın BIOStan.Merhaba. Pc ye kurulur diye yazılmıştı ama kurduğumda bu hatayı verdi. Kablolu internetle de bağlandım sorunu çözemedim. Yardımcı olur musunuz?
Hata yapmadınız hocam. İmaj için minumum 240 GB alan gerekli. Daha altı alan kurulumlarına izin vermiyor. Aceleniz yoksa 1 hafta içinde 120 GB ve üstü alan gereksinimi olan güncel bir imaj yayınlayacağım.bu imajı indirip winsetupfrom usb ile boot oluşturdum bilgisayarda denemek istedim kapasite yetersiz dedi enaz 256 gb alan gerekli dedi.. benim ssd 128 gb .. acaba bir yerde hatamı yaptım ki ?
Hocam bu Faz-2 tahta imajıdır. Faz-1 için olan imajı indirmeniz lazım.Hocam emeğinize sağlık öncelikle, ben faz1 ssd tahtaya yükledim ancak ekran siyah oluyor beyaz çizgi yanıp sönüyor bitince sorun neden kaynaklanabilir?
Hocam rufus da GPT den yazdırıp tahta açılışında F7 ye basarak boottan UEFİ SANDİSK den kurulumu yapsak yeterli mi ? Başka ayar var mı ?
3-Vestel kalibre ayarları içinde var değil mi ?
2- Eski bir bilgisayar a MBR den kurabilir miyiz?
hocam ben bu başlıktakini indirdim azönce yarın kurulum yapmayı düşünüyordum,yeni imajınızda neler değişecek?bunu kurmayıp yeni imajınızı mı kurmamı tavsiye edersiniz?Yarın Faz-2 tahtalar için yeni imajın linklerini paylaşacağım.
Daha düşük imaj boyutu, 02.03 tarihi itibarıyla tüm sistem ve program güncellemelerini almış, birkaç eklenip silinen program ve birkaç ayarlama yapılmış şekilde hocam. Şu an upload işlemi yapılıyor. Öğleden önce paylaşıma açmış olacağım.hocam ben bu başlıktakini indirdim azönce yarın kurulum yapmayı düşünüyordum,yeni imajınızda neler değişecek?bunu kurmayıp yeni imajınızı mı kurmamı tavsiye edersiniz?
Teşekkürler hocamDaha düşük imaj boyutu, 02.03 tarihi itibarıyla tüm sistem ve program güncellemelerini almış, birkaç eklenip silinen program ve birkaç ayarlama yapılmış şekilde hocam. Şu an upload işlemi yapılıyor. Öğleden önce paylaşıma açmış olacağım.
Bilgisayarlar için oluşturduğum imajları deneyebilirsin hocam:hocam bu imajı kendi bilgisayarıma uygulasam olur mu? 240 ssd var. C bölümü 100 D bölümü 130gb şeklinde. Anladığım kadarı ile D deki verileri de siliyor değil mi? Yani biz partition seçmiyoruz, harddisk seçiyoruz, bölümlemesini kendisi mi yapıyor?
Defenderi kapatıp kendi internetiniz ile çalıştırmanız lazım hocam.9.sayfadaki office etkinlestirme ise yaramiyor. Alternatid onerebileceginiz bir sey var mi
Kendi mobilimle yaptim oldu tesekkurlerDefenderi kapatıp kendi internetiniz ile çalıştırmanız lazım hocam.