Hocam şu şekilde indirmeyi denediniz mi?Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.
Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi diye hata veriyor hocam. Hocam tekrar yeni bir link paylaşırmısınız?
Hocam bana da aynı uyarıyı verdi, Google hesabıma giriş yaptım, sonra tekrar indire bastığımda dosya inmeye başladıMaalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.
Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi diye hata veriyor hocam. Hocam tekrar yeni bir link paylaşırmısınız?
rufus version 3 ten sonra bu seçim kaldırıldı. kendisi otomatik olarak açılış diski oluşturma modunu seçiyor. 3 ten önceki tüm versiyornlarda vardı bildiğim kadarıyla. eğer kurulumda sorun veriyorsa rufusun 2.xxx versiyonlarını deneyebilirisiniz.Rufus ile yazdırırken, DD modu gibi bir seçim gelmedi ekrana yalnız
Hocam Rufus ile mi yaptınız? Rufus ile yapmışsanız Rufus ekranında dosyanın adını değiştirmemelisiniz.
Evet .. bir kere daha deneyeyimHocam Rufus ile mi yaptınız? Rufus ile yapmışsanız Rufus ekranında dosyanın adını değiştirmemelisiniz.
Evet Hocam 3 üstü sürüm bendeki, hata vermedi kurulumda Hocamrufus version 3 ten sonra bu seçim kaldırıldı. kendisi otomatik olarak açılış diski oluşturma modunu seçiyor. 3 ten önceki tüm versiyornlarda vardı bildiğim kadarıyla. eğer kurulumda sorun veriyorsa rufusun 2.xxx versiyonlarını deneyebilirisiniz.
O programı çalıştırman yeterli hocam. Sistem etkinleştirmesi olduktan sonra yapın bunu.Bugün bir tahtaya sıkıntısız kurulum yaptım. Emeğinize sağlık hocam. Bir sorum olacak windows update i kapatmak için d de bulunan programı çalıştırmak yeterli mi yoksa yapılması gereken ayarlar var mı, ilk defa kullanacağım da
Teşekkür ederim hocamO programı çalıştırman yeterli hocam. Sistem etkinleştirmesi olduktan sonra yapın bunu.