Teşekkür ederim Hocam
*Siz hayli eski ve hatalı sürücü güncellemesi yaptığım bir imajıa denk gelmişsiniz. Bahsetiğiniz bir çok şey Eylül 2022 imajımda yok,
*Clonezilla imaj çalışmalarımda var ama windows kurulumu şeklinde olanların her tür tahtaya yüklenebiliyor olması cazip geliyor bana, işlem basamakları hayli uzun olsa da öğrenci, öğretmen yararına diye düşünüp vakit bulunca uüraşıyorum.
*Apple quicktime, flash player, adobe air, java, winrar, winzip, Total360 security, Gom playeri, k-lite codec, Bunlar yok. 7zip ve vlc player var sadece. windows kendi playere bazı video türlerini açmıyor, codek istiyor onu da meb hattı ile yüklemek pek mümkün değil.
*Faz1'de 2 tip, Faz2'de intel&AMD, Faz3'de 4 farklı tip arçelik tahta olmak üzere 8 farklı tahtada ses ve ekran sorunu çıkmamalı, hepsine ait sürücüler tahtaya göre otomatik yüklenir.
Netplwiz.exe üzerinden etkullanıcı hesabını otomatik açılır olarak ayarlamıştım, o sebeple sizin yeni kullanıcıya o hata çıkmış. (Eski imajlarımda 1 adet Yönetici şifreli hesap 1 adette sınırlı kullanıcı hesabı vardı, bu sebeple oturum açma ekranına gelince kullanıcı seçtirip açılması gerekiyordu oturumun, tahta otomatik açılsın, kullanıcı seçimi sunmasın diye bir önlemdi. Yeni imajlarım Varsayılan olarak tek kullanıcı ve yönetici hesabıyla açıldığı için bu ayara gerek kalmadı artık. )
Denetim masası ögelerini simgeler halinde görmeyi seviyorum
aradığımı bulmak çok kolay oluyor
Duvar kağıdı olarak artık 1 adet ve siyah tahta şeklinde olan bir görsel kullanıyorum, obu da bir klasöre bağladım, klasör içine atılan resimler otomatik ekrena geliyor.
Başlat menüsünü temel programlar ile toparlamış olmam lazım.
Eylül 2022 imajını indirip deneme şansınız olursa eleştiri ve önerinizi duymak isterim.