- Arkadaşlar merhaba. FAZ1 tahtalara 120Gb SSD taktım ancak imaj atamıyorum. Mersin Fatih projesi koordinatörlüğü linkteki gibi bir iso dosyası yayınlamış ssd bölmek için ancak aşağıdaki hatayı alıyorum. Çözüm bilen var mı
https://mersin.meb.gov.tr/fatih/duyurudetay.aspx?duyuruid=20#icerik
- Arkadaşlar merhaba. FAZ1 tahtalara 120Gb SSD taktım ancak imaj atamıyorum. Mersin Fatih projesi koordinatörlüğü linkteki gibi bir iso dosyası yayınlamış ssd bölmek için ancak aşağıdaki hatayı alıyorum. Çözüm bilen var mı
[/QUO
hocam çözdünüz mü acaba yöntem bulduysanız yazarmısınız
Yok hocam. Sıfırdan W10 kurup kendim imaj alacağım.hocam çözdünüz mü acaba yöntem bulduysanız yazarmısınız
Bakanlık FAZ1 için SSD almış tüm tahtalara,okullara gönderilecekmiş,bu kapsamda mı aldınız yoksa kendi imkanlarınız ile mi aldınız ?
Bu bilgiyi nereden aldınız hocam. Resmi yazı var mı? SSD kapasileri ne kadar, montajlarını kim yapacak?Faz1 lere Ssd gönderiyor bakanlık. İmaj da dahil. 1 ay içinde kurulacak
Bizim ilimizde dağıtım yapıldı bakanlık faz 1 tahta kadar ssd göndermiş . Montaj ve dosya kurulumları okul kendi yapacak. iİ ve ilçedeki bt ve bilişimcilerle görüşmeler yapıldı.Bu bilgiyi nereden aldınız hocam. Resmi yazı var mı? SSD kapasileri ne kadar, montajlarını kim yapacak?
Hocam ben bugün orada anlatılan yöntemle denedim ama sonuç alamadım. Kırık bölümleme tablosu gibi bir hata veriyor. Ssd 120 GB. Yarın başka bir tahtada Macrium Reflect programı ile disk klonlamayı deneyeceğim. Verdiği hata fotoğraftaki gibi. Nerede yanlış yapıyorum bilemedim.Bu linkte gerekli açıklama yapılmış faydalanmak isteyenler kullanabilir.
https://mersin.meb.gov.tr/fatih/duyurudetay.aspx?duyuruid=20#icerik
Hangi il, 120 GB mı hocam. Sanırım yazı yok?Bizim ilimizde dağıtım yapıldı bakanlık faz 1 tahta kadar ssd göndermiş . Montaj ve dosya kurulumları okul kendi yapacak. iİ ve ilçedeki bt ve bilişimcilerle görüşmeler yapıldı.
Montajı kim yapacak hocam?Faz1 SSD ler için Ordu Bt Koordinatörlüğündeki ekip imaj hazırlıyor arkadaşlar.bugün yarın yayınlarlar.
Okullar kendisi yapacak BT ve bilişim öğretmenleri yapacak doğal olarak.Montajı kim yapacak hocam?
Montaj basit iş hocam yeterki ssd ler gelsin uçsun tahtalarMontajı kim yapacak hocam?
Bakanlık FAZ1 için SSD almış tüm tahtalara,okullara gönderilecekmiş,bu kapsamda mı aldınız yoksa kendi imkanlarınız ile mi aldınız ?
Biz de almak üzereydikBiz yazın 120GB tüm tahtalar için kendimiz almıştık hocam. Boşuna almış olduk![]()
Siz yine yazın almışsınız hocam. Biz dün aldık, imaj için foruma bakınayım derken haberi gördüm.Biz yazın 120GB tüm tahtalar için kendimiz almıştık hocam. Boşuna almış olduk![]()