sadecesezgin
Üye
Elinize sağlık hocam. Tahta çok hızlandı ama işleronline sitesini hiçbir tarayıcıda açmıyor. Çözüm ne olabilir?
Şöyle bir adrese taşımışlar ondan açmıyormuş.Elinize sağlık hocam. Tahta çok hızlandı ama işleronline sitesini hiçbir tarayıcıda açmıyor. Çözüm ne olabilir?
İmaj alırken Clonezilla kullanabilirsiniz.Herkese selamlar bazı konularda tecrübem az o yüzden sorularım saçma gelirse şimdiden kusura bakmayın bu imajınızı tahtaya yükleyip değişiklikler yapsam sonra yeni halinin imajını oluşturup diğer tahtalara atsam diye düşündüm 2.kullaniciyi aktiflestirmek , ayarlari, kullanmadigimiz programlari silmek vb gibi her tahtada ayarlama yapmak yerine bu daha kolay olacak gibi ancak bazı konularda çok acemiyim şimdi kafama takılan sorulara gelince
1-Oluşturmayı düşündüğüm yeni imaja ekstra program yüklemeden yine böyle kısa sürede yükleme yapabilirmiyim ?
2-imaji hangi programla almamı tavsiye edersiniz ?
3- Tahtaların faz1 ve bir kısmı SSD birkısmı HDD imaj alirken ve yuklerken bu farklılık sorun olur mu?
Şimdiden teşekkürler
Teşekkürler hocam emeğinize yüreğinize sağlıkİmaj alırken Clonezilla kullanabilirsiniz.
SSD üzerinden imaj alın normal Harddisklere de yüklenir.
Kapasiteyi çok şişirmezseniz yine hızlı yüklenir.
Teşekkür ederim hocam.Teşekkürler hocam emeğinize yüreğinize sağlık
Merhabalar, Faz 2 olan tahtalarınızda da bu imajı mı kullandınız?Hasari hocam elinize sağlık öncelikle, okulumda hem faz 1 hem de hem de faz 2 tahta mevcut. Faz 1 lerde sorun yok ancak faz 2 de ne yaptıysam sesi çalıştıramadım. Kulaklık takınca ses geliyor ama hoparlörden gelmiyor. Yüklemediğim driver kalmadı
Hocam şuradaki sürücüleri indirip audio sürücüsünü yükleyip denermisin.evet hocam bunu kullandım önceki imajda ses geliyormuş dediklerinizi yaptım aygıt takılı değil yazıyor anlamadım gitti
Bizlerde Faz 2 yok yoksa dener hallederdik. Normalde burada paylaştığım sistem Faz1 için ama demek ki Faz2 de de çalışıyormuş.Bunu forumdan indirip denemiştim hocam olmadıçok teşekkür ederim olmazsa bir daha format atayım çok da hızlı ve güzel çalışır durumdaydı sistem elinize sağlık.
Gmailde oturum açarsanız indirmenize izin verecektir.hocam yeni link atarmısınız indirme kotası dolu diyorda
Hocam normaldir ısınınca fan devri değişmiştir.Hocam merhaba. Öncelikle teşekkür ediyorum emekleriniz için. İlk olarak sizin win7 lerinizi kurdum tahtalarıma gayet iyi çalışıyorlardı ama bir kaç tanesinde sıkıntı yaşayınca bugün bunları kurmaya başladım. Şu an ilk karşılaştığım şey youtube üzerinden bir video açıldığında fanlar çok fazla ses çıkarıyor siz böyle bir şey ile karşılaştınız mı acaba?
iyi çalışmalar.
Hocam ben bir tane Z kitap bulup deneme yapar dönerim size. Dokunmatikte sıkıntı yok düzgün işliyor tahtanız kirli olabilir bu sebeple sıkıntı yaşamış olabilirsiniz.hocam sistem güzel hoşta flash benzeri z kitap uygulamalarını açamıyor öğretmenler yine dokunmatikte de problemler var en büyük sıkıntı z kitap açmıyor ne yapabiliriz bu arada elinize sağlık
Teşekkür ederim.teşekkürler hocam yeni versiyonlarını bekliyoruz
Merhabalar, denemedim ama büyük ihtimalle olacaktır.hocam normal pclere kurulum yapılıyor mu?
Merhabalar, z kitap denedim açıyor sıkıntı yok, elinizde farklı bir z kitap varsa google drive atarsanız onu da test edebilirim.hocam sistem güzel hoşta flash benzeri z kitap uygulamalarını açamıyor öğretmenler yine dokunmatikte de problemler var en büyük sıkıntı z kitap açmıyor ne yapabiliriz bu arada elinize sağlık
Orijinal lisans anahtarı ile yapıyorsunuz değil mi? Normalde olması lazım, baktınız illaki olmuyorsa diğer türlü etkinleştirirsiniz.Hasari Hocam maalesef etkinleştirme yapmıyor. Normalde kendi imajımda win 10 etkinleştirebiliyorum. Fakat bu imajda sunucuya bağlanamıyor hatası veriyor maalesef. (telefon internetine bağlanarak yapıyorum).