O zaman 2.partıda indirin hocam yoksa imaj dışarı çıkmaz.yok hocam bu sayfadan tek part şeklinde indirmiştim
Hangi program ile flasha boot ettiniz?hocam başlıyor böyle hata veriyor neden yapar acaba ? dediğiniz gibi yaptım
Biosta SSD diskiniz görünüyormu kontrol edin eğer görünüyorsa boot yöntemizinda hata olabilir isterseniz birde USB Universal İnstaller programını kullanın. Eğer nasıl boot edildiğine bakmadıysanız birinci mesajdaki boot etme yöntemlerini bir kez daha izleyin.2 ayrı flaşa yapmıştım hocam. Win setup ile boot etmiştim
Dene hocam ama istersen disk yöneticisinden USB harf ata düzelecektir.hasari hocam teşekkürler öncelikle. ilk imajınızı yükledim 15 tahtaya. ama 4 tanesinde usb görme sıkıntısı yaşadı öğretmenler. usb takınca sesi geliyor. sağ alt löşede usb takıldığına dair işaret çıkıyor. aygıt yöneticisinde de görünüyor ama bilgisayarımda görünmüyor usb . kaç tane usb ile denedim ama olmadı. şimdi en yeni imajınızı denicem
Hocam sonradan dokunmatiğiniz değişmiştir. Şu sürücüyü yüklersen düzelir.Hocam merhaba.İmajı yükledik ama dokunmatik çalışmıyor,sorun ne olabilir?
Murat hocam bizim cihazlar Faz1 Win7 daha iyi çalışıyor bu sebeple win10 hiç denemedim.Hasari hocam win 10 yok mu
Tahtaların birinde denedim sıkıntısız bağlandı sizde tahtanın birinde deneyin sorunsuz bağlanırsanız diğerlerinde de kullanırsınız.hasari hocam eba canlı derse giriyo mu bu imaj, denediniz mi. Şu anda tahtalarda halihazırda yüklü windows7leri eba canlı derse bağlayamadık.
Tabi bir çok güncelleme var ve çok daha stabil hale getirilmiş eski mebin imajını kullanıyorsanız kesinlikle imajları test edin aralarında dağlar kadar fark var.Anladim hocam sp1 ve son güncelleme mi var imajinizda
peki hocam. bizim tahtalarda 300 gb ssd olmayan harddisk var, onlara kurulur mu bu imaj? Yani amacımız tahtayı canlı derse sokmak. SSD yok.Tabi bir çok güncelleme var ve çok daha stabil hale getirilmiş eski mebin imajını kullanıyorsanız kesinlikle imajları test edin aralarında dağlar kadar fark var.
Yok maalesef 300 GB HDD kuramazsınız. Eski HDD ler 500 GB yanlışınız olmasın. Eğer elinizde 240 GB olan HDD varsa bir taneye kurmanız yeterli diğer HDD lerinize clonlarsınız. Şurada anlattığım yöntemi bir inceleyin.peki hocam. bizim tahtalarda 300 gb ssd olmayan harddisk var, onlara kurulur mu bu imaj? Yani amacımız tahtayı canlı derse sokmak. SSD yok.