ventoy kullandım. bazı tahtalarda bu sorun ile karşılaştım.Merhaba hocam, flasha boot ederken hangi programı denemiştiniz.
ventoy kullandım. bazı tahtalarda bu sorun ile karşılaştım.Merhaba hocam, flasha boot ederken hangi programı denemiştiniz.
Hocam o halde mümkün ise flash belleği formatlayıp yeniden boot edebilir misiniz.ventoy kullandım. bazı tahtalarda bu sorun ile karşılaştım.
ben de rufus kullanmıştım aynı sorun oldu. winsetupfromusb ile yaptım sorun çözüldü.Hasari hocam İmaj için tşkler.
Bi kaç tahtada kurdum sorunsuz şekilde çalışıyor
fakat bazı tahtalarda aşağıdaki resimdeki gibi uyarı verdi ve olmadı neden olabilir. Harddisk ler ssd bu arada
Bizde de 1 tahtaya kurabildik. diğeri aynı hatayı verdi.Merhaba tüm win7 imaj versiyonlarınızı 1 aydır deniyorum ama şu hatadan ileri geçemedim.
Merhabalar, maalesef UEFI desteği yok.hocam elinize sağlık öncelikle. UEFI desteği var mı bu imajın veya yaptığınız herhangi bir imajın? Masaüstü PC'lere kurunca da çalışıyor bu imajlar. Fakat bazı PC'ler için UEFI destekli olması gerek o yüzden soruyorum.
hallettim teşekkürlerHocam o halde mümkün ise flash belleği formatlayıp yeniden boot edebilir misiniz.
Sonradan kurduğun programlardan kaynaklanmıştır en son ne kurduysanız ondan şüphelenin eğer imajı kurar kurmaz sıkıntı yaşıyorsanız üzerindeki donanımlardan birisi gidici demektir.hocam imajdan sonra tahtalarda donma oldu. işlem yapılmıyor sorun ne acaba
dokunmatik driver yeniden yükledim hocam. teşekkür ederim.Sonradan kurduğun programlardan kaynaklanmıştır en son ne kurduysanız ondan şüphelenin eğer imajı kurar kurmaz sıkıntı yaşıyorsanız üzerindeki donanımlardan birisi gidici demektir.
SSD diskleriniz yuvalarına oturmamış olabilir biosa girin hard diskiniz görünüyor mu diye bir kontrol edin. Görünmüyorsa SSD sökün yuvasına oturacak şekilde yeniden takın.Hocam tahtaların hddlerini çıkarıp SSD taktım, iki tahta bu şekilde hata veriyor. İmajı nasıl yükleyebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 70850
Orijinal dokunmatik sürücüleri gömülü çalışması lazım çalışmıyorsa değişmiş olabilir isterseniz şu sürücüyü yükleyip bir deneyin.İmajı yükledikten sonra dokunmatik çalışmıyor hasari hocam. Dokunmatik sensörlerinde herhangi bir değişiklik yapılmamış. Tahtanın ilk geldi zamanki sensörler takılı
Merhabalar SSD veya HDD fark etmez uyumludur yani başka bir etkenden dolayı tahta donuyordur. İsterseniz birde bizim imaj ile deneyin bakalım herhangi bir donma sorunu olacak mı belki donanımda bir sorun vardır.Merhabalar. Öncelikle emeğinize sağlık.
Benim biraz değişik bir sorum olacak: Eski HDD kurulmuş bir Faz1 tahtanın Acronis ile alınmış imajı var elimde. Faz1 tahtalardan birisinin HDD bozuldu ve yerine 240 GB SSD takıldı. Ben de elimdeki hazır imajı, tahtaya yükledim. Windows başlama ekranında tahta donup kalıyor.
Bu eski HDD ile alınmış partition imajları, SSD'ler ile uyumsuz mu? Bana çok mantıklı gelmedi ama olmaz da diyemiyorum. Teşekkürler.
Merhabalar SSD veya HDD fark etmez uyumludur yani başka bir etkenden dolayı tahta donuyordur. İsterseniz birde bizim imaj ile deneyin bakalım herhangi bir donma sorunu olacak mı belki donanımda bir sorun vardır.
Teşekkür ederim hocam, güle güle kullanın.Elline emeğine sağlık Hasari Hocam, sizin imajlarınızı sorunsuz kullanıyorum, çok teşekkürler.
Hocam bizde sorunsuz çalışıyor. Yine de isterseniz faz 1 sürücülerini indirip wifi sürücüsünü yeniden yükleyin. Birde wifi anteni takılımı diye kontrol edin çocuklar genelde sınıftaki tahtaların antenlerini kırıyorlar.Hocam, Faz1 tahtalara imaj kurulduktan sonra kablosuz internet için bağlantı bulunamıyor. Hata veriyor. Linklerde paylaşılan sürücüyü de yükledim, sonuç aynı.
Galiba ben başka bir sürümdeki imajı kullanmışım, şimdi yenisini ,indiriyorum.(Eskisi:Faz1_SSD_ve_HDD_Win10_imaji_Hasari_2021_V1)Hocam bizde sorunsuz çalışıyor. Yine de isterseniz faz 1 sürücülerini indirip wifi sürücüsünü yeniden yükleyin. Birde wifi anteni takılımı diye kontrol edin çocuklar genelde sınıftaki tahtaların antenlerini kırıyorlar.
https://drive.google.com/file/d/1YEeTccyJl59x3h42BB62dA3edJvqzPIG/view
Ekli dosyayı görüntüle 70921
Yok sorun olmaz direk kurabilirsiniz antensizde wifi bağlanır ama çok az çeker yada bağlantı sürekli kopabilir.Bir de tahtaya win10 imajını atmış idik, şimdi herhangi birşey yapmadan win7 imaj kurmakta sorun olur mu?
Biosta birinci başlangıç seçeneği flash bellek seçilmiş olabilir, birinci başlangıç seçeneğini harddisk yapın. Yükleme yaparken F7 tuşuna basıp boot menüsüne ulaşın buradan flash belleği seçin yükleyin, yükleme bitince doğru şekilde açılacaktır.Hocam imaji indirip usb belleğe boot ettikten sonra bakanlık tarafından faz1 okullarına gönderilen boş ssd ye yükledim. Yükleme bittikten sonra tahta açılıyor "windows başlatılıyor" yazısı geldikten sonra tekrar tahta kapanıyor baştan başlıyor. Bu döngü halinde devam ediyor. Birkaç tahtada aynı şekilde oldu. Nerede hata yapıyorum acaba? Bir önceki versiyonuda indirdim. Oda aynı şekilde oldu.
Merhaba hocam, forum gidince o konularda gitmiş yeniden paylaştım.Hasari hocam link uçmuş.. Müsaitseniz linki yenileyebilir misiniz.. Okullar açılmadan konu da anasayfaya gelsin, arayanlara zorluk çıkmasın