Teşekkür ederim.24 tahtaya imajınızı kurdum elinize sağlık. Hiçbir sorunla karşılaşmadım ?
Sizin imajlarınızı kullanıyoruz. Teşekkür ederiz. İmajlara Quicktime player ekleyebilirseniz bundan sonrasında güzel olur. Bazı sunulardaki videoları oynatmak için ek olarak yüklemek gerekiyor.Teşekkür ederim.
Gerekiyorsa yükleriz hocam.Sizin imajlarınızı kullanıyoruz. Teşekkür ederiz. İmajlara Quicktime player ekleyebilirseniz bundan sonrasında güzel olur. Bazı sunulardaki videoları oynatmak için ek olarak yüklemek gerekiyor.
Merhabalar hocam, bir aksilik olmazsa evet güncelleyeceğiz.Hocam merhaba
imajınız bu yıl yenilecekmi yoksa eskisini kurmaya devam edelimmi. Teşekkürler.
Beklemedeyiz hocam. Allah senden razı olsunMerhabalar hocam, bir aksilik olmazsa evet güncelleyeceğiz.
Sağol hocam, senden de Allah razı olsun.Beklemedeyiz hocam. Allah senden razı olsun
Faz1 tahtalarda evet.tüm tahtalarda sorunsuz kurulum oluyor mu hocam
Hocam boot ekranın klavye mouse görüyorsa USB portları sağlamdır. Güncel imajımı yükleyin yeniden gözlemleyip bana dönüt sağlayın.Hasari hocam faz1 tahtalarda sizin imajınızı kullanıyorum. Bir tahtamızın dokunmatiği çalışmıyordu, fare ile idare ediyorduk. Ancak şimdi USBden fareyi hiç bir şekilde görmüyor. Bir kaç tane denedim olmadı. İmajı yeniden yüklemek için klavye ve flash bellek taktığımda gördü imajı yeniden yükledim ancak USB ler yine çalışmadı. Bu sorunu yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim.