Merhaba hocam gmail üzerinden oturum açıp indirmeyi deneyin o şekilde kota uygulamıyor.Merhaba Hasari Hocam kota nedeniyle indiremiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Teşekkürler hocamMerhaba hocam gmail üzerinden oturum açıp indirmeyi deneyin o şekilde kota uygulamıyor.
Varsayılan ayarla yazdırabilirsiniz.rufusla usb ye yazarken dikkat etmemiz gereken bir ayar var mıdır? default gelen ayarlarda yazdırsak olur mu?
hocam yeni versiyon çıktı o yüzden silmiş olabilir. v3.8 olanı indirebilirsin
Teşekkürler fakat onda 500 gb hdd kullananlar sorun yaşamış. Şu paylaşılmış onu indiriyorum şu an:hocam yeni versiyon çıktı o yüzden silmiş olabilir. v3.8 olanı indirebilirsin
Faz1 Win7 SSD ve HDD Güncel İmage 2024_V3.8
Faz1 Win7 SSD ve HDD Güncel İmage 2024_V3.8 Tüm programlar güncellendi yeni bir imaj olarak paylaşıldı. İmaj kurulumu 6 dakikada gerçekleşmektedir. İmaj boyutu 7.6 GB Kilit programı olarak: Ekilit, Atak, Maks kullanabilirsiniz diğerlerini denemediğimden birşey diyemiyorum. Kurulu program...www.bilgisayarbilisim.net
Yanlışınız var 500 GB sorunsuz kurabilirsiniz.Teşekkürler fakat onda 500 gb hdd kullananlar sorun yaşamış. Şu paylaşılmış onu indiriyorum şu an:
Faz1 Win10 2024_V4.2 (Yeni)
Faz1 Win10 2024_V4.2 (Yeni) İmaj 4.4 GB boyutunda bu imajı 4 dakikada kurabilirsiniz. İndir. imajı ventoy, rufus, USB Universal installer ve WinSetupFromUSB gibi programlarla flasha boot edebilirsiniz. Kurulu Programlar: Office 2016 StarBoard 7zip SumatraPDF Google Chrome Aimp VLC Fatih...www.bilgisayarbilisim.net
Yanlış linki paylaşmışım pardon.Yanlışınız var 500 GB sorunsuz kurabilirsiniz.
Yükleyip deneyebilirsin ama sürücüler uyumlu olmayabilir dene sorun yaşarsan özelden bana yaz sorunları bulup çözelim.Üstadım okulda arçelik marka i3 2. nesil işlemcili 4 gb ramli turuncu renkli bir akıllı tahta var. Win 10 yüklü dokunmatik ekran windows arayüzünde tıklama çift tıklama sağ tıklama yapmıyor. Acaba bu imaj olur mu yüklesem?
Teşekkürler hocam sizin win 11 faz 1 imajını yükledim. Dokunmatikte hala sıkıntı var ama fare taktım fareyle kullanıyorlar artık yapacak birşey yok.Yükleyip deneyebilirsin ama sürücüler uyumlu olmayabilir dene sorun yaşarsan özelden bana yaz sorunları bulup çözelim.