Faz1 Win7 SSD ve HDD Güncel İmage 2024_V3.8

Kodla Büyü
Ekran resmini eklermisiniz.

bunu çözdüm. system 32 ye dll i attım

WhatsApp Image 2024-09-26 at 19.20.05.jpeg

Zkitaplar için emal atmıştım win7 de çalışmadıklarına dair. Bana yazılan cevap şöyle.

Değerli Kullanıcımız,

Fernus z-Kitap ürünümüzle siz değerli öğretmenlerimize en güvenli ve etkili eğitim araçlarını sunmayı amaçlıyoruz. Ancak Microsoft’un 2020 yılında Windows 7 işletim sistemine verdiği desteği çekmesiyle birlikte, bu platform artık güvenlik güncellemeleri almamaktadır ve kötü amaçlı yazılımlara karşı savunmasız hale gelmiştir. Bu durum, hem cihazlarınızın güvenliğini riske atabilir hem de derslerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir.

Bu sebeple, Fernus z-Kitap ürünümüz artık Windows 7 işletim sistemini desteklememektedir. Daha güvenli bir deneyim sunabilmek adına, Windows 10 veya daha güncel işletim sistemlerine geçiş yapmanızı önemle tavsiye ederiz.

Ancak, Windows 7 kullanmaya devam eden öğretmenlerimiz için de bir çözüm sunmaktayız. Tarayıcı üzerinden çalışan online Fernus z-Kitap ile herhangi bir kurulum yapmadan, güvenli ve kesintisiz bir şekilde derslerinize devam edebilirsiniz. Bu online çözümümüz, derslerinizi güvenle sürdürmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Daha fazla bilgi ve destek için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Anlayışınız için teşekkür eder, başarılı ve güvenli bir eğitim dönemi dileriz.

Saygılarımızla,
Fernus Destek Ekibi

aynı sorun bizde de mevcut, denedik başaramadık rica etsem eksik olan dll dosyasını ve nasıl işlem yaptığınızı paylaşabilir misiniz
O sorunu aşamazsınız isterseniz şu imajı kullanın fernus win7 destek vermiyor artık.

Yada bunu kullanın.

O sorunu aşamazsınız isterseniz şu imajı kullanın fernus win7 destek vermiyor artık.

Yada bunu kullanın.

@foxert sorunu çözdüğünü yazmış, bende system32 klasörüne bir türlü atamadım eksik olan .dll dosyasını
dosya ve klasör izinlerinden bir türlü değiştiremedim izinleri bundan dolayı yani eksik olan dll dosyasını atabilseydim system32 klasörüne en azından olup olmadığını test edebilirdim

@foxert sorunu çözdüğünü yazmış, bende system32 klasörüne bir türlü atamadım eksik olan .dll dosyasını
dosya ve klasör izinlerinden bir türlü değiştiremedim izinleri bundan dolayı yani eksik olan dll dosyasını atabilseydim system32 klasörüne en azından olup olmadığını test edebilirdim
Hocam çözememiş denemiş ama başka hatalar vermiş.

Geri