Ekran resmini eklermisiniz.
bunu çözdüm. system 32 ye dll i attım
Merhaba hocam, zkitap win7 işletim sistemi uyumlu değil bu dll atsanızda çözüm sağlayamıyorsunuz. Sanırım işletim sistemine ait özel başka dll dosyaları istiyor.
aynı sorun bizde de mevcut, denedik başaramadık rica etsem eksik olan dll dosyasını ve nasıl işlem yaptığınızı paylaşabilir misiniz
O sorunu aşamazsınız isterseniz şu imajı kullanın fernus win7 destek vermiyor artık.aynı sorun bizde de mevcut, denedik başaramadık rica etsem eksik olan dll dosyasını ve nasıl işlem yaptığınızı paylaşabilir misiniz
@foxert sorunu çözdüğünü yazmış, bende system32 klasörüne bir türlü atamadım eksik olan .dll dosyasınıO sorunu aşamazsınız isterseniz şu imajı kullanın fernus win7 destek vermiyor artık.
Faz1 Win11 SSD ve HDD Güncel image 2024 V1
Faz1 Win11 SSD ve HDD Güncel image 2024 V1 İmaj boyutu 5.2 GB İndir. 5 dakikada kurulmaktadır. imajı ventoy, rufus, USB Universal installer ve WinSetupFromUSB gibi programlarla flasha boot edebilirsiniz. Kurulu Programlar: Office 2016 7zip SumatraPDF Google Chrome Aimp VLC Ausdisk Defrag...www.bilgisayarbilisim.net
Yada bunu kullanın.
Faz1 Win10 2024_V4.2 (Yeni)
Faz1 Win10 2024_V4.2 (Yeni) İmaj 4.4 GB boyutunda bu imajı 4 dakikada kurabilirsiniz. İndir. imajı ventoy, rufus, USB Universal installer ve WinSetupFromUSB gibi programlarla flasha boot edebilirsiniz. Kurulu Programlar: Office 2016 StarBoard 7zip SumatraPDF Google Chrome Aimp VLC Fatih...www.bilgisayarbilisim.net
Hocam çözememiş denemiş ama başka hatalar vermiş.@foxert sorunu çözdüğünü yazmış, bende system32 klasörüne bir türlü atamadım eksik olan .dll dosyasını
dosya ve klasör izinlerinden bir türlü değiştiremedim izinleri bundan dolayı yani eksik olan dll dosyasını atabilseydim system32 klasörüne en azından olup olmadığını test edebilirdim