daha önce ki okulumda faz1 için atak 1.9 kullanıyordum yeni okulumda faz2 tahtalar var.Atak'ın hangi sürümü sorunsuz çalışıyor faz2'de yada diğer kilit programlarını kullanan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?
usb bellek ile de açılıp kapanıyor mu hocam bazı arkadaşlar akıllı telefon kullanmıyorhttps://www.bilgisayarbilisim.net/konular/ucretsiz-e-kilit-akilli-tahta-koruma-yazilimi.158798/
40 a yakın tahtam var kullanıyorum gayet stabil çalışıyor.Programın beta versiyonunda android uygulama ile kilit açılabiliyor ana bilgisayardan tahtaların kilitleri kapatılıp açılabiliyor ayrıca tahtalar da kapatılabiliyor.
hocam program ücretli sanırım siz satın mı aldınız?Ekli dosyayı görüntüle 61685
faz 1 ya da faz 2, kullanışlı olduğunu düşündüğüm program mercanyazilim ın usbkey programı.
hem usb ile, hem android hemde ios marketleri üzerindeki uygulamaları ile tahtaları rahatça kontrol edebiliyorum.
tabiiki açılıyor hocam açılmaz mı usb anahtar ayarlıyorsunuz ister usb den ister android uygulamadan kullanılabiliyor olmadı beta versiyonda ana bilgisayardan siz bile açabilirsiniz tahtayı ios kullanan arkadaşlar çıkabiliyor ama böyle bir uygulamayı ücretsiz olarak kullanıyoruz o kadar eksik te olsun artıkusb bellek ile de açılıp kapanıyor mu hocam bazı arkadaşlar akıllı telefon kullanmıyor
evet hocam program ücretli, basitliği ve kullanım olanakları itibariyle ücretini makul bulup satın almıştık.hocam program ücretli sanırım siz satın mı aldınız?