Faz3 Win11 İmajı 2024 V1 (Sata SSD)

Kodla Büyü
@hasari hocam elinize sağlık, 7 tahtaya kurulum yaptık sorun yok, 1 tahtaya F12 ile bios girişi yapamadık, F12'nin alternatifi var mı acaba.
Faz1 ve Faz2'lerde F7 tuşudur ama anladığım kadarıyla sizin cihazlar Faz3 onunda boot menü tuşu F12dir USB portlarınız arızalı ise klavyeyi algılamamış olabilir. Onuda şöyle halledebilirsiniz harddiskini başka tahtaya takın o tahta üzerinden imaj atın.

Ekli dosyayı görüntüle 77198Ekli dosyayı görüntüle 77199Ekli dosyayı görüntüle 77200 Aidata da denedim ve tamı tamına sadece 3dk kurulum yaptıktan sonra ses ve ekran sorunuyla açıldı tahta açılsa yeterdi zaten gerisini driver booster yükledim o halletti. Bütün driverleri buldu ses de dahil ses cikmiyor demis çoğunluk sesle ilgili de sorun kalmadi gıcır gıcır oldu arçelik imajiniz aidataya guzelce kuruldu hocam cok tesekkuler tahta baya hizlandi ??
Merhabalar bizim okulda da Aidata V2 akıllı tahtalar mevcut yukarıdaki imajdan sonra bizde de ses sorunu ortaya çıktı driver booster ile tarama yaptım. Sürücüleri güncelledi. Ancak ses sorunumuz devam ediyor. Yardımcı olur musunuz?

Merhabalar bizim okulda da Aidata V2 akıllı tahtalar mevcut yukarıdaki imajdan sonra bizde de ses sorunu ortaya çıktı driver booster ile tarama yaptım. Sürücüleri güncelledi. Ancak ses sorunumuz devam ediyor. Yardımcı olur musunuz?
ses için HDMI girişini seçtiniz değil mi hocam, diğer türlü benim elimde başka driver yok bunu deneme amaçlı kurmuştum sadece

Hasari hocam bizde Faz3 yok ama öğrenmek için soruyorum. Faz3lerde farklı işletim sistemi kurunca garanti dışı kalıyormuş diyorlardı. Var mı öyle bir durum.

Hasari hocam bizde Faz3 yok ama öğrenmek için soruyorum. Faz3lerde farklı işletim sistemi kurunca garanti dışı kalıyormuş diyorlardı. Var mı öyle bir durum.
Bence servisler kafalarına göre takılıyorlar. İnsanlarda bu durumu riske edemiyor. Farz et tahta açılmıyor bu adamlar nasıl görecek hangi yazılım var. Gelecekleri zaman hemen pardus yüklenir açılmıyorsa bile harddisk değiştirilir yine pardusa geçilir. Faz1'lerde hatırlarsanız bir win7 vardı 28 GB boyutu vardı. 120 tane üzerinde güncelleme vardı. Donanım win7'yi nerede ise kaldıramıyordu, çalıştıramıyordu. Açmak ve kapatmak işkenceydi. Sırf garantiden düşmesin diye kendi işletim sistemlerimizi kullanamadık ve yıllarca verimsiz verimsiz bu tahtaları kullandık. Taki biz bir tane win7 imajı hazırlayıncaya kadar biz hazırlayıp paylaştıktan sonra insanlar bu tahtalardan verim alabildiler. Yine bizler sayesinde Faz1ler günümüzde hala etkin kullanılıyor.
Çoğu servis yazılımdan anlamıyor donanım kısmıyla ilgileniyorlar. Bahane ararlarsa evet ama normalde hayır onları ilgilendirmez.

Geri