FETİH 1453

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aliu_71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
bu filme gitmek gerek.Umarım "Muhteşem Yüzyıl" saçmalıkları yoktur filmde.

ne zamandan beri bekliyoruz tarihimizi anlatan filmleri,sonunda oldu.
umarım arkası da gelir...

Türk milletinin şanlı tarihini inşallah güzel bir şekilde anlatmıştır. yeni fragmanında anlaşılan güzele benziyor. :alkis:

Ben de ne zaman böyle bir film yapılacak diye merakla bekliyordum emeği geçenlere teşekkür etmek lazım ve filme de gideceğim inşalllah...

fatihi oynayan çok zayıf kalmış fragmanlardan gördüğüm. mühteşem yüzyıl gibi bir garabet değilse; sırf böyle filmler çekilsin diye iki üç defa gidebilirim bu filme. destek vermek lazım

nihayet tarihimizi anlatan bir sinema filmi. geldiği hafta gidicem anne ve babamıda götürmeyi düşünüyorum. böylesi projelere destek olmak gerekir.umarım tarihimizi en güzel şekilde anlatır ve yurtdışı gösterimlerinede gerekli önem verilir.

muhteşem yüzyıl gibi olmasın diyoruz ama reklamın iyisi kötüsü olmaz.
hooolwood yapımı hemen hemen her filmin ardın de bir amerika reklamı görürsünüz.
bizim de tarihi nasıl yazdığımızı çatırrr çatırr anlatsın da gerisi mühim değil
ihtiyacımız var genç neslin atalarının nasıl tarih yazdığını görmeleri gerekiyor
hadi biz battal gazi falan az çok edindik bişeyler,onlarada daha da lazım...

anlamadımış değilim zaten elin amerikalısı almanı ingiliz vs. kokuşmuş tarihlerini ballandıra ballandıra anlatan film yaparlar biz şanlı tarihimizi daha yeni anlatmak için film yapıyoruz.

sen istanbulun fethini anlatan film yap, web sayfasının adı www.fetih1453movie.com olsun. popilist ve ceplerimize yönelik yapılmış bir film olarak gördüm, ha gideceğim yine de ama içimde bir burukluk olacaktır.

edit: theconquest1453movie.com yapın anasını satayım.

zozothekid' Alıntı:
sen istanbulun fethini anlatan film yap, web sayfasının adı www.fetih1453movie.com olsun. popilist ve ceplerimize yönelik yapılmış bir film olarak gördüm, ha gideceğim yine de ama içimde bir burukluk olacaktır.

edit: theconquest1453movie.com yapın anasını satayım.
:+1:
Bence izleyince dahada şarıracaz sanki.

Fragmanını izledim.
Karı oynatmadan olmaz sanki arkadaş. Nasıl bir ülkedeyiz.
Ecdadı canlandıran bir filmde bile hakaret gibi karı oynatma..

neo_in' Alıntı:
fatihi oynayan çok zayıf kalmış fragmanlardan gördüğüm. mühteşem yüzyıl gibi bir garabet değilse; sırf böyle filmler çekilsin diye iki üç defa gidebilirim bu filme. destek vermek lazım

:+1: :+1:

Harem saçmalıklarıyla doldurmadılarsa filmi illaki güzeldir bu film fragmanı umut verdi..

BBNET
Geri