Fetih 1453

Kodla Büyü
izledim fakat gerektiği gibi önemsenmemiş daha da önemsenmeliydi örneğin gemileri karadan yürütme çok basit olarak alınmış filmde daha çok üstünde durulmalıydı bence keza çekimlerde öyle daha çok bütçeyle şanına yakışır bir film yapılmalıydı devlet tarafından bütçe sağlanmalıydı

ning35' Alıntı:
Bu filmi beğenenlerin ciddi bir zeka seviyesi sorunu olduğunu düşünüyorum. Filmi yapan beyinsiz zaten çılgın dershane serisini yapan ucube.

Bu nasıl bir yorumdur böyle? Sen beğendiğin filmleri yaz onları izleyelim bari...Dengesiz misin nesin?

beş para etmez cüneyit tarkın ın kara murat Malkoçoğlu serileri bile bundan daha iyiiii :wink:

polwert' Alıntı:
Filmi beğenin ya da beğenmeyin bu türde ilk defa yapılan bir filmi bu kadar çok eleştirmek bana biraz vicdansizlik gibi geldi...Siz ilk yaptığınız siteyi hatırlıyor musunuz? Nasıldı? 10 numara değildi heralde...

:+1:
bende arkadaşıma katılıyorum .bu alanında ilk olan filmlerden birisi. desteklenmesini dusunuyorum.ilerisi için...

ya arkadaşlar geçmişten günümüze kadar olan filmleri bir gözönüne getirin sonuçta ülkemizde holywood yok ama efektler falan ilk kez bu kadar kulanılmış zaten zamanla daha güzel işler ortaya çıkar hani olumsuz yazanları sanırsın ki daha önce bu kadar ciddi anlamda bir film yapılmış tarihimizle ilgili :)

ning35' Alıntı:
Zeka seviyesi farklılıkları hakaret değildir. Herkesin beyni aynı sayıda nörön bulundurmaz. Bu filmi şimdi beğenen bir insan biraz çaba ile kendine yeni ufuklar açarsa bir gün "yaa bu filmin nesini beğenmişim" diyebilir. Ana okulundan üniversiteye doğru bir yol gibi...... Yoksa kimseye hakaret etmiyorum kendi bakış açımla bakınca . Sadece filmin yönetmenine ve yapımcısına yaptıkları sadece insanları sömürmek olduğu için iyi gözle bakmıyorum o kadar.
zeka seviyesi sorunu demek hakaret değil öyle mi? o zman bende sende zeka seviyesi sorunu olduğunu düşünüyorum. ama hakaret etmiyorum kendi bakış açımla bakınca. :alkis:

filmi dün akşam tv de 1-2 dakika izledim...
ulubatlı hasan surlara bayrağı dikene kadar bütün askerler gibi normal bir askerdi..
(eğer başka bir hasan değilse) fetihten önce de kahramanlığa soyunmuş gibiydi..

yorumlardan anladığım bu filmin ismi "fetih 1453" konusu da "fetih" olmasaymış güzel bir film olabilirmiş..

ning35' Alıntı:
Bu filmi beğenenlerin ciddi bir zeka seviyesi sorunu olduğunu düşünüyorum. Filmi yapan beyinsiz zaten çılgın dershane serisini yapan ucube.

bu yorumu yapanda da zeka olmadığını düşünüyorum çünkü insan olsan veyaz zekan olsa böyle insanlara hakaret etmezsin

Hafta sonu toplanın laz vampir : tirakula veya çalıntı film evim sensine gidin bu sayede Türk sineması gelişir. Artık nasıl bu filimlerin gişe yaptığını anladım. Tşk

ning35' Alıntı:
Hafta sonu toplanın laz vampir : tirakula veya çalıntı film evim sensine gidin bu sayede Türk sineması gelişir. Artık nasıl bu filimlerin gişe yaptığını anladım. Tşk

Sana artık cevap yazmaya eriniyorum...Diyecek çok şey var ama bu son olsun...Nasıl bir hayal dünyan varsa sana orada mutluluklar...

film çok güzeldi yani ben beğendim eksikler tabii ki var ama güzeldi ama dur ya yazmasam mı beğendim falan film zeka testine dönüşmüş :-1: yaa kardeşlerim yapmayın yazıktır günahtır :(

tanju5574' Alıntı:
film çok güzeldi yani ben beğendim eksikler tabii ki var ama güzeldi ama dur ya yazmasam mı beğendim falan film zeka testine dönüşmüş :-1: yaa kardeşlerim yapmayın yazıktır günahtır :(
filmleri beğenirken dikkatli ol. zeka seviyende sorun falan vardır. ortaya çıkmasın. biri var hemen anlıyo seviyeyi :mrgreen:

Bence admin bu konuyu kitlesin, burada da tartışma yaratmayı başarmışız, bravo Bilişimcilere.

Belkide bu yüzden bir araya gelip bi hakkımızı arayamıyoruz.

eses' Alıntı:
Srebrenitsa' Alıntı:
Kimseyi eleştiremem, zevkler tartışılmaz ama hangi gözle güzel film dediğinizi hiç anlayamadım.

Oyunculuk 3. sınıf. TV'de en kötü diziyi açın bundan 40 kat üstün oyunculuk görürsünüz.
Karşılıklı konuşmalar lise tiyatrosu gibi. Hani şöyle bir hava eser; bir oyuncu konuşur, diğeri bitirsin diye ağzının içine bakar, konuşması bitenin yüzünde "hadi ben konuşmamı bitirdim, sıra sende" ifadesi doğar. Bu film aynı öyle. Yönetmenin öküzlüğünden kaynaklı sanırım.
Vücut dili rezalet, karakterler fazla uç noktada, tarih bilinci sıfır. Hazır olaylar var nasılsa biz bunları sırayla tıkır tıkır koyalım sakalımıza bakalım zihniyeti mevcut. Sahneler oradan-buradan çakma.

Bu film kadar tiksinerek seyrettiğim bir film daha yok. Beni neredeyse tarihten, Fatih'ten soğuttu.
hocam 1-)ilk yazdıklarınızla sn yazdıklarınız birbirine tezat.öncelikle zevkler tartışılmaz demişsiniz.tartışmaya başlamışsınız.
2-)siz bence ii bir yönetmen olurdunuz bırakın öğretmenliği harcanıyorsunuz bence.
3)fili beğenmediğinizi belirtebilirsinizz ama başkalarına müdahale etme hakkınız yok.

1. Siz yanlış anlamışsınız, ben kendi adıma eleştirdim filmi ve kendi düşüncelerimi yazdım. Kimseye, sen ne anlarsın filmden demedim.
2. Çok iğrenç bir yaklaşım, siz de düşünmeyi öğrenin lütfen. (Yazdığım cümle için kusura bakmayın, kendinize lâf edilmiş gibi hakaret cümlesi yazmışsınız, tepemi attırdınız.)
3. Kimseye müdahale etmedim, başta da belirttim, kimsenin zevki beni ilgilendirmez. Kimseye bu filmi beğenmeyin demedim, filmi seyredene bırak seyretme demedim. "Neyine güzel dediğinizi anlayamadım" cümlesini bir soru cümlesi olarak yazmıştım. Bana filmin güzel yönlerini anlatabilirdiniz ki atladığım şeyleri görmüş olurdum.

Son olarak perçinleyeyim; bu film, sadece parayı indirmek adına, hazırda var olan olaylarla, kalitesiz senaryo ve efektlerle, çakma sahnelerle, rezalet oyunculukla, tarihten, millî bilinçten uzak yapılmıştır.

BU BENİM ŞAHSİ FİKRİMDİR, KİMSEYE ENGEL TEŞKİL ETMEZ!

sadece milli degerleri kullanip para kazanma amacli yapilmis.3d ile ugrasanlar bundan daha iyi film yapar

BBNET
Geri