finans bank kart aidatı

Kodla Büyü

serserised

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar finans bankın kredi kartı kart aidatına itiraz ettim tüketici mahkemesi aracılığı ile ve cevap geldi diyorki eğer istersen kart ücretini geri veririm ama kredi kartını kapatırım bankanın böyle bi hakkı varmı ben kredi kartını düzgün kullanıyorum sıkıntı yok banka resmen tehdit ediyor ya kredi kartı kart aidatını öde yada kredi kartını iptal ediyorum diye başına böyle bi olay gelen varmı ne yapılabilir.

yaa hocam kredi kartı kıtlığı mı bırak iptal etsinler :P çok mu gerek sanki acayip gıcığım zaten şu finansbanka

hocam 2010dan beri finansbank ve 2006dan beri işbank kartlarını faal olarak kullanıyorum. Iki kartta da 2 otomatik ödeme mevcut. İşbank da Finansbank ta her sene ekim ayında kesiyor ücret, işbank müşteri hizmetlerini arayınca hemen geri ödeme yapıyorlar ama finansbank bu seneye kadar ne yaptıysam geri ödeme kabul etmiyordu 6 ay boyunca aylık 800 tl harcama sözü verirseniz öderiz diyorlardı. Bu sene yeni getirmişler 6 ay boyunca kartı kapatmama sözü verirseniz ücreti puan olarak geri veriyorlar ben aldım bu seneki kesilen ücreti...

sert_hard' Alıntı:
hocam 2010dan beri finansbank ve 2006dan beri işbank kartlarını faal olarak kullanıyorum. Iki kartta da 2 otomatik ödeme mevcut. İşbank da Finansbank ta her sene ekim ayında kesiyor ücret, işbank müşteri hizmetlerini arayınca hemen geri ödeme yapıyorlar ama finansbank bu seneye kadar ne yaptıysam geri ödeme kabul etmiyordu 6 ay boyunca aylık 800 tl harcama sözü verirseniz öderiz diyorlardı. Bu sene yeni getirmişler 6 ay boyunca kartı kapatmama sözü verirseniz ücreti puan olarak geri veriyorlar ben aldım bu seneki kesilen ücreti...
geçen yılda bende bir sonraki ay ekstremden düşürtmüştüm :+1:

kartı bir fiil kullanıyorum kartım şu an full taksitlerle iptal ederlerse bu parayı direk ödeyecem benim için sıkıntı. banada söylediler otomatik ödeme felan diye bende güvenmeyip kabul etmedim adamlar fırsatcılıkmı yapıyor ne iptal etseler mahkemede haklı çıkarmıyım acaba

geçen sene aynı sı oldu
iptal ettir benimde taksitlerim vardı sanal kredi kartı tanımlıysa sorun olmuyor ikisinide kapatırsan taksitlerin hepsini ödemek zorunda kalırsın
şimdi haftada bir arıyorlar kart verelim diye

daha bugün geri ödediler bana. aradım bankayı hesabımıda kredi kartımıda kapatın dedim kredi kartı aidatınıda geri verin dedim. vermeyi reddettiler önce ödedim bende. bi saat sonra aradılar beni kartını iptal talebinden vazgeç geri ödeyeceğiz bir yanlışlık olmuş dediler. bir daha aidat almayacağız fix card gönderelim gold kart yerinde dediler bende kabul ettim tabiki :D

aidatsız kartlara yönelin bence kafanız rahat olsun.iptalle şunla bunla uğraşmıyorum limitleride iyi.world öğretmen kartı ve maximum var ikiside aidatsız hiç sıkıntı çekmedim puanlarda bolca geliyor.

sert_hard' Alıntı:

Ben de böyle yaptırmak istiyorum. Nasıl yaptırdınız böyle...

seyma' Alıntı:
sert_hard' Alıntı:

Ben de böyle yaptırmak istiyorum. Nasıl yaptırdınız böyle...

Valla hocam özel birşey yaptırmadım, kartımı sürekli olarak kullandığımı hatta iki otomatik ödeme tanımlı olduğunu, genel olarak kartı memnuniyetle kullandığımı fakat bu aidat mevzusunda memnuniyetimin azaldığını falan söyledim, aidata itiraz ettiğimi ve geri ödenmesini istediğimi, diğer bankalardaki kartlarımın aidatlarını geri aldığımı da söyledim. Kartım Gold özellikli olduğu için aidatın %80'ini puan olarak geri ödeyeceklerini söyledi vatandaş, 2 gün içinde karta yüklendi.

t5üm yıllarınkini mi ödediler. Benimki de gold. bu sene 6. yılı, 200 lira filan ödeme yapmışım aidat olarak bu sene yine ocakta ödeyecekmişim. Bi de bizim de sürekli kullandığımız bi kart, ödemelerimiz de düzenli. Ben de memnunum ama kimse ödemezken hala aidat ödemek insanın canını sıkıyo..

işbank maximum kartıma aidat yansıtmışlar bu ay. dün aradım müşteri hizmetlerini kartımı kapatın zaten 3-4 kartım var hiçbiri aidat almıyor size ödeyeceksem bir avantajınız yok kullanmak istemiyorum dedim. anında tamam kapatmayın hemen kartınıza iade ediyoruz dediler ve ettiler. kapatırız diyende blöf yapıyor reste rest kapatın diyin kapatmazlar.

kapatsınlar..

VAKIFBANKIN WORD KARTI VAR M.E.B. amblemli.. KART AİDATI YOK. TAVSİYE EDİYORUM.. öğretmen kimlik kartınızla gidip alabilirsiniz..

bir sürü taksit yaptırılan kart olunca, kapatılırsa çok kötü olur diye bişey yapamıyoruz ki..

benim bildiğim kapansa bile hepsini ödemiyorsunuz. Ben iki kartımı kapattım taksitlerim vardı ay ay bankaya gidip taksitleri ödüyorum

kart kapanınca sadece kullanıma kapanıyor. ben bir kartımı kapattırmıştım taksitlerini ay ay ödeyip bitirmiştim. hepsini birden istemediler.

bilmiyorum yeni mi değişti, telefonla müşteri hizmetlerini aradığımda kapattırırsanız tüm borçları ödemeniz gerekmektedir dediler, yanlış mıanladım bilmiyorum..

BBNET
Geri