:++: uhaha: :++:click' Alıntı:bundan sonra bize her yer trabzon ozaman
KöfteHoRr' Alıntı:onlar yanlış anlamıştır hocam yanlış, 8-5 çalışmamız lazım. Hatta ne 8-5'i tam gün tam yıl eğitim yapan okullarda 7*24 çalışmamız lazım bizim.
gokhanlafci' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:onlar yanlış anlamıştır hocam yanlış, 8-5 çalışmamız lazım. Hatta ne 8-5'i tam gün tam yıl eğitim yapan okullarda 7*24 çalışmamız lazım bizim.
Sen çalış ama paylaşılan şu güzel haberi böyle sabote etme...
bide herkes anlayabilseaakcakaza' Alıntı:gokhanlafci' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:onlar yanlış anlamıştır hocam yanlış, 8-5 çalışmamız lazım. Hatta ne 8-5'i tam gün tam yıl eğitim yapan okullarda 7*24 çalışmamız lazım bizim.
Hocam KöfteHoRr hocam espri yapmıs zannımca)
gokhanlafci' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:onlar yanlış anlamıştır hocam yanlış, 8-5 çalışmamız lazım. Hatta ne 8-5'i tam gün tam yıl eğitim yapan okullarda 7*24 çalışmamız lazım bizim.
Kara Kule 61, sana diyor bak kulakların çınlıyor mukarinca_52' Alıntı:10 kere demiştik hocam sana ...sen yok 8 -17 diyordun hep
:mrgreen:KöfteHoRr' Alıntı:Kara Kule 61, sana diyor bak kulakların çınlıyor mukarinca_52' Alıntı:10 kere demiştik hocam sana ...sen yok 8 -17 diyordun hep
karinca_52' Alıntı:10 kere demiştik hocam sana ...sen yok 8 -17 diyordun hep
amin aminKara Kule 61' Alıntı:karinca_52' Alıntı:10 kere demiştik hocam sana ...sen yok 8 -17 diyordun hep
Hocam dediğim gibi yazı tam açık olsaydı tamam. Ama İdareciler bize her zaman en kötüsünü düşündürüyor.
Darısı sizlerin başına arkadaşlar :++:
ozlem22' Alıntı:ben anlamadım ya 30 saat dersi nerden bulcaz
Özleeeeeeeeeeeeeeemmmmm :cry:ozlem22' Alıntı:ben anlamadım ya 30 saat dersi nerden bulcaz
siz yine insaflı yorumlamışsınız hocam, hala sabah 7 akşam 7 diyenler varzeybekd' Alıntı:Valla bu çok iyi oldu bende yanlış yorumlayanlardandım 36 saat olarak yorumlamıştım kusura bakmayın arkadaşlar
KöfteHoRr' Alıntı:Özleeeeeeeeeeeeeeemmmmm :cry:ozlem22' Alıntı:ben anlamadım ya 30 saat dersi nerden bulcaz
valla bi cinnet çözer her şeyi bak :idea:ozlem22' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:Özleeeeeeeeeeeeeeemmmmm :cry:ozlem22' Alıntı:ben anlamadım ya 30 saat dersi nerden bulcaz
tamam tamam şaka yapmıştım zaten ben
eda_tr' Alıntı:Gerçekten Yunus Emre hocaya teşekkkür ederim .Biz Trabzondaki bütün bilişimcileri süreçten her zaman haberdar etmiştir..Bakalım Pazartesi başvurular başlayacak.İnşallah somut adımların ilki olur..