Ben linke tıklanmıyordu cevap yazdım ve link aktif oldu o yüzden teşekkür ettim.Peki siz forum kolluk kuvvetimisiniz ki millete yorumlarından dolayı sual soruyorsunuz?alfa-turk' Alıntı:teşekkür edenler, neye teşekkür ettiniz?
Seçtiğiniz sorulardan size özgü yarışma uygulaması isterseniz mail adresime sorularınızı gönderin. 3 gün içinde okullar arası bilgi yarışması uygulamanız mail adresinize gönderilir. Bunun için 25 asıl ve 5 yedek olmak üzere 30 soru göndermeniz gerekiyor. Siz kendi tercihinize göre uygulamayı inceleyerek çok farklı branşlardan veya tek dersten de soru hazırlayabilir, isteğinize göre yarışma yapabilirsiniz. (30 YTL) Posta Çeki No : 5323352
mazaka2012' Alıntı:"Wondershare QuizCreator" Bu program piyasadaki en kaliteli program resmi sitesindeki örneklere de göz atabilirsiniz.Ben kullandım çok pratik ve başarılı bir program.
osiris' Alıntı:mazaka2012' Alıntı:"Wondershare QuizCreator" Bu program piyasadaki en kaliteli program resmi sitesindeki örneklere de göz atabilirsiniz.Ben kullandım çok pratik ve başarılı bir program.
başka bir başlık altında ayrıntılarından bahseder msn?