Bu iyiymiş hocam teşekkürler.Android studio eğer kasiyorsa vs code kullanabilirsiniz hocam. Emulator olarak kendi telefonunuzu kullanabilirsiniz. Vs code artı kendi telefonunuz. Belki işinizi görür.
neden boyle dedınız ?Flutter ile kod yazmak tam bir izdirap
Android studio eğer kasiyorsa vs code kullanabilirsiniz hocam. Emulator olarak kendi telefonunuzu kullanabilirsiniz. Vs code artı kendi telefonunuz. Belki işinizi görür.[/QUOT
Android için telefon emulator olarak kullanılıyor. Vs Code için telefon nasıl emulator olarak kullanılıyor, bilgi verirmisiniz[
Bende flutter da kod yazmanın gıcık olduğunu düşünenlerdenim. Bir keren çok karışık bir kod yapısı var. Birbirini tekrarlayan kodlar var. Büyük küçük harfe çok duyarlı. Süslü ve normal parantez kullanımı çok fazla. Ve benzeri durumlar yüzünden pek hoşlanmadım flutter dan.. Videoların sonradan izlenebilmesi de güzel. 2x hızında açıyorum dersi daha hızlı bitiyorneden boyle dedınız ?
Evet o konuda çok haklısınız. Bırsey sorucam size. sürekle bırakmantığı yerine widget mantığı var degıl mı bu yapıda. componentler yerine widget lar varBende flutter da kod yazmanın gıcık olduğunu düşünenlerdenim. Bir keren çok karışık bir kod yapısı var. Birbirini tekrarlayan kodlar var. Büyük küçük harfe çok duyarlı. Süslü ve normal parantez kullanımı çok fazla. Ve benzeri durumlar yüzünden pek hoşlanmadım flutter dan.. Videoların sonradan izlenebilmesi de güzel. 2x hızında açıyorum dersi daha hızlı bitiyor
Aynen öyle hocam. container tarzı yapılar mevcut.Evet o konuda çok haklısınız. Bırsey sorucam size. sürekle bırakmantığı yerine widget mantığı var degıl mı bu yapıda. componentler yerine widget lar var
flutter.dev anasayfasında 8 temmuza kadar katılımı bedava olan eğitim videosu duyurusu var gerçekten etkili anlatımı ingilizce ama altyazılı takip edilebiliyor ,şahsen beğenden engin hocanın verdikleri üzerine ekleyerek daha etkili geliyor
Learn Flutter in this online class by the App Brewery. If you sign up by July 8, it's free.