Formaltörlükten bıktım ben !!!!

Kodla Büyü

absurd23

Üye
bunun için mi okuduk öğretmen olmak ders anlatmak istiyorum bennnNNNNNNNN....
Not: milyon kere duymuşsunuzdur bu serzenişleri kusura bakmayın ama bir bağırasım geldi....

Formatör olmasak 7 saat dersle ne yapabiliriz hocam sen söyle. Herkes bıktı ama sabır diyoruz...

Tamam o zaman öğretmen olma zamanı geldi. Aaa.. durun o tren gideli çok oldu...

biri uzatıldı formatorluk hayırlı olsun der biri bıktım der :D az bile yapıyor meb .. müstehak bize..

Fiilen derse girmiyorlar diye formatörlere ek ders vermesinler . Belki o zaman derslerimiz daha kıymetli olur

şimdilik bizim için en iyisi formatörlük yoksa başı kesilmiş tavuk gibi ortalıkta dolanırız...

absurd23' Alıntı:
bunun için mi okuduk öğretmen olmak ders anlatmak istiyorum bennnNNNNNNNN....
Not: milyon kere duymuşsunuzdur bu serzenişleri kusura bakmayın ama bir bağırasım geldi....
AL BENDENDE O KADAR
NEFRET EDİYORUM FORMATÖRLÜKTEN.....!!!!!!!!!!!!!

Hele durun bakalım muhteşem bakanımız daha ne yenilikler getirecek. :lol:

bende bıktım, çalıştığım ilde formatörlük isteğe bağlı. 15 saat maaş karşılığını doldurmak için okul okul gezmek istemediğimden formatörlük tercih ediyorum. zannederim birçok kişi bu sebepten formatör oluyor.

ben formatör olalı 2 ay oldu. ben de bıkktımm. 3 saat dersim var mecburum yapmaya

6-7 lerde seçtirebilirsek 1 saat dersimiz vardı. 4+4+4 düzenlemesi ile seçmeli dersler iyice değişti. Bakanlığımızın bize yapacağı yeni süprizi merakla bekliyoruz.

mfk' Alıntı:
600 lira ekders iyidir.
Ekdersi geçin hocam yapılacaksa adam akıllı maaşa zam yapılsın. Şu ekdersler yüzünden öğretmen milleti seste çıkarmıyor. Bizim ekdersimiz yok maaşa talim ediyoruz. Benim gibi binlerce öğretmen vardır.

4+4+4 de branş öğretmenlerinde ciddi sıkıtılar olacak muhtemlen bu sorun alan değişikliği ile mümkün olacak umarım bu bilişimciler içinde bir fırsat olur

Bende norm fazlası olduğum için formatör olamayanlar kervanındayım. Ivır zıvır birsürü dersim var. Görsel Sanatlar, Teknoloji Tasarım, İngilizce(bu idare eder) :s

Allah sonumuzu hayır etsin, kendi dersimiz olmadığı sürece hiç bir yerde rahat edemeyeceğiz sanırım :S

Kurtuluş diye baktığımız formatörlüğe bile layık görülmüyoruz ve imkan verilmiyor, formatör olanlar sıkıntıda; Allah yardımcımız olsun :(

hasari' Alıntı:
mfk' Alıntı:
600 lira ekders iyidir.
Ekdersi geçin hocam yapılacaksa adam akıllı maaşa zam yapılsın. Şu ekdersler yüzünden öğretmen milleti seste çıkarmıyor. Bizim ekdersimiz yok maaşa talim ediyoruz. Benim gibi binlerce öğretmen vardır.

ekderssizlik nedir bilirim 7 ay alamadım ben de tam da evleneceğim zaman. Zam felan yok hocam. Devlet öğretmeni fazla şımarttığını düşünüyor. Üstelik de buna rağmen başarı gelmiyor diyor. Bu sebeple burnumuzu fena halde sürtecekler. Öyle bi süretecekler ki branşı unutup genel konulara yöneleceğiz. Yakındır.

mfk' Alıntı:
hasari' Alıntı:
mfk' Alıntı:
600 lira ekders iyidir.

ekderssizlik nedir bilirim 7 ay alamadım ben de tam da evleneceğim zaman. Zam felan yok hocam. Devlet öğretmeni fazla şımarttığını düşünüyor. Üstelik de buna rağmen başarı gelmiyor diyor. Bu sebeple burnumuzu fena halde sürtecekler. Öyle bi süretecekler ki branşı unutup genel konulara yöneleceğiz. Yakındır.
Şu ekders olayı kalkarsa hiç yok demem en azından öğretmenler olarak özlük haklarımıza yoğunlaşırız maaşımızda iyileştirme isteriz. Şuan bu ekders yüzünden öğretmenlerimiz çıtını çıkarmıyor.

ben de bıktım..hatta nefret ediyorum her gün lanet olası okula gidip hizmetçilik yapmaktan..hangi idarecinin,hangi öğretmenlerin ayağına gidecegim bakalım bugün :(

Formatörlüğe başvuranlar ya da zorunlu formatörlük görevlendirmelerine itiraz etmeyenler boşa ağlamasın. Ben dediğim gibi zorunlu formatörlüğüme itiraz ettim şu an formatörlük yapmıyorum. Formatörlüğe herkes itiraz edebilseydi şu an derslerimizi geri alabilirdik ama nerde herkeste bir paragözlük...

okula formatörlükten dolayı dönmek istemiyorum rapor üstüne rapor alasım var:))

Agizlarda simdi ozel okul.bunca ogrt ve devlet okulunun masrafi cok.ozeller arttiginda o guvendigimiz ek ders ucreti tarih olacak.

bildiğiniz üzere yeni sistemimiz olan 3x4 sistem paralı eğitime taban oluşturmak içinde düzenlenmiştir. özellikle 2. 4 ten itibaren eğitim özelleşecektir arkadaşlar ve bu günler çok ta uzakta değildir. kendimize mutlaka ve mutlaka alternatif bir meslek-iş bulmalıyız. yoksa diplomamızla kendimizi sokakta bulunca sudan çıkmış balık hesabı oluruz. benden uyarması...
saygılar...

Hocam 21 saate kadar mudur gorevlendırebılır cogumuzun okulunda 6 saat ders var 6+6+6+3(koy okulu) yanı en az 3 okula gorevlendırırler buda can sıkar
oğlan pa paa dıyor 2 yasında bıle degıl :)=
sevmesekte yapmak zorundayız malesef hakkımızda hayırlısı

Son zamanlarda formatörlükten bıktım diyenler, foruma yeni üye olup ilk mesajını yazanlar oluyor hep. Şimdi daha iyi anlıyorum Ankara eyleminde neden o kadar azdık. Yeni uyanan arkadaşlar var hala :x

bırakın artık şu formatörlüğü yahu... öğretmen olarak özlük haklarımız anlınıyor elimizden. maaşlarımız günümüz şartlarında komik kaldı. en önemlisi de dersimiz kaldırılıyor. hatta bu sene belkide kaldırılmış olacak. hala formatörlük diyosunuz. bırakın artık ya...

-Yağmur yağıyor yağmuuur!
-Bıktım bu yağmurdan.
-Şemsiye aç. Kuytuya kaç.
-Kaçmam bıktım bu yağmurdan.

:?:

Geri