AL BENDENDE O KADARabsurd23' Alıntı:bunun için mi okuduk öğretmen olmak ders anlatmak istiyorum bennnNNNNNNNN....
Not: milyon kere duymuşsunuzdur bu serzenişleri kusura bakmayın ama bir bağırasım geldi....
Ekdersi geçin hocam yapılacaksa adam akıllı maaşa zam yapılsın. Şu ekdersler yüzünden öğretmen milleti seste çıkarmıyor. Bizim ekdersimiz yok maaşa talim ediyoruz. Benim gibi binlerce öğretmen vardır.mfk' Alıntı:600 lira ekders iyidir.
hasari' Alıntı:Ekdersi geçin hocam yapılacaksa adam akıllı maaşa zam yapılsın. Şu ekdersler yüzünden öğretmen milleti seste çıkarmıyor. Bizim ekdersimiz yok maaşa talim ediyoruz. Benim gibi binlerce öğretmen vardır.mfk' Alıntı:600 lira ekders iyidir.
Şu ekders olayı kalkarsa hiç yok demem en azından öğretmenler olarak özlük haklarımıza yoğunlaşırız maaşımızda iyileştirme isteriz. Şuan bu ekders yüzünden öğretmenlerimiz çıtını çıkarmıyor.mfk' Alıntı:hasari' Alıntı:Ekdersi geçin hocam yapılacaksa adam akıllı maaşa zam yapılsın. Şu ekdersler yüzünden öğretmen milleti seste çıkarmıyor. Bizim ekdersimiz yok maaşa talim ediyoruz. Benim gibi binlerce öğretmen vardır.mfk' Alıntı:600 lira ekders iyidir.
ekderssizlik nedir bilirim 7 ay alamadım ben de tam da evleneceğim zaman. Zam felan yok hocam. Devlet öğretmeni fazla şımarttığını düşünüyor. Üstelik de buna rağmen başarı gelmiyor diyor. Bu sebeple burnumuzu fena halde sürtecekler. Öyle bi süretecekler ki branşı unutup genel konulara yöneleceğiz. Yakındır.
tastör diyelimde iyce neydiği bilirsiz olsun uhaha:gunhkn' Alıntı:Tasarımtör olacakmışız.
Bakan açıkladı