Formaltörlükten bıktım ben !!!!

Kodla Büyü
kitleler,toplumlar hakkettikleri gibi yönetilirler 10-15 bin kişilik bir kitle olarak bence hakettiğimizden daha iyi yönetiliyoruz. Bunca haksızlığa rağmen hala sesini çıkarmayan bizler öğretmenler yeni neslin yetiştiricileri yol göstericileri pısırık haksızlıklara boyun eğen biat kültürünü içselleştirmiş bir nesli istiyerek veya istemiyerek yetiştiriyoruz.Bize yapılanlar karşısında sesi çıkmıyan bizler sadece kendimize değil yeni nesilede zarar veriyoruz . Bir gecede %20 zamlar yapılan ülkede hiçbir toplumsal tepki olmuyorsa aylardır maaşımıza komik bir zammı ağzımız açık bekliyorsak bize yapılanlar az bile .....

tüm arkadaşlarıma katılıyorum demek isterdim ama hayır efendim katılmıyorum...
formatörlükte ollmasa ne yapacağız şiu şartlar altında soruyorum sizlere evet?

arkadaşlar formatörlük bu haliyle kötü hemde çok ama başka çıkar yolda yok ilk göreve başladığımda 3 okula birden gidiyordum yani anlayacağınız bizim durumumuz hep kötüydü

Sabah okula geldim ders yok tabii, türkçeci vay be biz derse giriyoruz bilişimci çayını almış sabah keyfi yapıyo diyo. Ben de işine bak hocam dedim, öyle tabii herkes işine baksın diyo. Devlet dairesi olmasa temiz döveceksin bu adamı. Formatörlüğün tek artısı ek ders, 3 kuruş para alıyosun onun yüzünden de ciğeri beş para etmez adamlar sana laf sahibi oluyo. Sanki babası veriyo o parayı bize. Beni bilgisayar tamiri falan yormuyo da bu haddini bilmezlerin lafı sözü yoruyo.

ya arkadaşlar siz işinizi bilmiyorsunuz vallahii..
benim okulumda herkes bana gıptayla bakıyor nasılmı?
bana yatış diyenlere diyorum ki eee siz de böyle yüksek bi bölüm okusaydınızda siz de yatış yapsaydın onlaara inat daha cok yatılts-ayım çayım kahvem hep yanımda çocuklar cevremde var mı daha güzeli.. bence insan kendi şartlarını kendisi oluşturur

pythagorean' Alıntı:
Sabah okula geldim ders yok tabii, türkçeci vay be biz derse giriyoruz bilişimci çayını almış sabah keyfi yapıyo diyo. Ben de işine bak hocam dedim, öyle tabii herkes işine baksın diyo. Devlet dairesi olmasa temiz döveceksin bu adamı. Formatörlüğün tek artısı ek ders, 3 kuruş para alıyosun onun yüzünden de ciğeri beş para etmez adamlar sana laf sahibi oluyo. Sanki babası veriyo o parayı bize. Beni bilgisayar tamiri falan yormuyo da bu haddini bilmezlerin lafı sözü yoruyo.

Tek geçerli tarafı ek ders almamız.Bunu da burnumuzdan gelerek alıyoruz şükür.Ne idüğü belirsiz bir sistem.Rehber öğretmen gibi bi sistem getirmediler.İlla süründürecekler.
Ah şu maddi durumlar biraz iyi olsa.
Yerin dipine batsın yoksa formatörlük ve bu öğretmenlik.

glimmer' Alıntı:
ya arkadaşlar siz işinizi bilmiyorsunuz vallahii..
benim okulumda herkes bana gıptayla bakıyor nasılmı?
bana yatış diyenlere diyorum ki eee siz de böyle yüksek bi bölüm okusaydınızda siz de yatış yapsaydın onlaara inat daha cok yatılts-ayım çayım kahvem hep yanımda çocuklar cevremde var mı daha güzeli.. bence insan kendi şartlarını kendisi oluşturur
Hocam insandan insana değişir o. Senin çevrende dangalak adam yok demek ki. Hiç oturmasan bile o lafı diyecek adam yine diyo. Mantık şu, dersin yoksa yatıyosundur. Arkadaş ful derse giriyo ya o çalışıyo oluyo.

Geçen sene dyned saçmalığından dolayı ilçe milli eğitim ingilizcecilerle bilişimcileri toplantıya çağırdı. Neyse gittik. İngilizceciler topu bilişimcilere attı. Programlar çalışmıyomuş da, bilgisayarlar bozukmuş da. İlçe milli eğitim müdürü ilçenin dyned başarısının düşüklüğü yüzünden azarlamaya çağırmış oraya milleti. Neyse ingilizceciler bilişimcilere veryansın edince, ilçe milli eğitim müdürü patladı. 18 saat full ek ders alıyolar, yaptıkları bişey yok. Hatta onları formatör olmayan okullara da görevlendirelim. Formatör olmayan okullar bana bildirsin diğer okullardan temin ederim dedi. Şimdi ingilizcecileri mi döversin yoksa gaza gelen müdürü mü hadi buyur burdan yak...

hocam isteyen istediğini konuşur... dangalaktan bol ne var ...
sen onları takyıkça bunu sezerler ve daha cok üstüne gelirler sen benm dediğimi uygulama bak o zaman nasıl sinirleniyorlar.
onlar sinirlendikçe sen al kahveni sırıt en büyük zevk bu...

hocam kolayı mudurumun dedıgı butun ısteklerını yazılı alın ve sonucunu yazılı verın su pc bozukmu su tarıhte su sorun var yazın ben uygulamıyorum ama tavsıye cunku hocam gel pc nın dugmesıne basta çalışsın sıyen hocalar oluyor

Geri