şimdi dalgamı geçiyosun anlamadımhayalcisuat' Alıntı:yoktur hocam ne tatili? Formatörün su içmeye bile izni yoktur ki, siz bu soruları sormaya devam ettikçe...!!!
ozanturk' Alıntı:acil olarak bu konuyu aydınlatacak bir arkadaş var mı ? belgeli olarak. okul müdürü öğle arasında da okulda kalmak zorundasın dedi.
ozanturk' Alıntı:okul müdürü okulu bırakıp gidemezsin dedi.Kendisi yemeği okulda yiyiyor.
ozanturk' Alıntı:şimdi dalgamı geçiyosun anlamadımhayalcisuat' Alıntı:yoktur hocam ne tatili? Formatörün su içmeye bile izni yoktur ki, siz bu soruları sormaya devam ettikçe...!!!
devlet kurumlarında mesai saatleri yönetmelikle belirlenir.
birilerinin insiyatifinde değildir
formatör öğretmen için öğle arasında okuldan çıkmak için izni var mı yok mu ?
sıtandart bir devlet memuru 8:30 17:30 (12:30-13:30 öğle arası) mesaide çalışır.
Yahu hocam okulda yemek yiyo okulu bekliyo diye sen de durmak zorunda değilsin ki. Banane okulda yemek yiyosa.ozanturk' Alıntı:okul müdürü okulu bırakıp gidemezsin dedi.Kendisi yemeği okulda yiyiyor.
hayır hocam dalga geçmiyorum... tam tersine hayretler içerisinde izliyorum sizi..!!! böylesine basit bir problemi amirinizle çözemediğiniz için sorun yaşamaya devam edeceksiniz.! formatörlük görev ve sorumlulukları yönetmeliklerle belirlenmediği için, sizi destekleyen herhangi bir yazı bulamazsınız. tek desteğiniz 657 sayılı devlet memurları kanunudur. Ben sizin yerinizde olsam şunu yapardım demiyorum, zira ben bu duruma getirmezdim problemi... lütfen haklarınızı öğrenin artık...ozanturk' Alıntı:şimdi dalgamı geçiyosun anlamadımhayalcisuat' Alıntı:yoktur hocam ne tatili? Formatörün su içmeye bile izni yoktur ki, siz bu soruları sormaya devam ettikçe...!!!
devlet kurumlarında mesai saatleri yönetmelikle belirlenir.
birilerinin insiyatifinde değildir
formatör öğretmen için öğle arasında okuldan çıkmak için izni var mı yok mu ?
sıtandart bir devlet memuru 8:30 17:30 (12:30-13:30 öğle arası) mesaide çalışır.