:++: :++:mmercan' Alıntı:Yoktur çünkü onlar yemeğe gereksinim duymadan çalışabilmektedirler
diyelim ki senin okul müdürün benim ve ben sana çıkamzsın diyorum çalışma saatlerini gösteren (8-17 ) formatör öğretmen görevlendirme belgesine dayanarak öğle izni kullnabilir demiyor. Ve sen okuldan benden izinsiz olarak ayrılıyorsun ve bende sesin hakkında okul formatör öğretmeni okul idaresinden izin almadan okuldan ayrılmıştır diye tutanak tutuyorum. hadi bakalım ne yapacaksınedacomü' Alıntı:hocam önce sen kendini savunmasını bileceksin...yoksa hangi belgeyi bulsan nafile... siz kendinizde onların dediğini kabullenmişsiniz.... bu kadar kişi yardımcı oluyor siz hala anlamıyorsunuz
edacomü' Alıntı:hocam önce sen kendini savunmasını bileceksin...yoksa hangi belgeyi bulsan nafile... siz kendinizde onların dediğini kabullenmişsiniz.... bu kadar kişi yardımcı oluyor siz hala anlamıyorsunuz
ozanturk' Alıntı:diyelim ki senin okul müdürün benim ve ben sana çıkamzsın diyorum çalışma saatlerini gösteren (8-17 ) formatör öğretmen görevlendirme belgesine dayanarak öğle izni kullnabilir demiyor. Ve sen okuldan benden izinsiz olarak ayrılıyorsun ve bende sesin hakkında okul formatör öğretmeni okul idaresinden izin almadan okuldan ayrılmıştır diye tutanak tutuyorum. hadi bakalım ne yapacaksınedacomü' Alıntı:hocam önce sen kendini savunmasını bileceksin...yoksa hangi belgeyi bulsan nafile... siz kendinizde onların dediğini kabullenmişsiniz.... bu kadar kişi yardımcı oluyor siz hala anlamıyorsunuz
ozanturk' Alıntı:diyelim ki senin okul müdürün benim ve ben sana çıkamzsın diyorum çalışma saatlerini gösteren (8-17 ) formatör öğretmen görevlendirme belgesine dayanarak öğle izni kullnabilir demiyor. Ve sen okuldan benden izinsiz olarak ayrılıyorsun ve bende sesin hakkında okul formatör öğretmeni okul idaresinden izin almadan okuldan ayrılmıştır diye tutanak tutuyorum. hadi bakalım ne yapacaksınedacomü' Alıntı:hocam önce sen kendini savunmasını bileceksin...yoksa hangi belgeyi bulsan nafile... siz kendinizde onların dediğini kabullenmişsiniz.... bu kadar kişi yardımcı oluyor siz hala anlamıyorsunuz
:alkis: :alkis: :alkis:mmercan' Alıntı:Yoktur çünkü onlar yemeğe gereksinim duymadan çalışabilmektedirler
hocam memurun öğle tatilini değil amiri cumhurbaşkanı bile elinden alamaz. bizim ilçede kar tatilinden kaynaklanan boşluk yüzünden telafi eğitimine başladık. müdürümüz telafi saatlerini öğle arasına alma isteğimizi reddetti çünkü bunu yaparsa herangi bir sıkıntı olduğunda kendisi hakkında soruşturma açılacağını, bizi kendi isteğimizle dahi olsa öğle arasında çalıştıramayacağını söyledi. artık inanıp inanmamak sana kalmış. ayrıca siz bu konuda idareye belge sunmak zorunda değilsiniz, aksine siz müdürünüzden çıkamayacağınızı belgelemesini isteyin.ozanturk' Alıntı:diyelim ki senin okul müdürün benim ve ben sana çıkamzsın diyorum çalışma saatlerini gösteren (8-17 ) formatör öğretmen görevlendirme belgesine dayanarak öğle izni kullnabilir demiyor. Ve sen okuldan benden izinsiz olarak ayrılıyorsun ve bende sesin hakkında okul formatör öğretmeni okul idaresinden izin almadan okuldan ayrılmıştır diye tutanak tutuyorum. hadi bakalım ne yapacaksınedacomü' Alıntı:hocam önce sen kendini savunmasını bileceksin...yoksa hangi belgeyi bulsan nafile... siz kendinizde onların dediğini kabullenmişsiniz.... bu kadar kişi yardımcı oluyor siz hala anlamıyorsunuz