köydeyim ben,bizim müdürün haberi olsa onun izniyle gideceğimden sürüm sürüm süründürür beni,yazılarını yazmadım ya.. uhaha: uhaha: Maymun gözünü açana kadar takılacam napayım.Ya böyle saçmalık olmaz ama ya,valla, herkes gider tatile formatörler nereye....runalone' Alıntı:köyde olanlar yaşadı o zmn)puhahahha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kafanıza göre gidemzssiniz 10 yılın altında öğretmenseniz 20 gün izin hakkınız olur ve izin kullanmış olursunuz ancak bunun yaz tatilidi de var unutmayın
hangi ilde yapıyorlar hocam bunu?vbs' Alıntı:yazın tekrar görevlendirip geri çağırıyolar...
dilek83' Alıntı:kafanıza göre gidemzssiniz 10 yılın altında öğretmenseniz 20 gün izin hakkınız olur ve izin kullanmış olursunuz ancak bunun yaz tatilidi de var unutmayın
arkadaşım ne yaz tatili ne senelik izni. görevlendirmeler 6 aylık dönemler halinde yapılıyor bu da 30 hazirana kadar zaten 30 haziran dediği an biz normal öğretmen gibi yaz tatilimizi kullanırız. bu sitede biz kendi kendimize abartıyoruz bazı şeyleri de sonra duyan gerçek sanıyo