Formatör öğretmenler şubat tatilinde ne yapacak?

Kodla Büyü

onurbulut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Formatör öğretmenler şubat tatilinde okulda mı kalmak zorundalar? ne yapılacak bi bilgisi olan var mı bugün müdür yardımcısı kalacaksın şubat tatilinde okulda dedi bütün hayallerim yıkıldı :(

Hocam görevlendirmeler 01.01.2010- 30.06.2010 arasında olduğu için resmi olarak kalmanız istenebilir ek dersinizi alırsınız ama müdür isterse sizi 15 tatile gönderir ve ek ders yazmayadabilir. Bu biraz müdürün elinde.
eğer kalmak istemezseniz rapor almak sizin tatile cıkmanızı sağlar...

müdürle aram iyi sarı zarf alalı beri, ben giderim o da ek ders yazmaz büyük ihtimalle. ben tatillerde hep gidiyorum zaten..

tatile gider,dün ilçedeki bir formatör arkadaşı aradım hocam biz öyle birşeye imza atmadık,kalınabiliyor ama biz gidecez dedi,valla ne gerekirse yaparım.başlarım böyle işe ya,insanız insan ayyy sinirliyim zaten,habire bu konular iyice canımı sıkıyor.

peki bu işin bi aslı yada geneli yok sanırım yine kafadan uygulamalar yapılıyor ama kalmak gerekecekse bende 2. dönem için formatörlüğe başvuru yapmayacağım artık okulun bilgisayarlarını da kim FORMATlar(ÖR) bilemem...

tatile gidersen alamazsın
gitmezsen müdür gibi ek ders alırsın hocam

müdür insiyatifi yasal değil

mesai olarak müdür yardımcısından fdarkı yoktur.Yani 10 yıla kadar 20 gün 10 yıldan sonra 30 gün senelik izni vardır.

ya arkadaşlar bırakın tatilde gidin. bu idarecilerin size izin vermesini beklerseniz çok beklersiniz.benim yarıyıl tatilinde hiç işim olmaz. çeker tatilime giderim. bu arada kendi memleketimde çalışıyorum:)

kafanıza göre gidemzssiniz 10 yılın altında öğretmenseniz 20 gün izin hakkınız olur ve izin kullanmış olursunuz ancak bunun yaz tatilidi de var unutmayın

rapor almanıza gerek kalacağını zannetmiyorum eğer müdürünüz ile aranız iyi değilse o zaman il formatör koordinatörünüzle konuşursanız o bir şekilde bunu sağlayacaktır.Zaten bu formatör olayının iyicene cılkı cıktı ne yapacaklarını bilemiyorlar.Bir fotokopici olduk bir amele öğretmen olduğumdan şüphe ediyorum artık :D bir de ilköğretimlerde not olmayışı iyicene bu bizim öğretmenlik vasfımızı kaldırdı :(( yanlış anlaşılmasın :D okulun four motoru olduk yaw :D

runalone' Alıntı:
köyde olanlar yaşadı o zmn:))puhahahha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
köydeyim ben,bizim müdürün haberi olsa onun izniyle gideceğimden sürüm sürüm süründürür beni,yazılarını yazmadım ya.. :puhaha: :puhaha: Maymun gözünü açana kadar takılacam napayım.Ya böyle saçmalık olmaz ama ya,valla, herkes gider tatile formatörler nereye....

kafanıza göre gidemzssiniz 10 yılın altında öğretmenseniz 20 gün izin hakkınız olur ve izin kullanmış olursunuz ancak bunun yaz tatilidi de var unutmayın

arkadaşım ne yaz tatili ne senelik izni. görevlendirmeler 6 aylık dönemler halinde yapılıyor bu da 30 hazirana kadar zaten 30 haziran dediği an biz normal öğretmen gibi yaz tatilimizi kullanırız. bu sitede biz kendi kendimize abartıyoruz bazı şeyleri de sonra duyan gerçek sanıyo

valla bende gitmeyi çok istiyorum ama memleketim çok uzak olduğu için gidemeyeceğim o yüzdende okulda kalıp ek dersimi alırım .

dilek83' Alıntı:

arkadaşım ne yaz tatili ne senelik izni. görevlendirmeler 6 aylık dönemler halinde yapılıyor bu da 30 hazirana kadar zaten 30 haziran dediği an biz normal öğretmen gibi yaz tatilimizi kullanırız. bu sitede biz kendi kendimize abartıyoruz bazı şeyleri de sonra duyan gerçek sanıyo

o sizin orda oyledir hocam ilden ile değişiklik gösteriyor ben yazlarıda okuldayım görevlndirme 30haziranda bitiyor ama o 1.ci görevlendirme 30hazirana kadar 2.cisi geliyor zaten 1ağustos-31aralık diye.

galiba sorun yine farklı uygulamalar:( bizim eylülde geliyo 1. dönem ocakta da 2. dönem. yaz tatilimizi yapabiliyoruz. ayrıca zorunluluk da yok isteğe bağlı. olması gereken de bu bence

evet inş. kalıcı kadro gelip görevlerin sorumlulukların tamamiyle sınırları çizildikten sonra tüm bu sorunlar çözülür ama biz bunları görebilirmiyiz bilmiyorum :)

Ben birşey diyeyim mi.

Bu formatörlük hakkında kimsenin adam akıllı bilgisi yok...:)

Özellikle bizim...Ne yaptığımızı bilmiyoruz...

Bizim müdür ve müdür yardımcısı okullarına yeni geldiğim için ve ilk formatörüm...Benim ne olduğumu çıkaramadılar... Bana sordular.."Bak hele! Sen ne iş yapıyon?" dediler...

Ben de olayı çaktım...Hemen sallamaya başladım....
Hocam ben okullardaki(kendimi ilçe formatörü gibi tanıttım) bilgisayarların verimli çalışmasını kontrol eden, okulları gezerek denetleyen, bir kurum gibi adamım dedim:) işime göre amirimin milli eğitim müdürü ve sensin dedim...

Şimdi oda birşey bilmiyor...
Böyle gizemlide oluyor hani:)
Bana formatörler tatile çıkarmı dedi...Bende evet hocam hem 15 tatil hemde yaz tatilimiz var dedim.
Anlıyacağınız öyle yırttık:)

İdareci bazında değerlendirilip ona göre ekders aldığımızdan, yıllık iznimizin olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla en kötü ihtimalle bunu kullanarak yarıyıl da okulda olmayabilirsiniz.

yazı geldi arkadaşlar dün okulumuza 2. dönem için görevlendirme yazısı 01.01.2010-30.06.2010 tarihleri arası görevlendirmeler için aynı yine şartlar bilişim teknolojileri öğretmeni zorunlu formatör olmakta en fazla maaş karşılığı derse girecek vs. vs. bu durumda yine tatilde okuldayız

Geri