Formatör öğretmenler şubat tatilinde ne yapacak?

Kodla Büyü
Bn İstanbul'da henüz kalmadım.Ama müdürden de byle bir istek gelmedi.Ara tatilde ekdersinizi almazsınız olur biter.Bu ne saçma bir mantıktır arkadaş... Okulda toplasan 3 kişi kalacak onların bilgisayarını mı tamir edicez ara tatilde...Bu mudur yani ? Müdürle şimdilik böyle bir zorunlu muhabbetimiz olmadı.Ki böyle bir istek gelirse de zorunlu olarak kalacaksın denirse yani o zaman kalacağız mecburen...

öyle bi şey yazmıyor görevlendirmede yaw kim cıkartıyor bu şubat gidemezsin diye böyle bi şey soylenti yapmayın sonra geri gelip bizi buluyor bende yeni başladım ve tatilimi de yapacam :oops: o kadar

arkadaşlar niye kafanızı yoruyonuz yıllık izninizi kullanın 20 gün zaten temmuzda görevlendirme sonlanıyo sonra tekrar başlıyor. ben öyle yapıyorum hem 15 gün yerine 20 gün tatil oh ne güzel :)

formatör öğrt. yıllık 20 gün izin vardır. şubat tatili resmi olarak yoktur. okuldaki çalışmalara görev aksatmadan devam edilmesi gereklidir. bunun dışında yapılan keyfi tatil uygulamaları yasal değildir. herhangi bir soruşturma açıldığında geridönüşü olmayan kesin cezalar verilir.dikkatli olunması önemle duyurulur. :!:

arkadaşlar formatörün şubat tatili yok ama idareden idareye farklılık gösterebilir sanırım yazdıklarınızdan bunu anladım.

c.b.' Alıntı:
arkadaşlar formatörün şubat tatili yok ama idareden idareye farklılık gösterebilir sanırım yazdıklarınızdan bunu anladım.

Yıllık izni var. Bunu ister Şubat tatilinde kullanır isterse Temmuz tatilinde. İdare mantıklı bir sebebi varsa yıllık izin kullanmana izin vermeyebilir(Kağıt üzerinde) veya bana her gün telefon etmen ve okula gelmeye hazır olman şartıyla okula gelmeyebilirsin de diyebilir. Konu bundan ibaret....

slm arkadaşlar malesef bu konuda da farklı uygulamalar var. Fakat benim bildiğim; bizim mesaimiz ve izin durumlarımız bizim yönetmeliğe göre idareciler gibi.Yani yıllık 1 ay iznimiz var.Görevlendirmeler de dönemlik değil 6 aylık olduğu için tatillerde okulda olmak zorundayız.nasıl ki idareci resmi izin almadan okuldan ayrılamaz sa bizmim de yıllık izin kullanmadan izine çıkmamız mümkün değil.Müdürler kafasına göre izin resmiyetsiz izin veremez.Bir arkadaş gittiği halde ücret yazıldığını söylemiş.Bu durum bundan kaynaklanıyor.Resmi izn olmadan ücret kesilemez.Kışın 15 tatile giden bir formatörün yazın 15 gün izin hakkı kalmış olur. Allah muhafaza başına bir iş gelse tatildeyken müdürü de formatörü de yakarlar.

ben rapor alıcam arkadaşlar alabilrsem. geçen sene durdum resmen eziyetti. okulda kalorifer yanmıyo. kantin kapalı. çay yok. üstelik kar yağdı. sabahtan akşama kadar tek başıma bekledim okulu. bi de hizmetliler wardı tabi. bu sene durmaya hiç niyetim yok

İstanbul'da görevlendirmeler 15 tatili içine almaycak şekilde yapıldığından tatile çıkabiliyoruz.

her yarıyıl tatili olduğu gibi bu sene yine belirsizliklerden doğan sıkıntılarla uğraşacağız. Bazı şehirler görevlendirme tarihlerini bile yarıyılı dikkate alarak yaptığı için problem yaşamıyorlar ama çalıştığım şehir gümüşhane gibi iller 1 ocak 30 haziran olarak görevlendirme belirtince ortaya bir ikilem çıkıyor.geçtiğimiz 2 yıl tatillerde ek dersimi almadım ve ailemin yanına gittim. fakat idare ile ikili ilişkilerin sınırlarını kullandım. Benim arayıp bulamadığım bir şey var.

BT formatörü tatillerde de çalışır. böyle bir cümlenin geçtiği bir kural yönetmelik vs varmı. yoksa kişisel tahminlerle mi yazıyoruz tatillerde çalışabiliriz ya da çalışamayız. Maaşlarımız müdür yardımcısı gibi olabilir ama görevlerimiz ve en önemlisi statümüz müd yard değil onlar gibi okulda kalmak zorunda değiliz bence. tatillerde çalışmakla ilgili resmi bir yazı arıyorum arkadaşlar elinde olan bulan varsa burada paylaşabilirmi acaba...

kalmak zorunlu arkadaşlar. Nasıl idare kendi arasında yaz tatilini ayarlıyor herkes sırayla kayboluyor ortalıktan siz de onlardan biri olacaksıız müdürünüz sizi seviyorsa ek ders yazmayıp gönderebiliyor ama aslında gönderebilir mi? tartışılır. tamamen idarede bitiyor bu tatil olayı.

hocam ben yazı arıyorum resmi sayılı falan görev yazısı gibi. sanırım yok ama bazı illerin görevlendşrme yazılarında bu belirtilmiş bu tür bişe de olabilir.

ben gidecem.3 gün mazeret sonrada rapor alacam.her sene aynı şey oluyor.ilçe milli eğitim müdürüne git izin iste.il förmatörüule kavga ettim görevlendirme tarihleriyle ilgili.müdür ek drsini kesmem diyor.senelik izin aldiyorlar ama kimse izine gelince git demiyor en iyisi rapor.beni kimse tutamaz artvinde zaten dünyanın bir ucu ben uçak biletimi aldım bile

Arkadaşlar ben iki yıldır yıllık izin kullanıyorum kimse de hiç bişey diyemiyor. Ne müdüre boynunuzu bükmek zorunda kalıyorsunuz ,ne müdür yardımcısına.

resmi bir izin almadan şehir dışına çıkmanızı tavsiye etmem.

önceki senelerde cuma günü resmi izin almadan il merkezine giderdim idare ederledi okuldan, bir gün perşembeden hastalandım ama cuma yola çıktım gene yolda trafik kazası geçirdim. o hafta allah'tan hasta olduğum için perşembeden raporluydum,yoksa bir sürü sorun çıkacaktı.

Arkadaşlar anlamıyorum müdür yardımcısının görevlendirmesinde yarıyıl tatiline gidebilir yada gidemez diye bir ibaremi var siz resmi yazı, yönetmelikten bahsediyosunuz 01.01.2011 ila 30.06.2011 tarihleri arasında kendi isteğimizle formatör olarak görevlendirildik mecburen okulda kalmak zorundayız yaz tatili falan yok herkes normalş öğretmen gibi tatilini yapar yazın çünkü görevlendirme bitmiş olur 2. görevlendirme tarihi 01.09.2011 başlar umarım anlaşılmayan bişey kalmamıştır isteyen rapor alabilir ama okul idaresi ile arasındaki ilişkilere bağlıdır 10 tatil için müdürle aranızı bozmak istemeye bilirsiniz

slh040' Alıntı:
Arkadaşlar anlamıyorum müdür yardımcısının görevlendirmesinde yarıyıl tatiline gidebilir yada gidemez diye bir ibaremi var siz resmi yazı, yönetmelikten bahsediyosunuz 01.01.2011 ila 30.06.2011 tarihleri arasında kendi isteğimizle formatör olarak görevlendirildik mecburen okulda kalmak zorundayız yaz tatili falan yok herkes normalş öğretmen gibi tatilini yapar yazın çünkü görevlendirme bitmiş olur 2. görevlendirme tarihi 01.09.2011 başlar umarım anlaşılmayan bişey kalmamıştır isteyen rapor alabilir ama okul idaresi ile arasındaki ilişkilere bağlıdır 10 tatil için müdürle aranızı bozmak istemeye bilirsiniz

keşke eylülde başlasa görevlendirme maalesef Aksaray/da 1 temmuzda başlıyor yani nasıl tatil olacak? müdür beyin de beni okula çağıracağından adım gibi eminim. şubat tatilinde 5 gün yaz tatilijnde 25 gün rapor ve 20 gün yıllık izin düşünüyorum. napcaksak tatilde okulda ???? :verymad:

ben yıllık izinden kullanıyorum zaten görevlendirme 30 hazirana kadar benim için böyle yapıyorlar

keyloger' Alıntı:
Hocam görevlendirmeler 01.01.2010- 30.06.2010 arasında olduğu için resmi olarak kalmanız istenebilir ek dersinizi alırsınız ama müdür isterse sizi 15 tatile gönderir ve ek ders yazmayadabilir. Bu biraz müdürün elinde.
eğer kalmak istemezseniz rapor almak sizin tatile cıkmanızı sağlar...

en net cevabı hocam yazmış zaten

10 günlük izin ardından 4 gün kalıyor idare edilir!!!!

yazın görevlendirmeler temmuzda geliyorsa kabul etmezsiniz.

eylül de istersiniz.

slh040' Alıntı:

hocam okulda kalmak zorunda değiliz. bizim sorunumuz kalıplardan bir türlü çıkamamak aramamak soruşturmamak. Oturacağıma bireysel ilişkileri zorlayacağıma aradım ve buldum. trabzon görevlendirme yaparken yarıyıl tatilini dikkate alarak görevlendirmesini yapmış. ilk görevlendirme 01/09/2010 ile 28/01/2011 arasında. 2. görevlendirmede 2. dönem tarihlerini kapsıyor. yani 14 şubat 2011 den 30 hazirana kadar.
Müdürümle konuştuk ve şube müdüründen bu tarihlere dikkat edilerek görevlendirme yapılmasını istedik.umarım bizim görevlendirmede trabzon gbi yapılır. bu arada biz müdür yardımcısı değiliz.

vgm' Alıntı:
yatıp ekders alacaklar heralde :mrgreen:

haddinizi bilin hocam !!!
dikkatli okursanız ek dersimizi almadan tatile gitmek diyoruz. kimsenin devleti kazıklayıp yatmak ve bundan para almak gibi bir derdi yok.

ekim ayından eğitim öğretim yılının sonuna kadar ilçe mem de görevlendirildim.

15 tatil de çalışmak zorunda mıyım.

yıllık izin kullanma hakkım var mı.
bu 15 tatilde yıllık izin alayım diyorum
yönetmeliğe uygun mudur

BTR Görevlendirmeleri dönemlik olarak ilk ders zili ile başlar zon ders zili ile biter.Sömestr,yaz tatillerinde ve seminer dönemlerinde görevlendirme yoktur. Yapan iller de bakanlığın yazını dikkatli okumadan yapmış olmalılar. Diğer bir ifadeyle okulda öğrenci varsa görev var, öğrenci yoksa görev yoktur..

Geri