aynı şekilde çıkıorm.tahtakama' Alıntı:17.00 da çıkıyorum, mesaim de o zaman bitiyor...İşim olursa(bankada, hastanede, evde vs) 1-2 saat erken çıkıyorum
müdür ve müdür yard. kalıyorken okulda beklenmesine diyecek birşey yok (yönetmelik bunu söylüyor). fakat hem müdür hem yardımcısı kalmadığı halde okulu bekleyenlere denecek birşey yok. sizin sesinizi çıkarmanız lazım, burada yazışarak sadece deşarj olursunuz. bunu idare ile konuşup çözmedikten sonra 6'ya kadar kal dense kalacaksınız görünüşe göre (gerekirse ters düşeceksiniz bir müddet, bu stresi göze almak lazım). akıl vermek gibi olmasın fakat böyle durumlarda biraz da emrivaki olmak lazım, herkes gittikten 10dak. sonra sizde çıkın. genelde bitefo'lar genç öğretmen olduklarından ve görev tanımları net olmadığından (herkes kafasına göre görev biçiyor bitefolara) idaredekiler kolay biniyorlar üzerlerine, ses çıkarmadıkça da binmeye devam ediyorlar.boteci_Z' Alıntı:ben de yanı durumdayımeeeee' Alıntı:ilçelerde durum öyle hocam malesef... müdüre bağlı tabi de..okulda sap gibi kalmak en zoru; çok ii biliyorum...müdür bile giderdi, ben okulu beklerdim hizmetlilerle
cagdas' Alıntı:müdür ve müdür yard. kalıyorken okulda beklenmesine diyecek birşey yok (yönetmelik bunu söylüyor). fakat hem müdür hem yardımcısı kalmadığı halde okulu bekleyenlere denecek birşey yok. sizin sesinizi çıkarmanız lazım, burada yazışarak sadece deşarj olursunuz. bunu idare ile konuşup çözmedikten sonra 6'ya kadar kal dense kalacaksınız görünüşe göre (gerekirse ters düşeceksiniz bir müddet, bu stresi göze almak lazım). akıl vermek gibi olmasın fakat böyle durumlarda biraz da emrivaki olmak lazım, herkes gittikten 10dak. sonra sizde çıkın. genelde bitefo'lar genç öğretmen olduklarından ve görev tanımları net olmadığından (herkes kafasına göre görev biçiyor bitefolara) idaredekiler kolay biniyorlar üzerlerine, ses çıkarmadıkça da binmeye devam ediyorlar.boteci_Z' Alıntı:ben de yanı durumdayımeeeee' Alıntı:ilçelerde durum öyle hocam malesef... müdüre bağlı tabi de..okulda sap gibi kalmak en zoru; çok ii biliyorum...müdür bile giderdi, ben okulu beklerdim hizmetlilerle
zibula' Alıntı:saat 16:00-17:00 arası çıkıyorum.nöbet,sınıf,kulüp hepsi var.Selamlar
zibula' Alıntı:saat 16:00-17:00 arası çıkıyorum.nöbet,sınıf,kulüp hepsi var.Selamlar