Formatör Arkadaşlar saat kaçta okuldan çıkıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan boteci_Z
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
17.00 da çıkıyorum, mesaim de o zaman bitiyor...İşim olursa(bankada, hastanede, evde vs) 1-2 saat erken çıkıyorum

8 - 5 mesai. eski okulumda 7:30 - 1:30 ne güzeldi idare ile aran iyi ise hertürlü değişiyor. en güzel rehberlik öğretmenleri keşkem bizede 6 saat deseler

8:30-16:55 benimde çalışmam.. okula servisle geliyorum zaten.. çıkışta da 17:15 arabasına yetişiyorum..

giriş: 07:30 / çıkış: 17:30
İdarenin mesai saatlerine uymalıymışım.

boteci_Z' Alıntı:
eeeee' Alıntı:
ilçelerde durum öyle hocam malesef... müdüre bağlı tabi de..okulda sap gibi kalmak en zoru; çok ii biliyorum...müdür bile giderdi, ben okulu beklerdim hizmetlilerle :(
ben de yanı durumdayım :(
müdür ve müdür yard. kalıyorken okulda beklenmesine diyecek birşey yok (yönetmelik bunu söylüyor). fakat hem müdür hem yardımcısı kalmadığı halde okulu bekleyenlere denecek birşey yok. sizin sesinizi çıkarmanız lazım, burada yazışarak sadece deşarj olursunuz. bunu idare ile konuşup çözmedikten sonra 6'ya kadar kal dense kalacaksınız görünüşe göre (gerekirse ters düşeceksiniz bir müddet, bu stresi göze almak lazım). akıl vermek gibi olmasın fakat böyle durumlarda biraz da emrivaki olmak lazım, herkes gittikten 10dak. sonra sizde çıkın. genelde bitefo'lar genç öğretmen olduklarından ve görev tanımları net olmadığından (herkes kafasına göre görev biçiyor bitefolara) idaredekiler kolay biniyorlar üzerlerine, ses çıkarmadıkça da binmeye devam ediyorlar.

cagdas' Alıntı:
boteci_Z' Alıntı:
eeeee' Alıntı:
ilçelerde durum öyle hocam malesef... müdüre bağlı tabi de..okulda sap gibi kalmak en zoru; çok ii biliyorum...müdür bile giderdi, ben okulu beklerdim hizmetlilerle :(
ben de yanı durumdayım :(
müdür ve müdür yard. kalıyorken okulda beklenmesine diyecek birşey yok (yönetmelik bunu söylüyor). fakat hem müdür hem yardımcısı kalmadığı halde okulu bekleyenlere denecek birşey yok. sizin sesinizi çıkarmanız lazım, burada yazışarak sadece deşarj olursunuz. bunu idare ile konuşup çözmedikten sonra 6'ya kadar kal dense kalacaksınız görünüşe göre (gerekirse ters düşeceksiniz bir müddet, bu stresi göze almak lazım). akıl vermek gibi olmasın fakat böyle durumlarda biraz da emrivaki olmak lazım, herkes gittikten 10dak. sonra sizde çıkın. genelde bitefo'lar genç öğretmen olduklarından ve görev tanımları net olmadığından (herkes kafasına göre görev biçiyor bitefolara) idaredekiler kolay biniyorlar üzerlerine, ses çıkarmadıkça da binmeye devam ediyorlar.

mdr yardımcısının evi okula 5 dk olduğundan adam saatlerce okulda oturuyor.. ben bu konu hakkında çok sesimi çıkardığım için müdürle ters düştük. adam artık hapşırsam uyarı yazısı gönderiyor o derece...
milli eğitimdeki şube müdürleri bile erken çık dedi, gel gör ki müdür izin vermiyor. kendi başına bi cumhuriyet kendisi...

genelde 14:00 te çıkıyorum.en geç 15:00 te çıkıyorum. Sabah dersim olmadığı zaman 08:00 de okuldayım. okuldan okula değişiyor idareye bağlı aslında.

görevlendirmemiz 8 - 17 arkadaşlar

idare istemedikçe erken çıkamayız

ben işim olduğunda izin alıp çıkıyorum sabahları 8- 8:30 arası okulda oluyorum

akşamları 17-17:30 arası çıkıyorum

mesai 5 ama hiç 5te çıkabildiğimi bilmiyorum. bir ton iş var üstümde. genelde 5.30 da çıkıyorum. yakında hizmetli ile birlikte kapatacağız okulu.

ben müdürle anlaştım her cuma saat 2 de cıkıyorum. gerçi ben teklifimde perşembe cuma 2 de cıkim hocam işlerim var demiştim ama sadece cuma oldu :)
diger günler 8,30 - 16,30

birazda size baglı müdürü ikna etmenize idare ile olan dialoglarınıza

valla önceki okulumda sağ olsun md yardımcısı kafa dengi idi. bazen 1 de 2 de 3 de canım ne zaman isterse çıkıyordum. :D
bu sene okulum değişti formatör değilim. 11:50 dedimmi kimse tutamaz beni :D

ha tabi samimi arkadaş olduğu için yok o benim işim değil yok bunu yapmam demiyordum. elimden geldiğince yardımlarına koşuyordum.

16.30- 17.00 arası. bu saatten önce cıktığım pek olmadı. iş olmasa bile bekliyoruz. gerçi okulda pek iş olmuyo, müdür yardımcısı da ev arkadaşım onunla çıkıp gidiyoz :)

sadece çıkış saati deil kaç saat derse giriyrsunz oda önemli benim 18 saat var.. 17 00 17 30 da çıktığım çokk oluyor..

haftada iki gün 6.45 de gidiyorum 5 saat ders + nöbet, sonuç pert. çıkışlar sabit 16:50. iki gün de 9-10 civarı gidiyorum. bir gün de başka okula ama oranın saatleri esnek. Aslında girişi çıkışı belli bir görevlendirme, zorunlu formatörler haricinde saatlerin problem edilmemesi lazım.

arkadaşlar çoğunuzun durumunu okudum.çok kötü!

ben 9.00 -15.00 çalışıyorum ve sabahda çoğu kez 9 u gecerken geldiğim oluyor ama idareyle aram çok iyi..beni seviyolar bende onları seviyorum....
yani idari iş çok yapıyorum belkide o yüzdendir.
şans işte....belki başka okula atansam 6 dan önce çıkamam...bizim bölümün en iğrenç yanıda bu...durumumuz idarenin insafına kalmış!!!!

Bİ BENimmi 07.30 da başlıyorya......................?????????????

zibula' Alıntı:
saat 16:00-17:00 arası çıkıyorum.nöbet,sınıf,kulüp hepsi var.Selamlar

benden beteri de varmış demek ki .. bende 9 a doğru gidip 4.30 da çıkıyorum.önceden 3 de çıkıyordum ama müdür yardımcıları sürekli işlerini bana yaptırtmaya çalışıyordu. bende postamı koydum. 4.30 da çıkarım sizinde işinizi yapmam dedim. okulda oturuyorum akşama kadar ama elimide bişeye sürmüyorum.

zibula' Alıntı:
saat 16:00-17:00 arası çıkıyorum.nöbet,sınıf,kulüp hepsi var.Selamlar

benden beteri de varmış demek ki .. bende 9 a doğru gidip 4.30 da çıkıyorum.önceden 3 de çıkıyordum ama müdür yardımcıları sürekli işlerini bana yaptırtmaya çalışıyordu. bende postamı koydum. 4.30 da çıkarım sizinde işinizi yapmam dedim. okulda oturuyorum akşama kadar ama elimide bişeye sürmüyorum.

ben okulumda norm fazlasıyım, 3 saat dersim var sadece...
ama keşke 30 saat dersim olsa da formatör olmak zorunda kalmasam, o derece yıldırdı beni...

15 Saat ders giriyorum 08-15:30 gibi çıkıyorum sınıf nöbet yok (hepsini canı.c.h.ye)
dersimi geri istiyorum

16:00-17:00 arası çıkıyorum ama özel bir işim olursa daha erken çıktığım da oluyor sağolsunlar severler beni :P

Geri