Formatör görevlendirmesi başlamayan iller var mı??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan genc67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
KÜTAHYA da uykuda .ama yine de görevdeymiş gibi hergün geliyorum okula :( sizler de mi böyle yapıyorsunuz :?:

Benim görevlendirme başladı ben gidemiyorum tatile. Müdür beyimiz senin yıllık iznin yok dedi. İsteseler herşeyi öyle kılıfına uyduruyolar ki. Bana gıcık olduğundan gidemezsin dedi. Egosunu benim üzerimden tatmin ediyo. Bu arada görevlendirmesi bitip de henüz başlamayan arkadaşlar; niye belkeyeceksiniz ki okulda, size ne ödül verecekler ne de bunun ücretini.

spring' Alıntı:
pekii can alıcı soruyu sorayım ben subat tatilinde ne yapıcaz?
Valla hocam ben 2-3 gün izin alıp gerisinide raporla halletmeye çalışacağım. Yaz tatilinde de yıllık izin lazım olduğu için raporla halledecem. Başka izin şekli varmı. Dilekçe filan versek 15 tatili geçirmek istiyorum diye kabul ederlermiki?

anchor' Alıntı:
Benim görevlendirme başladı ben gidemiyorum tatile. Müdür beyimiz senin yıllık iznin yok dedi. İsteseler herşeyi öyle kılıfına uyduruyolar ki. Bana gıcık olduğundan gidemezsin dedi. Egosunu benim üzerimden tatmin ediyo. Bu arada görevlendirmesi bitip de henüz başlamayan arkadaşlar; niye belkeyeceksiniz ki okulda, size ne ödül verecekler ne de bunun ücretini.

biz de beklemek istemiyoruz ama yazı bazen ; diyelim ki bugün geldi yazı, diyoki 02.01.2012 tarihi itibari ile görevlidir :!:

pasific' Alıntı:
anchor' Alıntı:

biz de beklemek istemiyoruz ama yazı bazen ; diyelim ki bugün geldi yazı, diyoki 02.01.2012 tarihi itibari ile görevlidir :!:

Ya öyle ama sonuçta sana tebliğ edilmemiş oluyo.

MERSİN'de bitmediki başlasın Erol UYSAL a teşekkürler devamını biter bitmez onaylattı

kayseri de de başlamadı arkadaşlar belirtmiş zaten ama eklemek istediğim şey kayseri de zaten hiç ocakta başlamadı görevlendirmeler. görevlendirmeler için yılbaşı ya da sonu değil eğitim öğretim dönemi esas alınıyor ki bu da bizim yararımıza.tatiller görevlendirmeye dahil olmuyor. 2. dönem görevlendirmeleri derlserle birlikte şubatta başlar büyük ihtimal.

Aksaray'da da başladı. 2 Ocak itibariyle yazıyor. Her sene bu şekilde oluyor ve biz 2 Ocaktan itibaren ekderisimizi alıyoruz o konuda sıkıntı çıkmıyor

Ben Çankırı'dayım. Bizim burda da başlamadı. Fakat Çankırı'da her sene görevlendirmeler 12 aylık gibi yapılıyor. Aralık ayında formatörlüğü yürüten öğretmenlerin görevlendirmelerini tekrar gönderiyorlar.

Uyu Bursa ne zaman uyandığını bir işi zamanında olması gereken zamanda yaptın ki ?

arkadaşlar eğiticilerinize söyleyin mersin eğiticileri ile görüşsün bu konu ile ilgili bilgi alsınlar.mersin bu işte 10 numara.28 aralıkta yeni görevlendirmelerimizin onayı geldi okullarımıza.

sefatetik' Alıntı:
isatanbulda sıkıntı var salı günü mummaer yıldız ile görüşme yaptım . arkadaşlar ....
geçici görevlendirmelerin iptali nedeni ile ...

Sevgili hocam bu konuyu açıklarmısınız.
Şahsi kanaatim yanlış yorumluyorsunuz olayı ama yanılma ihtimalime karşı açıklarsanız sevinirim.

Geri