Formatör Girmek Zorunda olduğu Ders Saati

Kodla Büyü
Arkadaşlar okulumda 6 saat derse giriyorum .formatörüm.bugün müdür yard ilçeyi aradıgında başka bir okula da görevlendirme yapıldıgını söylemişler.zorunlumuyum ben başka okulda da görevlendirme çalışmaya.eğitim bölgesiymiş burası,norm fazlasıymışım. iki okula da nasıl yetişecem ben ( bilgisayarları bir okulda bile çalışırken takip etmek zor olurken ) bir fikri olan varmı acaba? bu görevlendirmeye itiraz etme şansım var mı?

arkadaşlar önelikle kafa karışlığı olmasın en son yönetmeliği göre formatör en fazla maaş karşılığı karda yani 15 saat derse girer. ama bu en fazla . okulda 15 ssatten az ne kadar bilim dersi varsa girer başka dersede girmez hiç ders yoksa hiç girmez. başka okularada gitmez.

şube müdürü başka okula alıcaz demiş.ama daha resmi yazı falan yok ortada.norm fazlası gözüktüğüm için mi oluyor bu karışıklık bilmiyorum.ilçeyi arayıp istemediğimi belirtmem mi gerekiyor acaba, daha resmi yazı çıkmadan?

gittim konuştum ilçe mem le.diğer okulda da derse girmen lazım dedi kesti attı konuyu.formatörlükten önce öğretmenlik önemli dedi ya,dersler önemli dedi :((((( yeri gelince derslerimiz kıymete biniyor, hey yarabbim

Hocam formatörlük görevlendirmen geldiğinde yazı ile sana bildiriyorlar ne kadar girmen gerektiğini. 2009 yılına kadar 6 saatten az 10 saatten fazla olamaz diyordu. 2009 yılında yayınlanan 4707 sayılı genel müdürlük yazısına göre ise taban saat sayısı belirtilmemiştir. İlgili bölümü aynen yazıyorum.
16.03.2009 tarih ve 4707 sayılı genel müdürlük yazısından;
"en fazla maaş karşılığı derse girmek zorunda olduğu derslere girmesi sağlanarak örgün eğitim ortamından uzaklaşmamaları ve derslerin boş geçmesi önlenecek" denilmektedir. Buna göre maaş karşılığı girebileceği derslerin boş geçmesini engelleyecek şekilde en fazla maaş karşılığı derse girmeleri temin edilecek, maaş karşılığı dersini dolduramaması halinde bunun dışındaki zamanını Bilişim Teknolojisi Formatör Öğretmeni olarak tamamlayacaktır. denilmektedir. Benim anladığım hocam belli bir alt sınır yok. Branşın Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve okulda tek isen Ders sayısı 15 in altındaysa hepsine gircen. 15 ten fazla ise 15 e kadar olanına sen gircen geri kalanını diğer branş öğretmeni arkadaşlarında girebilir. Okulunda birden fazla Blişim Teknolojileri Öğretmeni var ise ne kadar az derse girersen o kadar rahat formatörlük görevini yerine getirebilirsin. Alt sınır yok.

Geri