formatör norm fazlası olur mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ziwtap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
sedo' Alıntı:
atbinici' Alıntı:
bende stajyer bilgisayar öğretmenyim, formatörüm ve de norm fazlasıyım ama il içi atamalarda başvuru yapmaya çalıştığımda 2 yılını doldurmayan öğretmen tercih yapamaz diyor...
Orada norm fazlasıyım şıkkını işaretlemeniz gerekiyor.

Hocalarım ilk defa ilköğretimde çalıştığım için bir kaç soru soracağım.
1- Bilgisayar öğretmenlerinin normu hesaplanırken sadece 2. kademe mi baz alınır?
2- İkinci kademede 12 saat bilgisayar dersi olan bir okulda, eğer formatörlük te yoksa norm fazlası olunur mu?
3- Norm fazlası olduğumuz zaman tayin isteme, okul değiştirme gibi haklarımız varmı? Hangi yolları izlemeliyiz?

Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize. cevaplarsanız sevinirim çünkü bu cevaplara şu an çok ihtiyacım var :)

formatör norm fazlası olmaz. ama esas bilişim teknolojileri öğretmeni olduğunuz için norm fazlasısınız. Zaten bizim alandakilerin %80i norm fazlası. Kafana takma :D

mayısta senin ders sayını yine yanlışlıkla fazla göstersinler. Eylülde düzeltsinler.

sıkıntı olmaz

formatör norm fazlasıda olur birilerinin kafası bozulursa formatör bile olamazsın durum buundan ibaret.

Hocam 11 saat ikinci kademede ders var. formatörlük te yoksa, norm fazlası mı oluyoruz. bu norm fazlası olup olmadığımızı nereden tam anlamıyla öğrenebiliriz hocalarım. Cevaplarsanız sevinirim. MEM'e mi gitmek gerekiyor ne yapmam gerekiyor

3 saat dersim olduğu için norm fazlası olarak Beni geçici görevle bir okula görevlendirildim görevlendirmemm bitince 2012 2013 öğretim yılında okulumda formatör olmak istesem bir sıkıntı çıkartırlar mı okulum köyde labaratuarı var ve okulumdan başka okullara gidiş gelişim söz konusu olamaz

Geri