cyberyahya
Aktif Üye
mfi' Alıntı:arkadaşlar bu yazı öncelikle mebin kendisinden değil, ilçe milli eğitimin kafasına göre yazdığı hiç bir resmi dayanağı olmayan bir yazı. bu yazıyı kesinlikle imzalamayın. hem siz öğretmensiniz böyle bir şey angaryaya girer o da yasaktır. yani böyle işten anlamaz birilerinin kafasına göre yazdıklarını kulak vermeyin moralinizi bozmayın ben istemedikten sonra, formatörlükte kabul etmemişsem bana bunu yaptıramazlar bence hemen öyle moralinizi bozmayın size yakışmıyor.haklarınızı bilin.
ghulya' Alıntı:benim okulumda ben olmazsam sırada 2 tane sınıfçı var formatörlüğü bekleyen..dersim seçilmemiş norma fazlasıyım mecburen oldum, idare de madem bizim işleri bilmiyorsun yapmıyorsun onlar formatör olsun diye sıkıştırıyo neysee...
aysef' Alıntı:arkadaşlar ankarada keçiörende bir okuldayım. bütün herşeye rağmen asla formatörlüğü en başından beri kabul etmedim. bu sene de kabul etmedim. ders saatim maaş karşılığı olmasına rağmen. okula gelen yazıda formatör öğretmeni olmayan fakat okulunda bilgisayar öğretmeni varsa bu bilgisayar öğretmeni formatör öğretmenin bütün sorumluluklarından ve görevlerinden sorumludur fiye. artık birşey diyemiyorum ya. nefret ediyorum bu bölümden. ben tamirrci değil olmakta istemiyorum napıcaz artıkk.
refleto' Alıntı:aysef' Alıntı:arkadaşlar ankarada keçiörende bir okuldayım. bütün herşeye rağmen asla formatörlüğü en başından beri kabul etmedim. bu sene de kabul etmedim. ders saatim maaş karşılığı olmasına rağmen. okula gelen yazıda formatör öğretmeni olmayan fakat okulunda bilgisayar öğretmeni varsa bu bilgisayar öğretmeni formatör öğretmenin bütün sorumluluklarından ve görevlerinden sorumludur fiye. artık birşey diyemiyorum ya. nefret ediyorum bu bölümden. ben tamirrci değil olmakta istemiyorum napıcaz artıkk.
Hocam burada 2 kere yazdım... Yine yazayım.... Van'da bir arkadaş Hemde Formatörken... Bu tamircilik işini şöyle aştı... Eğer Böte Mezunu isen
Tamirden anlamadığını bir sözlü olarak bildir...
Eğer ısrar ederlese emri yazılı olarak iste....
Emir eline geçtiğinde Transkribi arkasına ekle ve dilekçede Eğitim Teknolojileri dersi aldığını ve üniversitede herhangi kurulum veya Teknik ders almadığım için bu görevi yapamıyacağına dair dilekçe ekle.... Herhangi bir legal yolla seni bu işe zorlayamazlar ama herzaman bir arka kapı bulurlar dikkat et....
Bu ara Arkadaş Vanlı olduğundan herhangi bir yaptırım uygulanmadı... Arada Sunu belgeme yazdırıyorlardı...