formatöre ikinci bir okul görevi verilebilir mi??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kct06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kct06

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar mrb. ben hatay iskenderunda foratör olarak görev yapmaktayım. bizlere bir mail atılmış (resmi yazı yok ortada), sorumlu olduğunuz okul adında. bizden haftada bir gün başka okula gidip ordaki işlerin yapılması isteniyor.(web sitesi+tamir+seminer düzenleme vs.....) yani iki okul birden bir formatöre görev verilmesinin bir dayanağı ve doğruluğu var mı?
şimdiden teşekkürler...

arkadaşım geçen yıl 4 okula gittim 2 gün kendi okulum 1 er gün 3 okul bu yıl da totalde 3 okul adamlar resmi daynakla valilikten veya kaymakamlıktan görevlendirmeyle hallediyolar merak etme gideceğin günleri fln tek tek eline veriyolar ders programı misali merak etme yaparlar lanet olsun

Hocam bazı illerde var bu uygulama.. Yönetmelikte yazmıoyr 1 okul yada 2 okul olacak diye, valilikten olur gelince yapacak birsey kalmıyor çünkü olura itiraz edecek bir dayanak yok elimizde

hocam formatör görevlendirmesi ile ilgili eğitek yazısında formatör öğretmenlerin ihtiyaç durumunda birden fazla okula görevlendirilebileceği yazıyor.

Bu hatayda ne yapacağını şaşırdı. Förmatör görevlendirmiyorlar görevlendirincede süründürüyorlar...

Bende daha önce 3 okulda birden çalıştım. Oluyor, minareyi çalan kılıfını da hazırlıyor. Görevlendirmen çıkıyor sende kuzu kuzu gidiyorsun...

ben de Hatay da çalışıyorum. toplamda 3 okulum var ve bu durumu "bizim etimizden sütümüzden yararlanıyorlar" diyerek kınıyorum.

yani bu bilgisayar öğretmenlerine ne eziyet edeceklerini şaşırıyorlar. önce dersi seçmeli yap, notu kaldır, haftalık saatleri düşür, 1. kademeyi elinden al, ek derse muhtaç et, sonra da istediğin gibi kullan....
ilgilendiğiniz için de ayrıca teşekkürler arkadaşlar...

bize gönderilen yazı da ben böyle bişey okumadım ama diğer arkadaşların da dediği gibi minareyi çalan kılıfını hazırlıyor

bende siirtte formatör öğretmenim 3 okul geziyorum ve haftada 26 saat derse giriyorum bu da haftada 26 farklı sınıf demek ve ayrıca 3 okulda yaptığımız işler de yanımıza kar kalıyor.

ben de hatay da çalışıyorum. ve kendi okulum dışında sorumlu olduğum 2 okul daha var. her okul
için yaptığım işlerin raporlarını istiyorlar. ayrıca web siteleri ve diğer teknik işler....

9. Bilgisayar laboratuvarını mesai saatleri içinde (teneffüs saatleri dahil) açık tutmak ve eğitim öğretim etkinlikleri sırasında sürekli çalışır durumda kalmasını ve örgün eğitim öğretim saatleri dışında bu sınıflardan öğrenci, öğretmenlerin ve çevre halkının yararlanmasını sağlamak (c) (d) (f)

SAÇMALIĞA BAK

Beni de görevlendirmişler Hatay'dan, okullara uğramadım henüz. Okula resmi yazı gelmedi diye;çünkü mail atmışlardı sadece

Arkadaşlar bu okullardaki görev ve sorumluluğumuz nedir? siz neler yapıyorsunuz gidince bu okullara gittiğiniz zaman yapacağınız işler için bir planınız varmı varsa paylaşalım lütfen. Ben bu hafta gidicem ama orda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. İlçeden görev için yazı gönderirken görev tanımızıda tam olarak söyledelerde keşke.

ben kendi okulum dışında 2 okulda daha görevlendirildim. kendi okulumda yaptıgım işlere benzer işler yapıyorum. ve tabiki plan dahilinde. idarecilerle sürekli iletişim halinde olmak gerekiyo,böylece yapılacak işlerle ilgili hazırlık yapmak gerekiyosa yapılıyo ya da hangi işleri yapacağını planlamış oluyorsun....

ark.lar ben de 2. okula gidiyorum. üstelik gittiğim okul anaokulu.. resmi yazı yollamak iş değil mem için, yeter ki istesinler... üstelik gittiğim anaokulnda 5 tane bilg. var ( danıştay vb. gibi devlet dairelerinden atılacağı zaman okula bağış olarak alınmış) onları formatladım,düzenledim, ve depoyu bilgisayar sınıfı ! yaptık. web sitesine koymamı istediler; artık okulumuzun bilg. sınıfı var diye... ve biz orda güya bilgisayar dersi yapıyoruz:S vs. vs. yani demek istemiyorum ama... vuralım semeri diyolar:(

daha önce kırıkkale'de çalıştım 3 okula gidiyordum. bu sene çankaya'da aynı uygulama var ayda iki kez başka bir okula rehberlik için gidiliyor (kaymakamlık oluruyla).

Ben de Ankara Sincan'dayım, daha önce bezer bir konu açmıştım.
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/bitefo-baska-okula-da-rehberlik-amacli-gorevlendirilmesi-t71788.html
Beni de Sincan'dan Temelli'ye (45km) ikinci bir okula görevlendirdiler. Buna dayanak olarak Görevlendirme ve Çalışma esaslarında ki 4. Maddeyi gösteriyorlar.

4. Durumları itibariyle bünyesinde bilişim teknolojisi sınıfları kurulamayan ancak bilişim teknolojisi araçlarına ve internet erişimine sahip okullara da çevre okullar da görev yapan bilişim teknolojisi formatör öğretmenlerin rehberlik etmesi ve destek vermesi sağlanacak, gerektiğinde bu konuda ilçelerinden herhangi birisine görevlendirme yapılabilecektir.(c)(d) maddesi. (c-EĞİTEK 18/12/2008 tarih, 22168 sayılı yazı, d- EĞİTEK 04/07/2007 tarih 12089 sayılı yazı.) diyor.

Benim ve bu kapsamda görevlendirilen çoğu arkadaşın gideceği okulda BT Lab. var. Yukarda "Kurulamayan..." okullara görevlendirilebilir diyor. Bu nokta kimsenin dikkatini çekmiyor mu allah aşkına!
Ben Okulum aracılığıyla İlçe Milli Eğitime Dilekçe verdim. Cevabını bekliyorum.

Şanlıurfa'da haftanın 4 günü kendi okulumda, kalan bir gün ise başka bir okuldayım. kendi okulumda 15 saat dersim var. diğer okulda ders yok. Diğer okulda BT sınıfını kullanılabilir hale getirmeye çalışıyorum, kendi okulumda ise çok şükür ki BT sınıfı gayet düzgün.

Geri