formatöre ikinci bir okul görevi verilebilir mi??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kct06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
her yerde var galiba bu saçmalık hem lab açık olsun herkes kullansın diye bizi 5 e kadar tutarlar okulda ama iş yaptırmak içinde bir gün boyunca okuldan uzaklaştırırlar demek bu labların kullanılması için bizim başımızda durmamıza gerek yokmuş yada bu lab ları etkin kullanma işi hikaye maksat hepinizin dediği gibi teknik eleman işini karşılamakmış bari bize teknisyen maaşı versinler onların net maaşları bile bizden fazla....

bu gün yazı geldi ankara yenimahalle. ayda 2 defa olmak üzere başka bir okula görevlendirildim. fakat görevlendirilmeyen formatörler de var sanırım. okula gelen listede 26 kişi var.

ben edirnede ilk göreve başladığımda strajerken meriç ilçesinde 8 tane okul vardı. inanmazsınız ama 8ine birden görevlendirdiler. tabii resmi değildi. ama her hafta iki okula gidiyordum. şimdiki aklım olsa gidermiyim hiç?ilk göreve başlamışız yok yordam bilmediğimizden işte

sedkorn' Alıntı:
Ben de Ankara Sincan'dayım, daha önce bezer bir konu açmıştım.
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/bitefo-baska-okula-da-rehberlik-amacli-gorevlendirilmesi-t71788.html
Beni de Sincan'dan Temelli'ye (45km) ikinci bir okula görevlendirdiler. Buna dayanak olarak Görevlendirme ve Çalışma esaslarında ki 4. Maddeyi gösteriyorlar.

4. Durumları itibariyle bünyesinde bilişim teknolojisi sınıfları kurulamayan ancak bilişim teknolojisi araçlarına ve internet erişimine sahip okullara da çevre okullar da görev yapan bilişim teknolojisi formatör öğretmenlerin rehberlik etmesi ve destek vermesi sağlanacak, gerektiğinde bu konuda ilçelerinden herhangi birisine görevlendirme yapılabilecektir.(c)(d) maddesi. (c-EĞİTEK 18/12/2008 tarih, 22168 sayılı yazı, d- EĞİTEK 04/07/2007 tarih 12089 sayılı yazı.) diyor.

Benim ve bu kapsamda görevlendirilen çoğu arkadaşın gideceği okulda BT Lab. var. Yukarda "Kurulamayan..." okullara görevlendirilebilir diyor. Bu nokta kimsenin dikkatini çekmiyor mu allah aşkına!
Ben Okulum aracılığıyla İlçe Milli Eğitime Dilekçe verdim. Cevabını bekliyorum.

Dilekçemin cevabı geldi: Sonuç gideceksin diyorlar, 1- yukarıdaki 4.maddeyi kendilerince çarpıtarak yorumlamışlar, 2 - hiç bir somut sayılı tarihli yazıya dayandıramamış yuvarlak cevap vermişler.

"........dilekçe incelenmiştir.
16.09.2011 tarih.............sayılı valilik Onayı ile ilçemiz okullarında BTFÖ olarak görevlendirilen formatör öğretmenlerin, BTFÖ Görev ve çalışma esasları 4.maddesi gereğince BT sınıfı veya internet erişimi bulunan fakat formatör öğretmeni bulunmayan (4.maddede veya diye bişey yok) okullara rehberlik etmek üzere 21.11.2011 tarih ....... sayılı Kaymakamlık Onayı ile görevlendirmeleri yapılmıştır.
Görevlendirmesi yapılan görevli öğretmen/memurların görevlendirilmesine dayanak olan kanun, yönetmelik, yönerge, genelge (hangileri onlar söylemiyor!) ve çalışma esaslarında belirtilen yükümlülükleri yerine getirmeleri gerekmektedir. .......

Ben tatmin olmadım. Formatörlüğün ek dersine borçlarımdan dolayı muhtac olmama rağmen, yaptıklarının yanlış olduğuna inandığımdan;

Diğer okula gitmesem, ne olur? Ya da nasıl bir yol izlemeliyim, bu cevaba da itiraz etmeyi düşünüyorum yine mi okula yazıcam yoksa ile ulaşsammı direk?
Ya bunlara ders vermek istiyorum. Herkesi koyun gibi görmesinler. Ama maaşallah çoğu ilde olduğunu ve gittiklerini söylüyor arkadaşlar, hiç mi kimse dikkat edip bu olaya karşı çıkmadı.

Geri